Sách Luyện thi ETS TOEIC 2020 – Test 6: Reading (Phần 2) – Học Hay


Đăng bởi Trúc Vy | 22/05/2020 | 23
Giáo trình ETS TOEIC – Test 6: Reading (Phần 2) | Học Hay

Part 7

Directions: In this part you will read a selection of texts, such as magazine and newspaper articles, e-mails, and instant messages. Each text or set of texts is followed by several questions. Select the best answer for each question and mark the letter (A), (B), (C), or (D} on your answer sheet.

Questions 147-148 refer to the following invitation.

 

You are cordially invited to the

 

 

Dr. Jatin Sachdeva Memorial Lecture

 

 

 

delivered by

 

 

 

Dr. Seema Razdan

 

 

 

Director, National Centre for Research and author of

Improving Your Bedside Manner: Essential Skills in Health Care

 

 

 

Topic: Patient Care

 

 

Date: 15 May, 9:30-10:30 aM.

 

 

Venue: Nadkarni Auditorium

 

 

This lecture is open only to Jalandhar Hospital medical personnel who interact daily with patients. Seating is limited. E-mail Mr. Arnav Gopal to hold your spot.

 

147. For whom is the invitation most likely intended?

(A) Health insurance providers

(B) Hospital gift-shop workers

(C) Doctors and nurses.

(D) Administrators and managers

148. What are interested individuals asked to do?

(A) Review notes from a lecture

(B) Read Dr. Razdan’s book

(C) Arrive early at the auditorium

(D) Contact Mr. Gopal

 

Questions 149-150 refer to the following instructions.

Welcome to Rosen Valley Bank! To activate your debit card online, follow these steps:

 

1. Go to www.rosenvalleybank.com and click on the “Debit Card” tab.

 

2. Enter your full, t6-digit debit card number.

 

3. Type in your temporary PIN number. For security purposes, a 4-digit number should have been mailed to you in a separate letter to serve as a temporary password for card activation purposes. If you have not received this letter, please contact your local branch.

 

4. You will be prompted to create your own unique 4-digit debit card PIN. You will be required to provide this number each time you use your card for purchases or to access cash.

 

5. Click the “Activate” icon at the bottom of the screen. You may now begin using your Rosen Valley debit card.

ROSEN VALLEY BANK

 

149. For whom are the instructions most likely intended?

(A) New customers

(B) Bank loan applicants

(C) Employees in training

(D) Customer service representatives

150. What is the reader asked to do?

(A) Sign and return a letter

(B) Create an online username

(C) Verify contact information

(D) Update a secure code

 

Questions 151-152 refer to the following text-message chain.

 

(5:34 PM.) Daniel Haney

Abdul, are you still in the office?

 

(5:35 P.M.) Abdul Aimed

Yes. Getting ready to leave soon. Why?

 

(5:36 P.M.) Daniel Haney

I can’t remember my new password to the remote computer system. Why does the company make us change it so often!

 

(5:37 P.M.) Abdul Ahmed

Do you have it written down somewhere?

 

(5:38 P.M.) Daniel Haney 5

Yes. On a piece of paper on my desk.

 

(5:40 P.M.) Abdul Ahmed

There’s a lot of paper on your desk.

 

(5:41 P.M.) Daniel Haney

Sorry! It’s a little yellow piece. Look all the way at the bottom-left corner.

 

(5:43 P.M.) Abdul Ahmed

OK. I think I’ve got it: RV5cc. Is that what you're looking for?

 

(5:44 P.M.) Daniel Haney

Yes. Thanks so much, Abdul. You're a lifesaver!

 

 

 

151. What is Mr. Haney’s problem?

(A) He is locked out of his office.

(B) He needs help finding a report.

(C) He has forgotten important information.

(D) He did not turn off his work computer.

152. At 5:40 P.m., what does Mr. Ahmed imply when he writes, “There’s a lot of paper on your desk"?

(A) He is unable to work at Mr. Haney’s desk.

