Sách Luyện thi ETS TOEIC – Test 2: Reading (Phần 2) – Học Hay


Đăng bởi Huyền Trang | 13/05/2020 | 37
Giáo trình ETS TOEIC – Test 2: Reading (Phần 2) | Học Hay

Part 7

Directions: In this part you will read a selection of texts, such as magazine and newspaper articles, e-mails, and instant messages. Each text or set of texts is followed by several questions. Select the best answer for each question and mark the letter (A), (B), (C), or (D) on your answer sheet.

 

Questions 147-148 refer to the following notice.

Fastest Fleet
RATE OUR SERVICES AND WIN FREE TRAVEL!

 

Visit our Web site at www.fastestfleet.com/feedback and fill out the 5-minute questionnaire. You could win one of IO FREE round-trip bus trips to any destination within the continental United States!

 

You must be I8 or older to participate. Only customers who have previously traveled with Fastest Fleet are eligible to enter.

 

 

147. Where would the notice likely be seen?

(A) In an airport

(B) In a bus station

(C) In a train station

(D) In a ferry terminal

148. What are customers asked to do?

(A) Provide feedback

(B) Buy a round-trip ticket

(C) Take advantage of a discount

(D) Join a customer loyalty program

 

Questions 149-150 refer to the following online chat discussion.

Daniel Mather (9:38 A.M.)
Hi Sue, are you working at home today?

Susan Maldini (9:39 A.M.)
No, but I’m at an off-site meeting. What’s up?

Daniel Mather (9:41 A.M.)
The manager asked me to make hard copies of some contract agreements for our records. I forgot my printer card at home. Could I borrow yours?

Susan Maldini (9:42 A.M.)
Sure thing. It’s in the business card holder on my desk.

Daniel Mather (9:55 A.M.)
Okay, done. Thank you! I put it back on your desk

 

149. What task was Mr. Mather given?

(A) To send out contracts

(B) To repair the photocopier

(C) To monitor employee attendance

(D) To make copies of some documents

150. At 9:42 A.M., what does Ms. Maldini most likely mean when she writes "Sure thing"?

(A) She can lend Mr. Mather her card.

(B) She will return to the office.

(C) She will contact the manager.

(D) She can copy the agreements.

 

Questions 151 -152 refer to the following memo.

MEMO

 

To: Westhauser Laboratories Staff
From; Area manager
Date: March 22
Re: Break-time beverages

 

Beginning immediately, staff members are asked to contribute toward the cost of hot beverages available in our kitchenette. For each cup of coffee or tea you pour for yourself, we are requesting that you leave fifty cents. Please note that this amount is still far less than what you would pay at the café next to our building.

 

Each time you prepare a beverage, just place your payment in the marked can on the counter next to the sink. As in the past, a variety of high—quality tea and coffee supplies will be made available, and products will be restocked monthly. Your understanding is appreciated so that everyone can continue to enjoy conveniently located hot beverages throughout the workday. 

 

 

 151. What is the purpose of the memo?

(A) To explain a new policy

(B) To discourage long breaks

(C) To provide a budget update

(D) To address staff complaints

152. What are staff members asked to do?

(A) Bring their own beverages to work

(B) Leave payments in a container

(C) Submit requests for supplies

(D) Keep the kitchenette tidy

 

Questions 153-155 refer to the following notice.

Attention Milwaukee Modern Art Museum Visitors

 

The Meacham Room is closed temporarily as we prepare the space for the Modern Artist Showcase, which will run from April 1 to June 30. We encourage you to return to experience this much-anticipated exhibit that will feature paintings, sculpture, and multimedia works by acclaimed international artists such as Sally Acosta, Frank Kember, Kimberly Hong, and Matilda Breeland. Of note is newcomer Theodore Carmody’s sculpture collection that was dubbed ”most exciting debut of the decade” by Ethan Lerner, renowned and respected critic of the Ireland Arts Chronicle. More information about the featured artists and the exhibit can be found at www.milwaukeemodernart.org. Or download our museum app to keep current with all upcoming events.  

 

 

153. What is indicated about the museum?

(A) It is promoting an upcoming exhibit on

its Web site.

(B) It is known for its sculpture exhibits.

