Sách Luyện thi ETS TOEIC – Test 3: Listening – Học Hay


Đăng bởi Huyền Trang | 13/05/2020 | 35
Giáo trình ETS TOEIC – Test 3: Listening | Học Hay

Video ETS TOEIC Listening: Test 3 – Học Hay

Xem thêm từ vựng tiếng Anh theo chủ đề tại: https://hoctuvung.hochay.com/

Cùng HocHay học tiếng Anh Luyện thi ETS TOEIC các bạn nhé!

ETS TOEIC - Test 03 : Listening - HocHay

Part 1

Directions: For each question in this part, you will hear four statements about a picture in your test book. When you hear the statements, you must select the one statement that best describes what you see in the picture. Then find the number of the question on your answer sheet and mark your answer. The statements will not be printed in your text book and will be spoken only one time.

 

"

"

"

Part 2

Directions: You will hear a question or statement and three responses spoken in English. They will not be printed in your text book and will be spoken only one time. Select the best response to the question or statement and mark the letter (A), (B), (C) on your answer sheet.

7. What floor is the seminar on?

 (A) The fifth.

(B) About marketing.

(C) At nine-thirty tomorrow.

8.  Where are the new printers being made?

(A) Mr. Cruz printed them already.

(B) In Toronto.

(C) Eight hundred dollars.

9. Isn't Takeshi coming to the concert with us?

(A) In the front row.

(B) No, he's too busy.

(C) I have your ticket right here.

10. When should we ship this order?

(A) Shipping is free.

(B) That's a really short time.

(C) The customer just canceled it.

11. The storage closet is locked, isn't it?

(A) Yes, but I‘ll give you the key.

(B) There should be more in there.

(C) Please close it.

12. Do I need to use a microphone to give my speech?

(A) Right after lunch is served.

(B) The room is quite small.

(C) It was really well written.

13. Why did Marie leave early yesterday?

(A) Can you read it again?

(B) Around four P.M.

(C) She had a dentist appointment.

14. Would you like me to write up the contract now?

(A) Yes, that'd be great.

(B) She's probably right.

(C) An e-mail address.

15. Can I borrow that book after you’re finished with it?

 (A) Louise asked me first.

(B) At the public library.

(C) I checked it twice.

16. Who's responsible for booking Mr. Chung's flights?

(A) Next Monday.

(B) Yes, it's on the calendar.

(C) Sasha will make the arrangements.

17. Have we been selling more orange juice or apple juice?

(A) About the same of both.

(B) I'll have a glass with breakfast.

(C) Next to the milk.

18. When is the new intern's first day?

(A) I'm not in charge of the interns this year.

(B) She was the first to submit her application.

(C) Six o'clock each night.

19. Has Ms. Medrano been to the doctor’s office yet?

(A) No, her appointment isn't until noon.

(B) Thanks, I'm feeling much better.

(C) I'll probably wait in the lobby.

20. Would you like indoor or outdoor seating?

(A) It's a very comfortable chair.

(B) Isn't it supposed to rain?

(C) The doors are opening.

21. Ms. Balani has the copies of the annual report, doesn't she?

(A) A yearly salary increase.

(8) Let's look on her desk.

(C) It was a good offer.

22. What do you think of the updated vacation policy?

 (A) I have one, too.

(B) Three weeks in July.

(C) I like how flexible it is.

23. Didn't Emir move to the corner office?

(A) The bakery is around the corner.

(B) Yes, I saw him in there this morning.

(C) I know a good moving company.

24. Can we hire more staff?

(A) No, it’s not in the budget this quarter.

(B) l think it's on the lower shelf.

(C) Several new resumes.

25. How do you turn on the air-conditioning in this office?

(A) Yes. I believe so.

(B) Just about eighteen degrees.

(C) Oh, I can open a window for you.

26. This e—mail from Mr. Robertson is rather unclear.

(A) Yesterday afternoon.

(B) I didn't understand it either.

(C) At the post office downtown.

27. What was the topic of yesterday‘s workshop?

(A) in the main room of the conference center.

(B) A lot of people attended.

(C) I was meeting with clients all day.

28. Why don't we finish discussing this after lunch?

(A) They're on the third floor.

(B) Sure. I'll come back then.

(C) No, just a chicken sandwich.

29. Could you work my shift on Monday night?

(A) Did you ask the manager first?

(B) It's working fine now.

(C) Last week, I think.

30 I just received the weekly marketing report.

(A) I prefer the supermarket on North Street.

(B) The market data was quite surprising.

(C) He's away on business.

31. Have the maintenance workers fixed the water leak in apartment "IB'?

(A) The call came from apartment 9A.

(B) Some new tools.

(C) How long did that take?