(B) He needs more specific instructions.

(C) Mr. Haney should be more organized.

(D) Mr. Haney is not finished with his work.

 

Questions 153-154 refer to the following e-mail.

 

E-mail

 

From:

Tracy Felscnthal

 

To:

Jon Davies

 

Date:

December 8

 

Subject:

Information

 

Attachment:

Letter

 

Dear Mr. Davies:

 

Attached please find the details for your trip to Bratislava, Slovakia. It includes your itinerary, hotel confirmation, and confirmation of your participation in the conference of the World Federation of Flight Attendants (WFFA). There are also instructions for requesting reimbursement for any expenses you incur. Please print and sign a copy of the attached letter and return it to me at your earliest convenience; it serves as acknowledgment that you have received the information. You may wish to print a copy for your records as well.

 

If you have any questions, please let me know.

 

Regards,

 

Tracy Felsenthal

Staff Development Coordinator

Aileron Airways

 

 

153. What is a purpose of the e-mail?

(A) To acknowledge completion of travel arrangements

(B) To announce the implementation of a travel policy

(C) To provide information about the WFFA

(D) To request approval for a conference presentation

154. What is Mr. Davies instructed to do?

(A) Confirm that his records are current

(B) Submit details about a conference

(C) Book a hotel room

(D) Sign a document

 

Questions 155-157 refer to the following form.

WORK AGREEMENT

MORITZHCONNELLY LANDSCAPERS

E-mail: info @ moritzconnelly.com

Web site: www.moritzconnelly.com

Phone: 215-555-0128

 

Customer name:

Customer phone number:

Work site:

Type of project:

Project date:

Arrival time:

Anticipated time of completion:

Ana Arellano

215-555-0193

4 Market Street, Philadelphia, PA

Home garden

May 9

9:00 AM.

12:00 Noon

Service

Monthly lawn maintenance (May)

Fertilization of garden soil

Delivery and planting of flowers

Price

$39.95

$150.00

$395.00

Project total:

Deposit (Paid, May 1):

Balance due upon completion:

$584.95

$200.00

$384.95

 

155. What is indicated about the project?

(A) It will begin in the afternoon.

(B) It has been paid in full.

(C) It requires the removal of plants.

(D) It includes a service offered regularly.

156. Where will the work take place?

(A) At a park

(B) At a floral shop

(C) At Ms. Arellano’s residence

(D) At the offices of Moritz-Connelly Landscapers

157. What amount will Moritz-Connelly Landscapers receive on May 9?

(A) $39.95

(B) $200.00

(C) $384.95

(D) $584.95

 

Questions 158-160 refer to the following press release.

FOR IMMEDIATE RELEASE

Contact: Eloise Bassett, bassert@edmond.corm.jm

 

Montego Bay (23 July)—Edmond Limited is pleased to announce the completion of its latest project, South Montego Bay Court. — [1] —. The complex has only 200 townhouses still available; most of the units were presold when construction first began.

 

Each townhouse features a well-equipped kitchen, a spacious family room, two to three comfortable bedrooms, and two full bathrooms. The family room opens to a patio, so residents can enjoy the peaceful setting. — [2] —. Every unit also includes modern amenities, such as central air conditioning and an energy-efficient oven, dishwasher, and clothes washer/dryer.

 

The South Montego Bay Court complex is ideally situated close to shops and restaurants as well as several popular beaches. — [3] —. Additionally, residents have access to an outdoor pool and a playground on the property.

 

You are welcome to drop in at South Montego Court and visit any of the available units. -— [4] —. If you wish to schedule a private tour, you may do so by calling 876-555-0176.

 

 

158. What most likely is Edmond Limited?

(A) An interior design firm

(B) A housing developer

(C) A housing loan provider

(D) A home inspection group

159. What is indicated about the townhouses?

(A) They have all been sold.

(B) They have private gardens.

(C) They include some appliances.

(D) They each have two parking spaces.