(C) It will be closed for renovations in April.

(D) Its upcoming exhibit is free for museum members.

154. Who is Ms. Breeland?

(A) A journalist

(B) An artist

(C) A museum curator

(D) An art critic

155. Who was praised by Mr. Lerner?

(A) Ms. Acosta

(B) Mr. Kember

(C) Ms. Hong

(D) Mr. Carmody

 

Questions 156-157 refer to the following form.

Change of Work Order

General Contractor:

Howard Kleiber. Mercrest Construction
106 Pickens Way, Columbus, OH 43211

Property Owner: Oscar Copeland, 866 Andell Road, Columbus, OH 43215

Project Start Date: July 10

Project End Date: July 15

The contractor is hereby instructed to make the following changes to the contract documents:

Description of Work Added/Deleted:

Client will now be supplying the countertops and faucet in addition to the kitchen cabinets. Therefore, the total project cost will be adjusted to only include the cost of installation.

Original Contract Price: $3 496

Net Reduction from Previous Contract: -$ 2 .412

Total Project Cost with Approved Changes: $1084

Revised Payment Schedule:

15% of total project cost ($162) is due upfront to secure contractor, $222 is due on project start date, and the remainder (S 700) is due upon project completion.

 

Accepted by:
Contractor: Howard Kleiber
Property Owner: Oscar Copeland

 

156. Why has the price of a project been adjusted?

(A) The client is providing all the materials.

(B) The client wants to match a competitor's price

(C) The contractor installed countertops incorrectly.

(D) The contractor overestimated the cost of labor.

157. How much money will Mr. Copeland most likely give Mr. Kleiber on July 15 ?

(A) $162

(B) $222

(C) $700

(D) $1,084

 

Questions 158-160 refer to the following e-mail.

To: Dahlia Pawar dpawar@bronsonco.ca
From: Anna Bondell abondell@noaaa.com
Subject: Information
Date: August 25

 

Dear Ms. Pawar:

 

Thank you for your continued membership in the North American Architects Association. I’m writing to remind you that preregistration for the annual conference closes on September 15. — [1] —. This year’s conference features more than 100 sessions, an exhibit hall, and special workshops. — [2] —.

 

Preregistration will save you $30 off the regular registration fee. — [3] —. At the same time, you’ll be able to sign up in advance for a group tour of the city and for the VIP Banquet, which always fills up quickly. Visit our Web site to register online. — I4] —. If you prefer to register by telephone, contact us at 1—249—555-0177. Please have your membership number available.

 

Looking forward to seeing you in Mexico City!

 

Sincerely,

 

Anna Bondell
Membership Coordinator

 

 

158. What most likely is Ms. Pawar's occupation?

(A) Architect and

(B) Writer

(C) Travel agent

(D) Conference organizer

159. What is NOT a benefit of conference  preregistration?

(A) A tour of Mexico City

(B) A hotel room upgrade

(C) Admission to a dinner

(D) Reduced registration fees

160. In which of the positions marked [1], [2], [3], [4] does the following sentence best belong?

You will also find the complete conference program there.”

(A) [1]

(B) [2]

(C) [3]

(D) [4]

 

Questions 161-164 refer to the following online chat discussion.

 

Kurt Webber (4:30 RM.)
Jake and I are grabbing a bite to eat after work, around 5:30. Anyone care to join us?

Davi Avril (4:31 RM.)
Maybe. I still have some work to do on the midyear report. Where are you planning to go?

Kurt Webber (4:32 P.M.)
We’re thinking of trying the new Mexican place on Slate Road. It’s called Ocho Coronas.

Tim Foxx (4:33 RM.)
You’re out of luck. That place closed a few days ago.

Kurt Webber (4:34 RM.)
That’s too bad, I heard great things about it.

Tim Foxx (4:36 RM.)

How about Lotus Tacos around the corner? They always have a special menu on Fridays.

Kurt Webber (4:37 RM.)
That would be great. Do you want to go to Lotus Tacos, Jake?

Davi Avril (4:38 P.M.)
OK, but I won’t be able to get there till about six.

Jake Rivas (4:39 P.M.)
Sounds good to me. And Davi, I just sent you the updated figures for the report.