Part 3

Directions: You will hear some conversations between two or more people. You will be asked to answer three questions about what the speakers say in each conversation. Select the best response to each question and mark the letter (A). (B), (C), or (D) on your answer sheet. The conversations will not be printed in your test book and will be spoken only one time.

 

32. What does the company most likely produce?

(A) Print advertisements

(B) Television shows

(C) Computer parts

(D) Musical instruments

33. What department will the man work in?

(A) Accounting

(B) Legal

(C) Human resources

(D) Security

34. What does the man like about his work area?

(A) It is conveniently located.

(B) It has a good view.

(C) It is quiet.

(D) It is nicely decorated.

---------------------------

35. What is the conversation mainly about?

(A) A room reservation

(B) A canceled event

(C) A restaurant recommendation

(D) A misplaced item

36. What does the man need to provide?

(A) A security deposit

(B) A revised schedule

(C) A form of identification

(D) A business address

37. What do the visitors ask for?

(A) A refund

(B) Better lighting

(C) Menu options

(D) More chairs

---------------------------

38. Where does the conversation most likely take place?

(A) At a shopping mall

(B) At a theater

(C) In a sports stadium

(D) On a train

39. Why does the woman say, “The football championship is this afternoon"?

(A) To extend an invitation

(B) To offer encouragement

(C) To give an explanation

(D) To request a schedule change

40. What does the man say he needs to purchase?

(A) Tickets

(B) Clothes

(C) Food

(D) Furniture

---------------------------

41. What problem does the man mention?

(A) Some products are damaged.

(B) Some equipment is out of stock.

(C) A vehicle has broken down.

(D) A delivery error has occurred.

42. What does the woman say is planned for Friday?

(A) A product launch

(B) An inspection

(C) A cooking class

(D) An interview

43. What does the man say he will do?

(A) Transfer a call

(B) Issue a refund

(C) Provide a warranty

(D) Visit a business

---------------------------

44. Where do the speakers most likely work?

(A) At a law office

(B) At a supermarket

(C) At a medical clinic

(D) At a recreation center

45. What are the speakers mainly discussing?

(A) A marketing campaign

(B) A new product

(C) Some budget cuts

(D) Some survey results

46. What does the woman imply when she says, “That would require significant revisions to our scheduling process"?

(A) She doubts a change will be implemented.

(B) She thinks more staff should be hired.

(C) She needs more time to make a decision.

(D) She believes some data is incorrect.

---------------------------

47. Why did the woman miss a meeting?

(A) She was not feeling well.

(B ) She was on a business trip.

(C) She was speaking with a client.

(D) She did not receive the invitation.

48. What is the woman confused about?

(A) The details of an assignment

(B) A reimbursement process

(C ) The terms of a contract

(D) A travel itinerary

49. According to the man, what should the woman do?

(A) Reset the password for her computer

(B) Talk to the organizer of the meeting

(C) Consult the electronic version of a document

(D) Research the history of an account

---------------------------

50. What is the woman an expert in?

(A) Gardening

(B ) Nutrition

(C) Appliance repair

(D) Fitness training

51. What does the woman recommend?

(A) Substituting ingredients

(B) Using appropriate tools

(C) Changing an exercise routine

(D) Scheduling regular maintenance

52. According to the woman, where can listeners find more information?

(A) On a television show

(B) On a Web site

(C) In a magazine

(D) In a book

---------------------------

53. What does the woman say about the man’s job performance?

(A) He is respected by his colleagues.

(B) He always meets his deadlines.

(C) He has good ideas for new projects.

(D) He has increased company profits.

54. What does the woman ask the man to do?

(A) Attend a trade show

(B) Join a leadership council

(C) Mentor a colleague

(D) Accept a new position

55. When will the speakers meet again?

(A) Tomorrow

(B) Next week

(C )Next month

(D )Next quarter

 --------------------------

56. What does the man ask the women about?

(A) The types of projects assigned

(B) The backgrounds of the applicants

(C) The status of training materials

(D) The location of an orientation

57. What does the man say about last year's internship program?

(A) Some new products were developed.

(B) Some information was unclear.

(C) There were not enough supplies.

(D) There were a large number of applicants.

