Sách Luyện thi ETS TOEIC – Test 1: Reading (Phần 1) – Học Hay


Đăng bởi Huyền Trang | 13/05/2020 | 58
Giáo trình ETS TOEIC – Test 1: Reading (Phần 1) | Học Hay

Part 5

Directions: A word or phrase is missing in each of the sentences below. Four answer choices are given below each sentence. Select the best answer to complete the sentence. Then mark the letter (A), (B), (C), or (D) on your answer sheet.

 

101. Ms. Durkin asked for volunteers to help ........ with the employee fitness program.

(A) she

(B) her

(C) hers

(D) herself

102. Lasner Electronics’ staff have extensive ........ of current hardware systems.

(A) know

(B) known

(C) knowledge

(D) knowledgeable

103. ........ a year, Tarrin Industrial Supply audits the accounts of all of its factories.

(A) Once

(B) Immediately

(C) Directly

(D) Yet

104. Ms. Pham requested a refund ........ the coffeemaker she received was damaged.

(A) despite

(B) why

(C) concerning

(D) because

105. Information ........ the artwork in the lobby is available at the reception desk.

(A) across

(B) about

(C) upon

(D) except

106. With the Gema XTI binoculars, users can ........ see objects that are more than 100 meters away.

(A) ease

(B) easy

(C) easily

(D) easier

107. The Physical Therapy Association is committed to keeping costs ........ for its certification programs.

(A) affordable

(B) permitted

(C) cutting

(D) necessary

108. Mr. Brennel ........ positions in various areas of the company before he became president.

(A) occupation

(B) occupational

(C) occupying

(D) occupied

109. To remain on schedule, editors must submit all ........ to the book to the authors by Friday.

(A) ideas

(B) essays

(C) revisions

(D) suggestions

110. ........ industry professionals are allowed to purchase tickets to the Kuo Photography Fair.

(A) Only

(B) Until

(C) Unless

(D) Quite

111. At Pharmbeck’s banquet, Mr. Jones ........ a trophy for his performance in this year‘s quality-improvement initiative.

(A) accepted

(B ) congratulated

(C) nominated

(D ) hoped

112. Ms. Suto claims that important market trends become ........ with the use of data analysis.

(A ) predict

(B ) prediction

(C )predictable

(D) predictably

113. One of Grommer Consulting’s goals is to enhance the relationship ........ salespeople and their customers.

(A) inside

(B ) within

(C )around

(D) between

114. Depending on your answers to the survey, we ........ you to collect additional information.

(A) may call

(B) are calling

(C) have been called

(D) must be calling

115. ........ Jemburger opened its newest franchise, the first 100 customers were given free hamburgers.

(A) Now

(B) When

(C) As if

(D) After all

116. Please include the serial number of your product in any ........ with the customer service department.

(A) corresponds

(B ) correspondence

(C) correspondingly

(D) correspondent

117. The award-winning film Underwater Secrets promotes awareness ........ ocean pollution and its effects on our planet.

(A) of

(B )0

(C ) from

(D ) with

118. BYF Company specializes in ........ promotional items to help companies advertise their brand.

(A) personally

(B) personalized

(C) personality

(D ) personalizes

119. ........ the rent increase is less than 2 percent, Selwin Electrical Supply will continue to lease the space.

(A) As long as

(B) Along with

(C ) Not only

(D )Otherwise

120. Belden Hospital’s chief of staff meets regularly with the staff to ensure that procedures ........ correctly.

(A) to be performed

(B ) would have performed

(C ) had been performed

(D) are being performed

121. Any requests for time off should be addressed to the ........ department supervisor.

(A) urgent

(B) appropriate

(C) subsequent

(D) deliverable

122. World Fish Supply delivers the freshest fish possible thanks to innovative ........ and shipping methods.

(A) preserves

(B) preserved

(C) preserve

(D) preservation

123. Company executives are currently reviewing the annual budget ........ submitted to them by the Financial Planning department.

(A) requirements

(B) deliveries

(C) developers

(D) qualities

124. Even the CEO had to admit that Prasma Designs’ win was ........ the result of fortunate timing.

(A) parts

(B) parted

(C) partly

(D) parting

125. Mr. Singh took notes on ........ the focus group discussed during the morning session.

(A) each

(B) several

(0) another

(D) everything

126. Last year, Tadaka Computer Solutions ranked third ........ in regional earnings.

(A) together

(B) overall

(C) consecutively

(D) generally

127. ........ the popularity of the BPT39 wireless speaker, production will be increased fivefold starting next month.

(A) On behalf of

(B) Whether

(C) Moreover

(D) As a result of

128. Zypo Properties has just signed a lease agreement with the law firm ........ offices are on the third floor.

(A) how

(B) what

(C) whose

(D) wherever

129. ........ events this year caused profits in the second and third quarters to differ significantly from original projections.

(A) Total

(B) Marginal

(C) Representative

(D) Unforeseen

130. The timeline for the pathway lighting project was extended to ........ input from the environmental commission.

(A) use up

(B) believe in

(C) make into

(D) allow for

Part 6

Questions 131-134 refer to the following advertisement.

With Global Strength Gym’s 30-day trial period, you get the opportunity to try out our classes, equipment, and facilities. 131. ........ . It’s completely risk-free! To sign up, we require your contact information and payment details, but you will only be charged if you are a member for 132. ........ 30 days. If you decide within this time that you no longer want to be a member of Global Strength, 135. ........ visit our Web site at www.gsgym.com. On the Membership page, elect to 134. ........your membership and enter the necessary information. It’s that easy!