 

 

161. What are the writers discussing?

(A) Where to hold a company banquet

(B) What restaurant serves the best food

(C) What is on the menu at Ocho Coronas

(D) Where to go for dinner

162. What information does Mr. Foxx provide about Ocho Coronas?

(A) People have recommended it to him.

(B) It usually opens early on Fridays.

(C) The food there is not very authentic.

(D) it is no longer in business.

163. At 4:84 P.M., why most likely does Mr. Webber write, “That’s too bad"?

(A) He wanted to try a new restaurant.

(B) Mr. Foxx cannot complete a project.

(C) Slate Road is too far away.

(D) He has a scheduling conflict.

164. What does Mr. Avril decide to do?

(A) Research nearby restaurants

(B) Work extra hours tomorrow

(C) Join his coworkers for a meal

(D) Have food delivered to the office

 

Questions 165-167 refer to the following letter.

Multinational Voice Magazine
PO Box 17999
Greenlane
Auckland 1546

 

Tuata Wehi
16 Page Street
Wellington 6023

Dear Mr. Wehi,

 

On 25 March, your three-month trial subscription to Multinational Voice Magazine will expire. To continue to receive this vital news resource, please fill out the postage-paid renewal card included with this letter and mail it in before the end of this month. You may select from a three-month, six-month, one-year, or two—year subscription. Do note that our two—year offer is by far the most economical. Also, the one- and two-year options include the “Notable People of the Year” special edition.

 

Thank you once again for choosing Multinational Voice Magazine. We continually strive to provide the best commentary on global affairs from a New Zealand perspective. To provide your feedback, please visit www.mvmagazine.co.nz and fill out our online comment form. 

 

Sincerely,
Estelle Pearson, Customer Service Representative

 

 

165. Why was the letter sent to Mr. Wehi?

(A) To report a late payment

(B) To offer him a refund

(C) To promote a new service

(D) To remind him to resubscribe

166. For about how long has Mr. Wehi been receiving Multinational Voice Magazine?

(A) For three months

(B) For six months

(C) For one year

(D) For two years

167. What is one thing that Mr. Wehi is encouraged to do?

(A) Call Ms. Pearson directly

(B) Offer his opinion

(C) Attend an event

(D) Confirm his address

 

Questions 168-171 refer to the following e-mail.

From:  info@Inorganairportshultlc.com
To:  tgrant@tivimail.com
Subject: I re: Suitcase on board
Date: January 19

Dear Mr. Grant,

Thanks for your inquiry. There are a number of suitcases in our storeroom that match  the description you provided, but we have not found one bearing a name tag identifying  you as the owner. You will need to come over and find yours on—site at 620 Baker St.  Please note that you will be asked to indicate what time your bus left the airport  terminal or, better yet, to present your ticket if you still have it. 

 

We are open 6 A.M.—10 PM. every day. Please do not delay. Due to the large number of items found by our drivers, we have no choice but to limit storage time to 7 days only,  after which we dispose of the item.     

 

Regards,

Gina Steiner
Morgan Airport Shuttle

 

 

168. Where does Ms. Steiner work?

(A) At a transportation service

(B) At an insurance company

(C) At a car rental company

(D) At a travel agency

169. What did Mr. Grant most likely inquire about?

(A) Reservation options

(B) Luggage limitations

(C) Travel expenses

(D) Lost property

170. What information will Mr. Grant be asked to provide?

(A) His address

(B) His phone number

(C) His departure time

(D) His final destination

171. What is Mr. Grant advised to do?

(A) Take advantage of a discount

(B) Compare payment options

(C) Visit the office as soon as possible

(D) Print out an electronic ticket

 

Questions 172-175 refer to the following article.

 

Spectacular Bridge Created with Super Cranes
By Marcia Brunon
March 14

Five years ago, the town of Stonewell, situated at the foot of the Marshall Mountains, decided to finance the building of a bridge across the Stonewell River. It was planned as a much—needed northern route for the town. — [1] —. The efficiency of the project was directly attributable to two RWC451 cranes, manufactured by Ronsonworks, a company based in England.