58. What does the man say he is pleased about?

(A) The summer schedule

(B) The careful planning

(C) The deadline extension

(D) The approval process

--------------------------

59. What type of business does the women work for?

(A) A moving company

(B) A real estate agency

(C) An insurance firm

(D) An equipment rental service

60. What is the woman concerned about?

(A) Shipping delays

(B) New regulations

(C) An increase in competition

(D) A shortage of staff

61. What does the woman emphasize about her company?

(A) The affordable prices

(B) The number of branch offices

(C) The user-friendly Web site

(D) The customer service

--------------------------

Catering Company

Cost

Cafe Delight

$1,250

Corner Deli

$1,440

Golden Eagle

$950

Star Restaurant

$850

 

62. What type of event are the speakers discussing?

(A) A shareholders’ meeting

(B) A press conference

(C) A job fair

(D) A product demonstration

63. What problem did the woman experience with one of the restaurants?

(A) An unhelpful staff member

(B) A poorly cooked meat

(C) A billing error

(D) A delivery delay

64.  Look at the graphic. How much will the lunch most likely cost?

(A) $1.250

(B) $1,400

(C) $950

(D) $850

---------------------------------

 

Museum Map

 

Floor 1                                  Floor 3

Photography                      Paintings

 

Floor 2                                  Floor 4

Sculpture                         Architecture

 

 

65. Look at the graphic. On which floor will the man meet his friends?

(A) Floor1

(B) Floor 2

(C) Floor 3

(D) Floor4

66. What will happen at the museum this summer?

(A) A workshop will be offered.

(B) A special exhibit will open.

(C) Concerts will be held in the garden.

(D) Some galleries will be renovated.

67. Why does the woman suggest using the stairs at the back of the museum?

(A) They are nearby.

(B) They offer a good view.

(C) They were recently added.

(D) They are not crowded.

----------------------------------------

"

68. What does the woman want to do?

(A) Make travel arrangements

(B) Revise a budget

(C) Change recruiting tactics

(D) Give a lecture

69. Look at the graphic. Which method does the man suggest using?

(A) University career fairs

(B) Advertising

(C) Employee referrals

(D) Company Web site

70. What does the woman suggest the man do?

(A) Design a questionnaire

(B) Renew a contract

(C) Work with a colleague

(D) Interview a job candidate

Part 4

Directions: You will hear some talks given by a single speaker. You will be asked to answer three questions about what the speaker says in each talk. Select the best response to each question and mark the letter (A ), (B )(C),  or (D) on your answer sheet. The talks will not be printed in your test book and will be spoken only one time.

 

71. At which event is the announcement being made?

(A) A book fair

(B) A product launch

(C) A technology conference

(D) A charity fundraiser

72. According to the speaker, what can some listeners do tomorrow?

(A) Go on a tour

(B) Attend an opening ceremony

(C) Participate in a focus group

(D) Win a prize

73. What are the listeners instructed to do?

(A) Use an alternate entrance

(B) Register in advance

(C) Complete a survey

(D) Meet at a designated location

-----------------------------------------

74. What product does Castilio manufacture?

(A) Jewelry

(B) Clothing

(C) Art supplies

(D) Backpacks

74. Why does the speaker say, “Just look at the color selection in these samples”?

(A) To introduce a new manufacturing technique

(B) To assign a task

(C) To express disappointment

(D) To support a decision

76. What will Hae-Rim do?

(A) Present financial information

(B) Share competitor data

(C) Analyze survey results

(D) Introduce advertising layouts

-----------------------------------------

77. Who most likely is the speaker?

(A) An investment banker

(B) A city official

(C) A food scientist

(D) A restaurant manager

78. According to the speaker, what will happen next week?

(A) Some new equipment will be installed.

(B) A corporate office will relocate.

(C) New menu items will be available.

(D) Seasonal employees will begin work.

79. What does the speaker warn listeners about?

(A) Preparing orders carefully

(B) Wearing proper attire

(C) Recording hours accurately

(D) Taking inventory daily

-----------------------------------------

80. Why is the speaker calling?

(A) To register for a training session

(B) To request help with a project

(C ) To book a meeting room

(D) To get updated customer information

81. What does the speaker imply when she says. “it wasn’t my idea"?

(A) She knows a change is inconvenient.

(B) She thinks a colleague deserves credit.

(C ) She would like the listener’s opinion.

(D) She is going to explain a new procedure.

82. What does the speaker ask the listener to do?

(A) Order business cards

(B) Check a mailbox

(C) Revise a report

(D) Reserve a booth

 -----------------------------------------

83. What will the company do beginning on June 1 ?

(A) Accept reservations online

(B) Provide service to a new location

(C) Offer a customer loyalty program

(D) Lower its express shipping rates

84. According to the speaker, what must customers do in order to ship a vehicle?

(A) Show proof of ownership

(B) Provide an extra set of keys

(C) Purchase additional insurance

(D) Get a mechanical inspection

85. What does the speaker indicate about the call?

(A) It will be redirected to a different department.

(B) It will be answered in the order in which it was received.

(C) It may be several minutes until a representative answers.

(D) It may be recorded for future use.

-----------------------------------------

86. Who is the intended audience for the talk?

(A) Theater patrons

(B) Costume makers

(C) Ticket sellers

(D) Stage musicians

87. What does the speaker mention about the play?

(A) It is very long.