160. In which of the positions marked [1], [2], [3], and [4] does the following sentence best belong?

“They are open for viewing Tuesday through Saturday from 10:00 a.m. to 7:00 p.m.”

(A) [1]

(B) [2]

(C) [3]

(D) [4]

 

Questions 161-163 refer to the following job announcement.

Field Trip Coordinator Needed

Somerset Falls Parks Department is looking for an outdoor enthusiast to lead our Environmental Education School Field Trip Program. The job description includes researching and preparing field trip lessons, evaluating each program after facilitation, and assisting in the coordination and scheduling of all field trip groups.

 

Qualifications include a degree in biology, environmental science, or a related subject. Qualified applicants must also have previous experience in managing teams and should be familiar with the parks, nature organizations, and environmental resources in the city. The ability to assist in marketing and outreach is a plus, though not required.

 

To apply, e-mail a cover letter, résumé, and professional references to jobs @ somersetfallsparks.com by March 25.

 

Visit www.somersetfallsparks.com/jobs/FAQs for a list of frequently asked questions about available positions and our hiring process.

 

 

161. What is a required qualification for the job?

(A) Knowledge of the area’s parks

(B) A background in teaching

(C) Experience in advertising

(D) A driver's license

162. The word “plus” in paragraph 2, line 5, is closest in meaning to

(A) reward

(B) addition

(C) benefit

(D) tip

163. How can more information about the job be obtained?

(A) By checking a schedule

(B) By contacting a field trip facilitator

(C) By sending an e-mail

(D) By visiting a Web site

 

Questions 164-167 refer to the following online chat discussion.

Hannah Ward [2:01 P.1M.]

Before we begin our discussion about the upcoming meeting with Coral.

City government officials, I have some exciting news to report: one of our most recent designs, Chatillion House, will be featured in next month's issue of Residential Life.

 

Mahdi Naser [2:02 P.M.]

Wow, that’s excellent news! | really enjoyed working on that

assignment.

 

Elaine Lau [2:02 P.M]

Fantastic! This will mean increased exposure for the firm.

 

Mahdi Naser [2:03 P.M.]

My thoughts exactly. The magazine has a readership that spans many countries.

 

Hannah Ward [2:04 P.M.]

Let's not forget the magnificent job that the people from Vistarama did.

 

Elaine Lau [2:05 P.M.]

That company has become vital to our work.

 

Hannah Ward [2:07 P.M.]

Particularly since we wanted the house to blend in with the greenery that adorns the neighborhood. Using a variety of plants, trees, and flowers, the crew from Vistarama created a scenery that is absolutely stunning.

 

Mahdi Naser [2:08 PR.M.]

Yes, the area that surrounds the house looks absolutely fabulous.

 

Hannah Ward [2:08 P.M.]

OK, let's move on. Elaine, any new information about the requirements, for Coral City’s new courthouse?

 

Elaine Lau [2:09 P.M.]

Yes, there is. This morning | discussed them with Jerica Ogilvie, a city official. I'll go over them with you right away

 

164. What information did Ms. Ward share with her coworkers?

(A) Details of the results of a report

(B) Findings of a recently concluded study

(C) A valuable opportunity for the company

(D) An update about a forthcoming project

165. At 2:03 P.M., what does Mr. Naser mean when he writes, “My thoughts exactly"?

(A) The firm will gain greater visibility.

(B) The firm’s creations can be found in many parts of the world:

(C) It was gratifying to work on the firm's latest project.

(D) It is important to talk about developments within the firm.

166. What business is Visiarama in?

(A) Building design

(B) Legal services

(C) Landscaping

(D) Publishing

167. What will Ms. Lau most likely do next?

(A) Ask Ms. Ogilvie to provide information about the courthouse

(B) Provide details about the scenery near Chatitlion House

(C) Discuss the requests from Coral City officials

(D) Contact other Coral City officials

 

Questions 168-171 refer to the following e-mail.