The two identical lower cranes were owned by the construction firm Redding Builders. One crane was assembled at the south bank of the river, while the other one was placed on a concrete pylon in the center of the Stonewell River. — [2] —. The assembly of the second crane was particularly challenging, as it required the use of another crane on a floating barge.

“Any large project is going to require unforeseen adjustments that may disrupt an official construction schedule,” said Roger Lee, chief engineer of Redding Builders. — [3] —. In this case, the metal anchors that connected the bridge to the pylons were determined to be too small. The new anchors weighed 22 tons, which is within the safe lifting capacity of an RWC4Sl crane. — [4] —. Engineers reinforced the existing cranes for extra security, and the cranes performed well.

Today, this postcard—worthy bridge is the pride of Stonewell, featuring viewing platforms for pedestrians, hikers, and visitors at the base of each pier overlooking the mountainous valley. Construction materials and colors harmonize beautifully with the local environment. All design elements, including the piers, Viewing platforms, and railings, complement the natural landscape, making the bridge a hit with everyone from hikers to the truck drivers who now include it in their regular route. 

 

172. What is mentioned about the cranes?

(A) They are owned by Ronsonworks.

(B) They were designed specifically for the Stonewell Bridge project.

(C) They were assembled on the Stonewell Bridge construction site.

(D) They weigh more than 22 tons.

173. What is indicated by Mr. Lee?

(A) His professional specialty is bridge construction.

(B) He believes that projects like the Stonewell Bridge always present problems.

(C) He delayed the Stonewell Bridge project for budgetary reasons.

(D) His first project as a chief engineer was the Stonewell Bridge.

174. What is NOT suggested about the Stonewell Bridge?

(A) It provides a northward exit out of town.

(B) It was designed for both pedestrians and vehicles.

(C) It was designed to blend with the natural setting.

(D) It required more workers than first estimated.

175. In which of the positions marked [1], [2], [3], and [4] does the following sentence best belong?

“The project, which was expected to take four years, was completed in less than three."

(A) [1]

(B) [2]

(C) [3]

(D) [4]

 

Questions 176-180 refer to the following memo and schedule.

 

To: Absalom and Twigg Law Firm employees
From: Shawna Montgomery, Office Manager
Subject: March plans
Sent: February 12
Attachment: Schedule

 

As most of you are aware, our schedule will be a bit challenging during the first week in March. Various rooms and offices will need to be vacated for certain periods to allow work crews to repaint, recarpet, and replace old furniture. Affected employees will need to box up all their office items by 3 PM. on the day before their room is scheduled for work (please see the attached schedule). Two teams of workers will be on—site, so more than one room at a time will need to be vacated. Note that any rooms due for work on Monday must be packed up and vacated by Friday afternoon, February 27.

 

Boxes will be provided. Leave your boxes in the rooms for the work crews to remove. Please label them with your name and office number so that the crews can return them to the correct offices once the work is complete.

 

Please make arrangements to continue working on your assignments while the work crews are in your rooms. The conference room (Room 409) will remain available to be used as a workspace during the entire week. Another possible option is to request permission from your supervisor to telecommute for one or two days.

Please have patience with these temporary inconveniences and do not hesitate to contact me with any questions or concerns.  

 

 

 

WORK SCHEDULE—March 2 to March 6

MONDAY, March 2

Room 401

(Meeting room)

Room 403

(Allie Stevens & Matt Beale)

TUESDAY March 3

WEDNESDAY, March 4

Room 402

(Marlene Asbury & Luke Roe)

Room 408

(Meeting room)

THURSDAY, March 5

FRIDAY, March 6

Room 407

(Jung Li)

Room 404

(Elliot Hagburg 84. Ana Keller)

 

176. Why was the memo sent to employees?

(A) To alert them to upcoming renovations

(B) To announce that the firm will be relocating

(C) To request feedback about new workplace facilities

(D) To address their complaints about building maintenance

177. What are employees instructed to do?

(A) Report for work early

(B) Schedule a meeting with a manager

(C) Indicate which office supplies are theirs

(D) Update their contact information online

178. What is stated about Room 409 ?

(A) lt will be available for videoconferencing.

(B) Employees may gather there for work.

(C) A scheduling meeting will be held there.

(D) Its furniture will be removed temporarily.