(B) It is set in the past.

(C) There are many characters.

(D) There is a waiting list for tickets.

88. What will take place in five weeks?

(A) A photography session

(B) A dinner reception

(C) A fashion show

(D) A dress rehearsal

-----------------------------------------

89. What was the speaker supposed to do this morning?

(A) Interview a job applicant

(B) Attend a meeting

(C) Pick up a client

(D) Lead a tour group

90. What transportation problem does the speaker mention?

(A) A road has been closed.

(B) A bridge is under construction.

(C) A train service is unavailable.

(D) A flight has been delayed.

90. What does the speaker suggest?

(A) Inviting other colleagues

(B) Posting a notice

(C) Holding a phone conference

(D) Having lunch together

-----------------------------------------

92. What industry does the speaker work in?

(A) Renewable energy

(B) Computer technology

(C) Publishing

(D) Real estate

93. What does the speaker imply when he says, “hundreds of businesses have signed up"?

(A) He is worried about meeting client demands.

(B) He expects an industry to start changing.

(C) The listeners should choose his company.

(D) The listeners will receive a list of contacts.

94. What will the listeners see in the video?

(A) A virtual tour

(B) An award-acceptance speech

(C) Product features

(D) Installation instructions

-----------------------------------------

Feedback Survey

Cleanliness

****
4 stars

Location

****
4 stars

Staff friendliness

*****
5 stars

Cost

***
3 stars

 

95. Who is the message most likely for?

(A) A fitness instructor

(B) A data analyst

(C) A gym member

(D) A marketing expert

96. What does the speaker say he has e-mailed the listener?

(A) A discount voucher

(B) Driving directions

(C) A fitness magazine

(D) Class schedules

97. Look at the graphic. Which category does the speaker request more information about?

(A) Cleanliness

(B) Location

(C) Staff friendliness

(D) Cost

-------------------------------------

"

 

 

 

 

 

 

93. Where is the talk most likely taking place?

 (A) At a business class

(B) At a software training session

(C) At a department meeting

(D) At a client presentation

99. Look at the graphic. Which part of the logo does the speaker discuss first?

 (A) The name

(B) The background

(C) The image

(D) The tagline

100. What will the listeners do next?

(A) Break into small groups

(B) Write down some ideas

(C) Read an article

(D) Check a Web site

Đáp án

1.A

6.D

11.A

16.C

21.B

26.B

31.A

36.C

41.D

46.A

51.A

56.C

61.D

66.A

71.C

66.A

81.A

86.B

91.D

96.A

 

2.B

7.A

12.B

17.A

22.C

27.C

32.B

37.D

42.B

47.C

52.D

57.B

62.A

67.D

72.A

77.D

82.D

87.C

92.A

97.C

3.A

8.B

13.C

18.A

23.V

28.V

33.A

38.D

43.A

48.B

53.A

58.B

63.D

68.C

73.B

78.C

83.B

88.D

93.C

98.A

4.B

9.B

14.A

19.A

24.A

29.A

34.C

39.C

44.C

49.C

54.D

59.A

64.C

69.B

74.B

79.A

84.A

89.B

94.B

99.D

5.C

10.C

15.A

20.B

25.C

30.B

35.A

40.B

45.D

50.B

55.B

60.C

65.C

70.C

75.D

80.B

85.D

90.C

95.C

100.B

 

  #hochay #hoctienganh #hocanhvanonline #luyenthitienganh #hocgioitienganh #apphoctienganh #webhoctienganh #detienganhonline #nguphaptienganh #luyenthitoeic #etsTOEIC #ETSToeic2019

Tiếp theo:


Luyện thi ETS TOEIC – Test 3: Listening – Học Hay

 

CÔNG TY CỔ PHẦN GIÁO DỤC HỌC HAY

Trụ sở cơ quan: Số 145 Lê Quang Định, phường 14, quận Bình Thạnh, thành phố Hồ Chí Minh.
Điện thoại: 028.35107799
Email: marcus.lehai@gmail.com

KẾT NỐI VỚI CHÚNG TÔI

Fanpage Học Hay Học Hay Youtube Channel MuaBanNhanh Học Hay

TẢI ỨNG DỤNG TRÊN ĐIỆN THOẠI

Tải app HocHay trên Google Play Tải app HocHay trên App Store

 

Giấy chứng nhận Đăng ký Kinh doanh số 0315260428 do Sở Kế hoạch và Đầu tư Thành phố Hồ Chí Minh cấp ngày 07/09/2018

Giấy phép MXH số 61/GP-BTTTT ngày 19/02/2019

Ẩn

Web by VINADESIGN