To:

team @comlor.com

From:

theo_shanner@comlorcom

Date:

Saturday, July 9

Subject:

Flooring Update

Attachment:

Document_1

Dear Staff,

 

Please note that the office will be closed again on Monday because the contractor needs more time than initially anticipated to complete the floor installation. I will update you on the progress of the project as details become available. While at home, though, continue to follow up on project leads and to support your customer accounts.

 

Obviously, we will have to postpone the meeting scheduled for Monday until later in the week, On that occasion we will go over our earnings and revenue of the previous quarter. I have attached the relevant information so that you can review it ahead of time.

Additionally, we will be looking at some recent trends in sustainable building design and construction.

 

Finally, I apologize for the disruption this renovation project has caused. Then again, I hope you have been seizing this opportunity to find new ways to work effectively and to enjoy work-life balance.

 

Best regards,

 

Theo Shanner

Comlor Ltd.

 

168. What is mentioned about the flooring installation project?

(A) It is part of a larger renovation project.

(B) It is taking longer than anticipated.

(C) It will be inspected upon completion.

(D) It has been temporarily stopped.

169. What are employees expected to do on Monday?

(A) Start at a different time

(B) Request details from clients

(C) Work from a remote location

(D) Submit agenda items

 

170. What did Mr. Shanner include with the e-mail?

(A) Financial summaries

(B) Training documents

(C) A list of sales contacts

(D) A detailed project schedule

171. What type of business most likely is Comlor Ltd.?

(A) An office furniture company

(B) An industrial parts manufacturer

(C) A financial consulting firm

(D) An architecture firm

 

Questions 172-175 refer to the following article.

 

Considering Flextime?

By Romy Johnson

Many employees wish to work a nonstandard schedule, available through a system known as “flextime.” Flextime may involve working nontraditional hours or working more hours on some days and fewer on others. — [1] —. Although commonly viewed as a benefit to workers, flextime can also benefit employers by increasing employee satisfaction, helping in recruitment of new talent, and permitting longer hours of coverage at the business without increasing the number of employees or incurring overtime costs.

Employers who are interested in such arrangements should first consider several factors. — [2] —. They include the

number of workers who want to take advantage of the program, how employees’ hours will be tracked, and whether flextime will interfere with daily business.

 

Then a policy must be created that includes details specific to the company’s needs and preferences. — [3] —. Employers should revisit this information from time to time and make changes as necessary. And of course, prior to implementation, employers will want to- consult with their legal team to make sure the proposed policy complies with laws concerning wages and hours. — [4] —.

 

 

172. For whom is the article mainly intended?

(A) Teams of lawyers

(B) Leaders of companies

(C) Payroll processors

(D) Newspaper reporters

173. What is NOT mentioned as a benefit of flextime?

(A) Itis easy to begin implementing.

(B) It makes a company appealing to job applicants.

(C) It can enable a company to extend its operating hours.

(D) It increases workers’ happiness.

174. According to the article, what should take place periodically?

(A) A simplification of payments

(B) An adjustment of job descriptions

(C) A review of policies ‘

(D) A reduction of hours

175. In which of the positions marked [1], [2], [3], and [4] does the following sentence best belong?

“For example, employers may choose to allow only employees with certain job titles to participate.”

(A) [1]

(B) [2]

(C) [3]

(D) [4]

 

Questions 176-180 refer to the following Web page and e-mail.

Morlen Museum Visitor Information

 

Welcome! Located just minutes from High Street Station in Richford’s shopping district, the Morlen Museum offers visitors a chance to explore scientific topics in engaging, hands-on exhibits. Tours can be arranged for those seeking even more detailed information. Parking is available in a nearby city garage. And don't forget to visit the museum shop with its wide range of unique and interesting items.