179. When should Ms. Asbury be ready to vacate her office?

(A) On February 12

(B) On February 27

(C) On March 3

(D) On March 4

180. What is suggested about Mr. Hagburg?

(A) He shares an office with a colleague.

(B) He will work off—site on March 5.

(C) He is the head of a department.

(D) He requested the use of a conference room.

 

Questions 181-185 refer to the following flyer and form.

Livrou Farm

Fresh Organic Produce —From Our Farm to Your Home

 

Livrou Farm in Bromont, Quebec, invites you to participate in its community-supported agriculture program. Members enjoy fresh farm produce during our growing season from June to November.

 

Sign up fora farm share and receive these benefits:

·         More than 30 varieties of in-season vegetables, fruits, and herbs, harvested by our farm staff and prepared for you to pick up at our barn

·         A selection of pick-your-own strawberries, apples, and other fruits

·         Access to our member Web site with recipes, farm updates, and a farm newsletter

·         Discounts on events at the farm, such as the annual summer music festival. Events typically cost $15, but members pay $10.

 

Members pick up their shares once a week at the farm. A full-size share is $700 per season, and a half-size share is $350. Half-size shareholders receive half the amount of produce each week. All other benefits remain the same.

 

Our farm produce is grown without the use of pesticides or herbicides, and we use only naturally occurring fertilizers. For more information or to register for a membership, please see our Web site at www.livroufarm.ca.image

 

 

181. What is the purpose of the flyer?

(A) To invite people to a farm festival

(B) To promote community service opportunities

(C) To share recipes for healthy eating

(D) To advertise a farm program

182. What is suggested about the workers at Livrou Farm?

(A) They collect farm produce from June to November.

(B) They update the farm's Web site once a week.

(C) They create meals using the farm’s products.

(D) They sell farm products at several local markets.

183. What is NOT indicated about Livrou Farm?

(A) It publishes a newsletter.

(B) It uses natural fertilizers.

(C) It hosts musical performances.

(D) It offers cooking classes.

184. What is true about Mr. Bernard‘s membership?

(A) He must pick up his produce on Sundays.

(B) He is the only person allowed to pick up his farm share.

(C) He will be allowed to pick some of his own fruit.

(D) He will be able to plant and grow his own vegetables.

185. How much should Mr. Bernard pay for the membership?

(A) $10

(B) $15

(C) $350

(D) $700

 

Questions 186-190 refer to the following advertisements and e-mail.

Professional Seeking Apartment in Burlington
Jorge Janssen <jjanssen@b1itzer.com>

Topic: Real Estate and Housing
Date: June 23

I accepted a new position in Burlington and need to relocate near the downtown area before my start date on August 15. I’m seeking a simple, clean, one-bedroom rental or larger, depending on price. A relaxing location with outdoor seating for entertaining friends or family would be a plus. I do have a car, but I’d appreciate having good access to public transportation. I have a budget of around $1,400 monthly to cover all housing costs, including utilities.   

 

 

Apartment for Rent in Burlington
Eloise McMahon <mcmahonrental @hmail.com>

Topic: Real Estate and Housing
Date: June 23

Be the first to rent this two-bedroom apartment upon completion of extensive renovations. This property is anticipated to be move—in ready on August 1. It will feature a clean modern look, new floors throughout, and all—new appliances. The apartment is situated downtown, and students are welcome as it’s less than ten minutes by bus to Denton University. On-street parking is available with a decal from the City Transportation Office. Cats or small dogs are potentially permitted, but with conditions, so please inquire. $1,400 rent also pays for water, sewer, garbage pickups, and general upkeep of the property. Electricity and natural gas will be the responsibility of the tenant. A one-time security deposit equal to one month’s rent should be paid upon signing the rental agreement. 

 

 

To: Eloise McMahon <mcmahonrental@hmail.com>
From: Jorge Janssen <jjanssen@blitzer.com>
Re: Apartment
Date: June 24

Dear Ms. McMahon,

I noticed your rental listing on communitylinkforum.org. From the description it sounds as if it may be just what I’ve been looking for. I’m eager to look over the apartment, and I just happen to be in Burlington all this week. My last day in town will be Sunday, June 30. If the place suits me, I’d want to move in the same day that it’s expected to be available. The timing would be perfect! I hope to hear from you soon.

