Sách Luyện thi ETS TOEIC – Test 2: Reading (Phần 1) – Học Hay


Đăng bởi Huyền Trang | 13/05/2020 | 34
Giáo trình ETS TOEIC – Test 2: Reading (Phần 1) | Học Hay

Part 5

Directions: A word or phrase is missing in each of the sentences below. Four answer choices are given below each sentence. Select the best answer to complete the sentence. Then mark the letter (A), (B), (C), or (D) on your answer sheet.

 

101. Ms. Carpenter will be attending the conference with ........ marketing team.

(A) she

(B) her

(C) hers

(D) herself

102. ........ the last ten years, Bay City‘s population has grown by about 27 percent.

(A) As

(B) Against

(C) During

(D) Below

103. Please congratulate Alan Schmit, ........ of the Leadership Award in Nursing at Knoll Hospital.

(A) won

(B) wins

(C) winning

(D) winner

104. Ireland‘s largest software producer will ........ be opening a large facility in Cork.

(A) soon

(B) such

(C) ever

(D) like

105. Ashburn Bank’s online service has been in high demand ........ ,

(A) lateness

(B) later

(C) lately

(D) latest

106. The ........ of videos to electronic press releases can help companies showcase their products.

(A) content

(B) addition

(C) pictures

(D) promotion

107. Ms. Hyun is reviewing the training manual to see if updates ……………

(A) have need

(B) needing

(C) are needed

(D) to be needed

108. When leaving the auditorium, please exit ........ the doors on the lower level.

(A) except

(B) inside

(C) without

(D) through

 109. The judges for this year’s screenplay competition include ........ from Hanovi Studios.

(A) represents

(B) representatives

(C ) represented

(D) represent

110. l have attached my resume detailing my ........ experience in the hotel industry.

(A) extensive

(B) punctual

(C) prospective

(D) accepted

111. Remember to check the spelling of Mr. Kamashi’s name when ........ the document.

(A) revising

(B) revises

(C) revised

(D) revise

112. Residents visited City Hall to ask ........ developers will preserve the historic properties.

(A) although

(B) since

(C) whether

(D) both

113. The Ford Group‘s proposed advertising campaign is by far the most ........ we have seen so far.

(A) innovate

(B) innovative

(C) innovations

(D) innovatively

114. Solei Landscaping announced that the design for the Cherry Hill building complex is ........ complete.

(A) almost

(B) nearby

(C) anytime

(D) yet

115. Daniel Nishida, the chief supply officer, asked that ........ be given full responsibility for approving all invoices.

(A) be

(B) him

(C) his

(D) himself

116. In preparation for Mr. Kumar‘s retirement at the end of March, the Carolex Corporation will need to ………. a new facilities director.

(A) resume

(B) compete

(C) recruit

(D) conduct

117. The team’s contributions to the Ripton Group’s marketing plan were very ........ acknowledged.

(A) favor

(B) favorably

(C) favorable

(D) favored

118. ........ receiving the engineering award, Ms. Kwon made a point of thanking longtime mentors.

(A) Onto

( ) Unlike

(C) About

(D) Upon

119. Please read the list of ………… qualifications to ensure that you have the necessary education and experience for the position.

(A) slight

(B) equal

(C) obliged

(D) essential

120. Choosing the best software tool to eliminate computer viruses is rarely simple, ........ it is important to seek expert advice.

(A) why

(B)  then

(C) nor

(D) so

121. Ms. Delgado would like to meet with all loan officers ........ reviewing any more loan applications.

(A) now that

(B) as though

(C) before

(D) often

122. Cedar Branch Hill has a ........ as a business-friendly environment that provides efficient licensing and other legal processes.

(A) prediction

(B) courtesy

(C) reputation

(D) statement

123. The actors held an additional rehearsal ........ perfect their performance in the final scene.

(A) considerably

(B) in order to

(C) nevertheless

(D) as a result of

124. RZT Technology will double the size of its Toronto laboratory to ........ the organization's rapid growth.

(A) assign

(B) investigate

(C) experience

(D) accommodate

125. Even though Smithton Electronics’ second quarter was not ........, the company plans to invest large sums on research.

(A) profitable

(B) profiting

(C) profitability

(D) profitably

126. The Williamsport Hotel is an ideal venue for the conference because of its ........ to the airport.

(A) achievement

(B) proximity

(C) competence

(D) exception

127. The second training session is for employees ........ responsibilities include processing payroll forms.

(A) whose

(B) which

(C) what

(D) who

128. ........ poorly the high-speed printer may be functioning, it is still making copies that are adequate for our purposes.

(A) Rather

(B) Seldom

(C) However

(D) Thoroughly

129. The long-awaited Weka 2XG digital camera will finally be ........ at a product exhibition on August 16.

(A) reduced

(B) unveiled

(C) consulted

(D) resolved

130. Northeast Community Finance ........ an online system in order to shorten service lines at branch locations.

(A) has implemented

(B) to be implementing

(C) to have been implementing

(D) is implemented

Part 6

Directions: Read the texts that follow. A word, phrase, or sentence is missing in parts of each text. Four answer choices for each question are given below the text. Select the best answer to complete the text. Then mark the letter (A), (B), (C), or (D) on your answer sheet.

 

Questions 131-134 refer to the following advertisement.

Garden Shade Tree Landscaping

Garden Shade creates tree landscapes and hedges to suit every garden, no matter the size. Our designs have 131………… small urban gardens as well as large-scale projects commissioned by architects and property developers. 132…………… . However, no single nursery can offer trees of all species and sizes. That is why Garden Shade has developed close relationships with many specialist growers 133………… to provide us with the trees we need. Such resources give us the variety necessary to complete any 134………… . In other words, whatever your landscape design dream, we can make it happen. 