 

Admission:

Ticket Type

Price

Provides

Basic

£15.00

·         Access to the museum’s permanent exhibits

Basic Plus

£20.00

·         Basic access AND access to the Van Zandt Planetarium Show

Super Saver

£25.00

·         Basic Plus access AND access to the Geology Lab

Full Access

£30.00

·         Super Saver access AND access to special exhibits

Special Exhibits:

·         Sports: The Way We Move (1 January—31 March)

·         Butterflies: Color in Motion (1 April-30 June)

·         Mathematical Beauty: How Numbers Shape Our World (1 July—30 September)

·         Earth, Fire, Water, Wind: Future Power Sources (1 October - 31 December)

 

 

To:

tlin@morlenmusuem.org

From:

acordell@talvix.com

Date:

2 October

Subject:

Upcoming excursion

Dear Ms. Lin,

 

I’m writing on behalf of the Talvix Energy Professionals Partnership (TEPP). The TEPP pairs young adults considering careers in the energy sector with engineers and executives from Talvix. Each quarter we arrange an educational trip for the program participants.

 

On 12 October we are planning for a group of six mentors and twelve mentees to visit the Morlen Museum. We plan to visit the Geology Lab to examine the origins of fossil fuels. We believe an in-depth tour would be quite beneficial to the mentees. Would you be able to provide us with a tour of the lab? If so, what would be the cost in addition to the ticket price? We also want to spend time at the special exhibit.

 

Thank you in advance for your assistance.

 

Alton Cordell

 

Director, TEPP

 

 

176. What is suggested about the Morlen Museum?

(A) It offers on-site parking.

(B) It is conveniently located.

(C) Its admission prices were recently raised. .

(D) Its museum shop is currently closed.

177. Why did Mr. Cordell write the e-mail?

(A) To inquire about an advertised job

(B) To offer a volunteer opportunity

(C) To request information about a museum tour

(D) To propose a topic for a special exhibit

178. According to the e-mail, what is the TEPP?

(A) A mentoring program

(B) A staffing company

(C) A travel agency

(D) A geology club

179. What type of ticket will members of the TEPP group most likely require?

(A) Basic

(B) Basic Plus

(C) Super Saver

(D) Full Access

180. What exhibit will the TEPP group most likely visit?

(A) Sports

(B) Butterflies

(C) Mathematical Beauty

(D) Earth, Fire, Water, Wind

 

Questions 181-185 refer to the following notice and e-mail.

HJP Transport Solutions, Ltd.

Powell Internship Programme .

 

HJP Transport Solutions, Ltd., headquartered in London, seeks university students to fill ten intern positions in its Powell Internship Programme (PIP). Inters will be placed in one of HJP’s three regional offices: Birmingham, Manchester, or Bristol. Applicants should email a statement of interest and résumé to pip@hjp.co.uk by 31 March, Successful candidates will have the honour of being the first recipients of the Powell Internship.

 

Background:

 

PIP is the initiative of Tristan Powell, who wanted to honour the ingenuity of Henry J. Powell, the founder of HJP Transport Solutions, Ltd. The programme seeks to inspire young engineering students to follow in Henry J. Powell's footsteps and propose and develop innovative solutions to shipping and transport problems, Having earned his doctorate degree in engineering, Henry J, Powell went on to found HJP Transport Solutions, Ltd. Over time, he built the company into a successful, internationally renowned business. Having served four decades as company president, he retired last year and was succeeded by his son, ‘Tristan.

 

 

To:

Joseph Chen'<jchen@sunnydale.ac.uk>

From:

Padma Vithana <pvithana @hjp.co.uk>

Date:

25 April

Subject:

Information

Dear Mr. Chen,

 

Thank you for promptly returning the paperwork relevant to your internship. You will receive your intern packet within a week.

 

As for your inquiry about housing, I appreciate your concern that the two-hour train ride from London to your assigned location makes for an arduous daily commute. Regrettably, HJP does not provide accommodations for interns. I suggest that you contact Mr. Daniel Anders who is in charge of the mentorship program in our Bristol office. He has lived in the city for many years and presumably will have some advice about housing options there. Good luck, and I hope you will enjoy working at HIP.

 

Sincerely,

 

Padma Vithana

Director of Recruiting, HJP Transport Solutions, Ltd.