Thank you.

Jorge Janssen
(802) 555-0122

 

186. Why is Mr. Janssen relocating?

(A) To begin a new job

(B) To return to his hometown

(C) To study part-time

(D) To start his retirement

187. What aspect of the property does NOT match Mr. Janssen’s preferences?

(A) The location

(B) The monthly costs

(C) The parking availability

(D) The size

188. For what situation does Ms. McMahon mention that she will need additional information?

(A) When changes to the decor are preferred

(B) When a tenant is ready to pay a security deposit

(C) When repairs to the apartment are needed

(D) When someone wants to keep an indoor pet

189. Why does Mr. Janssen send the e-mail?

(A) To agree to the terms of a rental contract

(B) To change the details of a residential advertisement

(C) To ask about a feature of an apartment

(D) To make arrangements to view a property

190. When does Mr. Janssen wish to start living in the residence?

(A) On June 24

(B) On June 30

(C) On August 1

(D) On August 15

 

Questions 191-195 refer to the following product description, customer review, and online response.

 

Kitchenware Utopia Food Processor—Model C3

You will never need to buy another food processor! Our best-selling model, the C3, is made of high—quality plastic and easy-to-clean stainless steel.

FEATURES The unique blade design and powerful motor make this a professional-grade appliance, ideal for busy restaurants of any size.

WARRANTY We include a seven—year warranty on all parts and labor—a reassurance to you that our food processor will last a long time.  

Special purchase price: $319.00/KU Club Members: $299.00

 

 

www.kltchenwareutopia.c0m/C3/reviews/454

Rating: **** *

Review: This product is amazing! I work as a caterer, and I’ve used a lot of different food processors. Kitchenware Utopia’s C3 is by far the best I’ve found. Its motor is very powerful, and the many different blades and settings make it extremely versatile. The settings are also straightforward. lt’s expensive but well worth the investment, and since l’m a loyalty club member, the price was reasonable. My only complaint would be that it’s very heavy and therefore not as portable as l’d hoped. Overall, though, I’m exceptionally satisfied with this product.

Posted by Eli Perles on March 27

 

 

We are very glad to hear you are happy with our C3 food processor. Customer satisfaction is our number one priority. We would like to respond to your complaint and provide a suggestion regarding your concerns. Our C2 processor might be better suited to your professional needs. The C2 offers the same motor size as the C3, but it is much smaller than the C3 in general. However, this model does cost slightly more than the C3. You can View the product description by visiting www.kitchenwareutopia.com/C2.

 

Posted by Kitchenware Utopia Customer Service on March 28

 

 

191. What is NOT mentioned in the product description as a feature of the C3 food processor?

(A) It is very durable.

(B) It is suitable for commercial kitchens.

(C) It is larger than competitors’ food processors.

(D) It is a popular model.

192. What is indicated in the customer review?

(A) The C3 comes with detailed instructions.

(B) Mr. Perles is pleased with his purchase.

(C) Kitchenware Utopia’s customer service is very good.

(D) Users find the C3 difficult to clean.

193. What is suggested about Mr. Perles?

(A) He paid $299 for the food processor.

(B) He purchased some optional parts for the processor.

(C) He catered a large-scale event on March 27.

(D) He has never used a food processor before.

194. Why would the CZ processor likely be recommended as more suitable for Mr. Perles?

(A) It is inexpensive.

(B) It is dishwasher safe.

(C) It is easy to assemble.

(D) It is lightweight.

195. In the online response, the word “regarding” in paragraph 1, line 3, is closest in meaning to

(A) looking after

(B) about

(C) in comparison

(D) admiring

 

Questions 196-200 refer to the following article, schedule, and news update.

Ment Hall to Host Piasek Cup Final

 

Ment Hall, which is currently undergoing extensive renovation, will be ready to host the final game of the Piasek Cup Volleyball Championship to be held in Warsaw this June. Although the project has been in the works for some time, it was the opportunity to host this Championship that provided the economic incentive to push the project to its completion. City officials have confirmed that the construction is progressing according to schedule and will be complete well before the finals of the Championship.