131.

(A) Throughout the trial, you pay nothing and sign no contract

(B) Weight-lifting classes are not currently available.

(C) A cash deposit is required when you sign up for membership.

(D) All questions should be e-mailed to customerservice@gsgym.com.

132.

(A) not even

(B) almost

(C) over

(D) less than

133.

(A) justly

(B) regularly

(C) evenly

(D) simply

134.

(A) extend

(B) renew

(C) cancel

(D) initiate

 

Questions 135-138 refer to the following instructions.

As a Hanson-Roves employee, you are entitled to sick absences, during which you will be paid for time off work for health 135........ . To avoid deductions to your pay, you 136......... provide a physician-signed note as documentation of your illness. 137 ........ should include the date you were seen by the doctor, a statement certifying that you are unable to perform the duties of your position, and your expected date of return. Your supervisor will then forward the documentation to Human Resources.138 ........ . Employee health records can be accessed only by those with a valid business reason for reviewing them.

 

135.

(A) reasons

(B) origins

(C) senses

(D) contributions

 

136.

(A) were required

(B) require

(C) are required

(D) are requiring

137.

(A)Those

(B) They

(C) It

(D) It

138.

(A) Hanson-Roves ensures the privacy of your health information.

(B) Absences may be caused by a number of factors.

(C) You should then explain why a physician’s note is not available.

(D) Take note of the duties you were originally assigned.

 

Questions 139-142 refer to the following e-mail.

 

To: fcontini@attmail.com

From: btakemoto@arolischems.co.uk

Date: 15 July

Subject: Your first day at Arolis

Dear Mr. Contini,

Welcome to Arolis Chemicals! Thank you for 139 ........ the full-time, permanent position of laboratory assistant. We look forward to your arrival on 1 August in the Harris Building. Please report to the front desk and ask for Jack McNoian. He 140 ........ you to the Human Resources office. There, you will obtain your employee badge 141 ........ all documents necessary to start work. Note that because of its large size, the Leicester campus of Arolis can be difficult to navigate. Studying a campus map will help orient you to the location of the different buildings, 142 ........ .

Should you have any questions, please do not hesitate to contact me.

Sincerely,

Brandon Takemoto

HR Administrative Officer

 

139.

(A) offering

(B) accepting

(C) discussing

(D) advertising

140.

(A) accompany

 (B) did accompany

(C) accompanies

(D) will accompany

141.

(A) too

B) also

C) as well as

D) additionally

142.

(A) Please sign all the documents.

(B) I will provide you with a replacement.

(C) Construction will be completed next year.

(D) You can download one from our Web site.

 

Questions 143-146 refer to the following article.

 

(18 ApriI)—MKZ Foods, Inc., the region's largest exporter of pecans, expects its outgoing shipments to increase significantly over the next few months. This 143 ……….. is based on the fact that the region's pecan farmers expanded their land area by 20 percent last year. According to spokesperson Katharina Seiler. MKZ's exports could reach a colossal 50,000 metric tons this year ........ .

MKZ buys most of the yield from the region’s pecan farms and processes it 145 ……….. export throughout the world. “The availability of new land for 146 ........ in the region is creating opportunities for growth,” said Ms. Seiler. “I believe MKZ is going to have a truly outstanding year."

 

143.

(A) cost

(B) delay

(C) decision

(D) forecast

144.

(A) Such a figure is unprecedented in the company‘s history.

(B) Moreover, Ms. Seiler holds an advanced degree in economics.

(C) Pecans are high in vitamins and minerals.

(D) Still, MKZ shares have been profitable in recent years.

 145.

(A) on

(B) for

(C) in

(D) by

146.

(A) farming

(B) farmer

(C) farmed

(D) farm

Đáp án

101.B

102.C

103.A

104.D

105.B

106.C

107.A

108.D

109.C

110.A

111.A

112.C

113.D

114.A

115.B

116.B

117.A

118.B

119.A

120.D

121.B

122.D

123.A

124.C

125.D

126.B

127.D

128.C

129.D

130.D

131.A

132.C

133.D

134.C

135.A

136.C

137.D

138.A

139.B

140.D

141.C

142.D

143.D

144.A

145.B

146.A

 

  #hochay #hoctienganh #hocanhvanonline #luyenthitienganh #hocgioitienganh #apphoctienganh #webhoctienganh #detienganhonline #nguphaptienganh #luyenthitoeic #etsTOEIC #TOEIC

Tiếp theo:


Luyện thi ETS TOEIC theo chủ đề – Test 1: Reading (Phần 1) | Học Hay

 

CÔNG TY CỔ PHẦN GIÁO DỤC HỌC HAY

Trụ sở cơ quan: Số 145 Lê Quang Định, phường 14, quận Bình Thạnh, thành phố Hồ Chí Minh.
Điện thoại: 028.35107799
Email: marcus.lehai@gmail.com

KẾT NỐI VỚI CHÚNG TÔI

Fanpage Học Hay Học Hay Youtube Channel MuaBanNhanh Học Hay

TẢI ỨNG DỤNG TRÊN ĐIỆN THOẠI

Tải app HocHay trên Google Play Tải app HocHay trên App Store

 

Giấy chứng nhận Đăng ký Kinh doanh số 0315260428 do Sở Kế hoạch và Đầu tư Thành phố Hồ Chí Minh cấp ngày 07/09/2018

Giấy phép MXH số 61/GP-BTTTT ngày 19/02/2019

Ẩn

Web by VINADESIGN