 

 

181. What is the purpose of the notice?

(A) To list volunteer opportunities at a company

(B) To describe the history of a company

(C) To advertise a company’s new program

(D) To announce the retirement of a company’s president

182. Who is Tristan Powell?

(A) The founder of a business

(B) The head of a company

(C) A university instructor

(D) An internship candidate

183. What is one reason for Ms. Vithana’s e-mail?

(A) To congratulate Mr. Chen

(B) To inquire about a problem

(C) To send Mr. Chen paperwork

(D) To answer a question

184. What is true about Mr. Chen?

(A) He has worked with Mr. Anders in the past.

(B) He requested help with a project.

(C) He is an engineering student.

(D) He is transferring to a different office.

185. Where will Mr. Chen be working?

(A) In Birmingham

(B) In Bristol

(C) In London

(D) In Manchester

 

Questions 186-190 refer to the following Web page, e-mail, and information sheet.

http: www. euroful.it/glasscontainers

 

Euroful Glass

 

Euroful is celebrating 125 years of providing quality glass containers to Italy and beyond!

 

Glass bottles and jars have long been the standard for beautiful, functional containers.

Consider all the desirable attributes of this useful material.

 

1. Neutrality

Glass containers do not interact with the products they hold. Glass has no flavor or odor and is thus ideal for storing food or personal care products.

 

2. Impermeability

Glass is impermeable to air and water. Products stored in glass containers are well protected and remain fresh longer.

 

3. Environmentally

Responsible

Glass is made of sand, limestone, and soda ash—natural ingredients that do not harm the Earth. Glass can be reused and recycled.

 

4. Convenience

Glass is easy to clean and dishwasher safe

 

5. Style

Glass has endless design possibilities. Choose from our catalog or work with our Euroful designers who can assist you in customizing a vessel for your product.

 

 

E-Mail Message

To:

From:

Date:

Subject:

Tommaso Luzzatto tluzzatto@euroful.it

Birgit Villadsen<bvilladsen @bivilla.co.dk>

16 February

New jars

 

 

Dear Mr. Luzzatto:

 

Thank you for your call during which you went over the details of the design of the jars with us. The containers are quite unique and will certainly make Bivilla’s cosmetic products stand out from those of our competitors.

 

After talking with my team, I have one more question. We ship throughout Europe and occasionally to Asia. Do you have recommendations regarding packing methods and filling materials for cases in which the jars are packaged? We are looking for a filling material that offers substantial protection for our product, but does minimal damage, if any, to the surroundings.

 

Best regards,

 

Birgit Villadsen

Bivilla Cosmetics

 

 

Tips tor shipping products in glass containers

 

Overpacking is the safest method of transporting delicate items. Overpacking simply means packing the box containing the product inside another larger box. An absorbent filling material is inserted between the two boxes, cushioning the smaller box from vibrations and movement during transit, Depending on your specific needs, any of the following materials could be used as filler.

 

Filler

Protection

Earth friendly

Recycled paper strips

light

++

Plastic air pillows

high

-

Styrofoam packing peanuts

medium

--

Expanding bio foam

high

++

 

186. What is indicated about Euroful?

(A) It is a new company.

(B) It sells cardboard boxes.

(C) It can make customized products.

(D) Its products are sold primarily in Asia.

187. Why did Ms. Villadsen send Mr. Luzzatto the e-mail?

(A) To ask for advice

(B) To propose a change

(C) To explain a procedure

(D) To recommend a supplier

188. What attribute of Euroful's glass containers did Ms. Villadsen and Mr. Luzzatto discuss?

(A) Attribute 2

(B) Attribute 3

(C) Attribute 4

(D) Attribute 5

189. According to the information sheet, what does overpacking require?

(A) Extra product samples

(B) Boxes of different sizes

(C) Individually wrapped jars

(D) Special instructions for delivery

190. What packaging filler would best meet the needs of Bivilla Cosmetics?

(A) Recycled paper strips

(B) Plastic air pillows

(C) Styrofoam packing peanuts

(D) Expanding bio foam

 

Questions 191-195 refer to the following article, schedule, and e-mail.