 

131.

(A) transformed

(B) related

(C) collected

(D) planted

132.

(A) We are here to answer your  landscaping questions.

(B) For most projects, we use trees from our own nurseries.

(C) Some trees have specific growing requirements.

(D) Under normal conditions, nursery stock is guaranteed for one year.

133.

(A) readiness

(B) readies

(C) readiest

(D) ready

134.

(A) study

(B) form

(C) order

(D) survey

 

Questions 135-138 refer to the following e-mail.

 

To: Staff
From: Amy Henwith
Date: 15 January
Subject: Exciting news

Dear Staff,

 

Thanks for a great year! In case you haven't heard, Henwith Home Supply will be ………. our second Store this spring. This additional retail site will be located in the shopping centre at the corner of Aberton Parkway and Sutton Avenue in Derbyshire.

We will be accepting applications for cashiers and sales positions ……. 1 April. The personnel director will review applicants' qualifications from 2 April to 6 April, and ……. is scheduled to begin one week later. ........ . 

 

Best,


Amy Henwith CEO
Henwith Home Supply

 

 

135.

(A) moving

(B) renovating

(C) expanding

(D) opening

136.

(A) until

(B) following

(C) according to

(D) for

137.

(A) trainer

(B) training

(C) train

(D) trained

138.

(A) Feel free to share this news with any interested friends.

(B) Make sure you have received all of the material.

(C) Contact Henwith Home Supply if you are still waiting for a response.

(D) Access to the main entrance will be blocked by construction.

 

Questions 139-142 refer to the following article.

 

Amon Donates to Music School in Grenel City

 

A spokesperson for Brenda Amon 139………… that the pianist made a sizeable donation toward the expansion of the Grenel City Conservatory of Music. ”Without her generous support," said Marc Diaz, director of facility planning, “we would have been limited in our renovation plans going forward.

 

140……… . Now, a new wing will be constructed on the south end of the 141……… conservatory. Once completed, the building will boast a 700-seat auditorium, state-of—the-art recording studios, and new faculty and administrative offices. Additionally, private practice rooms will be located 142 ……… the current student lounge.  

 

 

139.

(A) confirm

(B) confirmation

(C) has confirmed

(D) will confirm

140.

(A) Ms. Amon’s performance at the conservatory was outstanding.

(B) The project had been delayed because of budget cuts.

(C) Student enrollment has decreased over the past few years.

(D) The original conservatory is being converted into student housing.

141.

(A) temporary

(B) existing

(C) corrected

(D) proposed

142.

 (A) adjacent to

(B) even though

(C) instead of

(D) as well as

 

Questions 143-146 refer to the following e—mail.

 

Date: 11 January
To: Mitchell Parker mparker@allmail.co.za
From: Inez Lofaro ilofaro@daqtex.co.za
Subject: Product recall

 

Dear Mr. Parker,

 

 Thank you for your recent 143…….. of the Daqtex Mini-V camera. We are contacting everyone who has recently bought this product to inform them that certain models are being recalled for repair. In these models, the electronic chip that enables the digital conversion of light is faulty.

144….. . Please 145….. whether your camera has this problem by checking the serial number on the bottom of the camera. If it ends with the letters TVX, a repair will be required. Daqtex will pay all shipping costs for sending your Mini-V back to us. In addition, we will repair 146….. free of charge.

 

Thank you,

 

Inez Lofaro, Customer Service Manager
Daqtex Industries 

 

143.

(A) purchase

(B) review

(C) gift

(D) demonstration

144.

(A) We hope you will enjoy the product for  many years to come.

(B) It is covered in the troubleshooting section of the manual.

(C) This defect will eventually interfere with the clarity of your images.

(D) This special feature is unavailable on some older models.

145.

(A) verification

(B) verified

(C) verify

(D) verifies

146.

(A) mine

(B) it

(C) theirs

(D) these

Đáp án

101.B

102.C

103.D

104.A

105.C

106.B

107.C

108.D

109.B

110.A

111.A

112.C

113.B

114.A

115.A

116.C

117.B

118.D

119.D

120.D

121.C

122.C

123.B

124.D

125.A

126.B

127.A

128.C

129.B

130.A

131.A

132.B

133.D

134.C

135.D

136.A

137.B

138.A

139.C

140.B

141.B

142.A

143.A

144.C

145.C

146.B

 

  #hochay #hoctienganh #hocanhvanonline #luyenthitienganh #hocgioitienganh #apphoctienganh #webhoctienganh #detienganhonline #nguphaptienganh #luyenthitoeic #etsTOEIC #ETSToeic2019

Tiếp theo:


Luyện thi ETS TOEIC – Test 2: Reading (Phần 1) – Học Hay

 

CÔNG TY CỔ PHẦN GIÁO DỤC HỌC HAY

Trụ sở cơ quan: Số 145 Lê Quang Định, phường 14, quận Bình Thạnh, thành phố Hồ Chí Minh.
Điện thoại: 028.35107799
Email: marcus.lehai@gmail.com

KẾT NỐI VỚI CHÚNG TÔI

Fanpage Học Hay Học Hay Youtube Channel MuaBanNhanh Học Hay

TẢI ỨNG DỤNG TRÊN ĐIỆN THOẠI

Tải app HocHay trên Google Play Tải app HocHay trên App Store

 

Giấy chứng nhận Đăng ký Kinh doanh số 0315260428 do Sở Kế hoạch và Đầu tư Thành phố Hồ Chí Minh cấp ngày 07/09/2018

Giấy phép MXH số 61/GP-BTTTT ngày 19/02/2019

Ẩn

Web by VINADESIGN