 

Since Ment Hall is the only major arena in the country that has never hosted a Piasek Cup event, the hall’s owners were proud to have been chosen to host this year’s finale. The final game will inaugurate the refurbished hall. The event is expected to draw thousands of volleyball fans, and the organizers are confident that Ment Hall will live up to the occasion. Seating 19,000 spectators, Ment Hall will be double its previous size. 

 

Piasek Cup Volleyball Championship

Quarterfinal Games

Venezuela-Australia

10 June, 3:00 PM.

Leave Arena,

Bydgoszcz

Poland—France

10 June, 6:00 PM.

Timpani Hall,

Katowice

Brazil-USA

11 June, 3:00 PM.

Polana Center,

Cracow

Cuba-Egypt

11 June, 6:00 PM.

Mistrz Arena,

Wroclaw

Semifinal Games

Winners of 10 June games

13 June, 3:00 PM. Timpani Hall, Katowice

Winners of 11 June games

13 June, 3:00 P.M.POlaI1a Center, Cracow

Final Game

16 June, 6:00 PM.

Ment Hall, Warsaw

NOTE: Tickets for the final game are selling fast, so don’t wait until after the semifinal games to order. Reserved seating only, no general admission. No refunds.

 

News Update

HALLAX RADIO 108.3 FM

Sports—Volleyball, 10 June

 

At 3:00 P.M., Venezuela will take on Australia for qualification to the semifinals. Our guest announcer will be Vin Cote, retired coach of last year’s winning team from Canada.

At 6:00 PM, host team Poland will face off against France. The game will be covered live by Jeremy Bosko.

 

 

196. In the article, the word "draw” in paragraph2, line 7, is closest in meaning to

(A) promote

(B) attract

(C) sketch

(D) remove

197. What will be changed about Merit Hall?

(A) Its ownership

(B) Its ticket prices

(C) Its seating capacity

(D) Its location

198. When will the first game be held at a new host venue?

(A) On June 10

(B) On June 13

(C) On June 14

(D) On June 16

199. In the schedule, what are people advised to do?

(A) Request a refund for tickets that they do not plan to use

(B) Order tickets immediately after the semifinal games

(C) Buy tickets for the final game as soon as possible

(D) Arrive at the final game early

2000. Where will Mr. Cote be reporting from?

(A) Bydgoszcz

(B) Katowice

(C) Cracow

(D) Wroclaw

Đáp án

147.B

148.A

149.D

150.A

151.A

152.B

153.A

154.B

155.D

156.A

157.C

158.A

159.B

160.D

161.D

162.D

163.A

164.C

165.D

166.A

167.B

168.A

169.D

170.C

171.C

172.C

173.B

174.D

175.A

176.A

177.C

178.B

179.C

180.A

181.D

182.A

183.D

184.C

185.C

186.A

187.B

188.D

189.D

190.C

191.C

192.B

193.A

194.D

195.B

196.B

197.C

198.D

199.C

200.A

 

  #hochay #hoctienganh #hocanhvanonline #luyenthitienganh #hocgioitienganh #apphoctienganh #webhoctienganh #detienganhonline #nguphaptienganh #luyenthitoeic #etsTOEIC #ETSToeic2019

Tiếp theo:


Luyện thi ETS TOEIC – Test 2: Reading (Phần 2) – Học Hay

 

CÔNG TY CỔ PHẦN GIÁO DỤC HỌC HAY

Trụ sở cơ quan: Số 145 Lê Quang Định, phường 14, quận Bình Thạnh, thành phố Hồ Chí Minh.
Điện thoại: 028.35107799
Email: marcus.lehai@gmail.com

KẾT NỐI VỚI CHÚNG TÔI

Fanpage Học Hay Học Hay Youtube Channel MuaBanNhanh Học Hay

TẢI ỨNG DỤNG TRÊN ĐIỆN THOẠI

Tải app HocHay trên Google Play Tải app HocHay trên App Store

 

Giấy chứng nhận Đăng ký Kinh doanh số 0315260428 do Sở Kế hoạch và Đầu tư Thành phố Hồ Chí Minh cấp ngày 07/09/2018

Giấy phép MXH số 61/GP-BTTTT ngày 19/02/2019

Ẩn

Web by VINADESIGN