City to Upgrade Aging Gas Pipes

(September 1)—During the month of October, Nairobi Energy Services, Inc., (NEST) plans to replace two kilometers of cast-iron underground gas pipes with plastic- coated steel pipes as part of its commitment to) maintaining the city’s energy infrastructure. “The increase in pressure provided by the new pipes will better support today’s

high-efficiency furnaces, water heaters, clothes dryers, and other gas appliances,” said Ms. Esther Cheptumo, the gas company’s vice president. “The new system

will ensure safe and reliable gas delivery for years to come.”

          Some streets in Nairobi will be closed to traffic between 9:00 A.M. and 4:00 PM. while pipes are replaced. The gas company is working with city officials to develop a schedule that will minimize the inconvenience. The schedule will be updated daily on the company’s Web site as well as in all local newspapers. Customers who experience a significant problem due to the work schedule should contact the gas company with their concerns.

 

 

GAS SYSTEM UPGRADE SCHEDULE

Monday, October 16:

Wollaston St.

Tuesday, October 17:

Moringa Rd.

Wednesday, October 18:

Blackwood St.

Thursday, October 19:

Satinwood Ave.

Friday, October 20:

No work scheduled (national holiday)

When work on your street has been completed, a NES! Technician will come to your house to connect your service line.

 

To:

Peter Abonyo <pabonyo@ mailergrip.com>

From:

Judith Kamau <jkamau@nesi.co.ke

Date:

October 12

Re:

Account No, AG194

Dear Mr. Abonyo,

Your street is scheduled for gas pipe replacement on Tuesday, October 17. Technicians will be available to reconnect your gas lines between 3:00 PM. and 8:00 BM. Please call us at 555-0181 to schedule a time for the work to be completed. Gas service to your home will be interrupted for about one hour while the reconnection work is done.

 

Thank you.

 

Judith Kamau

 

 

191. According to the article, what is true about the new pipes?

(A) They will help modern appliances run better.  

(B) They will be installed more quickly than cast-iron pipes.

(C) They will be replaced in several years.

(D) They will be installed at night.

192. What does the article indicate about the work schedule?

(A) It will not be approved by city officials.

(B) It has been posted by Ms. Cheptumo.

(C) It contains several errors.

(D) It has not been finalized.

193. What will happen on October 16?

(A) A meeting of NESI technicians will be held.

(B) A national holiday will be celebrated.

(C) A city street will be closed to traffic.

 

(D) ANESI customer’s complaint will be resolved.

194. What is suggested about Mr. Abonyo?

(A) He requested some information.

(B) He lives on Moringa Road.

(C) He recently spoke to Ms. Kamau.

(D) He is not at home in the evening.

195. Who most likely is Ms. Kamau?

(A) A city official

(B) ANESI employee

(C) An appliance technician

(D) An executive at a factory.

 

Questions 196-200 refer to the following brochure and e-mails.

Elvinna’s

Located just outside of Nassau, the capital city of The Bahamas, Elvinna’s is the ideal venue for your reception, banquet, or business meeting. Away from the hustle and bustle of the city, it is surrounded by lush gardens featuring a variety of beautiful sculptures.

 

The Alameda Room seats between 100 and 250 people comfortably, and our largest space, the Bougainvillea Room, is perfect for up to 300 guests. For business meetings, the Tamarind Room can accommodate up to 50 guests, while the Waterfall Room, slightly larger, seats up to 80 people. Our two business meeting spaces are outfitted with the latest technology to support productive and efficient meetings.

 

Our elegant restaurant, the Candlewood Tree, offers an ample menu that takes into account many dietary restrictions and preferences. Plan ahead to join us on July LO when we offer a special Independence Day dinner menu!

 

To book an event, visit elvinnas.bs. First-time reservations for select days receive a 15 percent discount. For further information call 242-555-0135.

 

 

To:

Tanika Nichols

From:

Brian Darville

Date:

18 February

Subject:

Anniversary planning

Hello, Tanika,

 

I visited Elvinna’s and looked at the space that you suggested might be right for our company’s anniversary celebration. Their catering menu would suit the various preferences of our expected guests, now numbering over 250. Currently the room is available on two Saturdays, 15 July and 5 August; it is also available on Wednesday, 23 August. Note that this last date would qualify for a nice discount.

 

Let me know if I have your approval to book this room. We need to make a decision quickly before other parties reserve those dates. I'll be in touch soon about rescheduling the awards ceremony in May.

 

Brian

 

 

 

To:

Brian Darville

From:

Tanika Nichols

Date:

18 February

Subject:

Anniversary planning

Hello, Brian,

 

Thank you for the information about Elvinna’s. Let’s take advantage of that discount date they are offering. It may help us stay within our budget. Please contact them to make the reservation.

 

Tanika Nichols, Senior Vice President

Nassau Telecommunications

 

 

196. What does the brochure mention about Elvinna's?

(A) It is able to host groups of various types.

(B) It is conveniently located in downtown Nassau.

(C) It has hired a new chef for its restaurant.

(D) It plans to renovate a business center.

197. What does Mr. Darville indicate about the plan for his company’s celebration?

(A) It should feature a simple menu.

(B) It will need to be rescheduled.

(C) It will include an awards ceremony.

(D) It is a decision he cannot make alone.

198. Where will the company’s anniversary celebration most likely be held?

(A) In the Alameda Room

(B) In the Bougainvillea Room

(C) In the Tamarind Room

(D) In the Waterfall Room

199. Why is Mr. Darville concerned?

(A) Not enough people have responded to an invitation.

(B) He thinks that a different venue might cost less.

(C) A venue that he likes might be reserved by another group.

(D) He has not been able to secure entertainment.

200. When will Nassau Telecommunications’ celebration most likely take place?

(A) On July 10

(B) On July 15

(C) On August 5

(D) On August 23

Đáp án

147.C

148.D

149.A

150.D

151.C

152.B

153.A

154.D

155.D

156.C

157.C

158.B

159.C

160.D

161.A

162.C

163.D

164.C

165.A

166.C

167.C

168.B

169.C

170.D

171.D

172.B

173.A

174.C

175.C

176.B

177.C

178.A

179.D

180.D

181.C

182.B

183.D

184.C

185.B

186.C

187.A

188.D

189.B

190.D

191.A

192.D

193.C

194.B

195.B

196.A

197.D

198.B

199.C

200.D

 

#hochay #hoctienganh #hocanhvanonline #luyenthitienganh #hocgioitienganh #apphoctienganh #webhoctienganh #detienganhonline #nguphaptienganh #nguphapIELTS #GrammarforIELTS #grammarIELTSforwriting

Xem thêm:


Giáo trình ETS TOEIC – Test 6: Reading (Phần 2) | Học Hay

 

CÔNG TY CỔ PHẦN GIÁO DỤC HỌC HAY

Trụ sở cơ quan: Số 145 Lê Quang Định, phường 14, quận Bình Thạnh, thành phố Hồ Chí Minh.
Điện thoại: 028.35107799
Email: marcus.lehai@gmail.com

KẾT NỐI VỚI CHÚNG TÔI

Fanpage Học Hay Học Hay Youtube Channel MuaBanNhanh Học Hay

TẢI ỨNG DỤNG TRÊN ĐIỆN THOẠI

Tải app HocHay trên Google Play Tải app HocHay trên App Store

 

Giấy chứng nhận Đăng ký Kinh doanh số 0315260428 do Sở Kế hoạch và Đầu tư Thành phố Hồ Chí Minh cấp ngày 07/09/2018

Giấy phép MXH số 61/GP-BTTTT ngày 19/02/2019

Ẩn

Web by VINADESIGN