Sách Luyện thi ETS TOEIC – Test 3: Reading (Phần 1) – Học Hay


Đăng bởi Huyền Trang | 13/05/2020 | 36
Giáo trình ETS TOEIC – Test 3: Reading (Phần 1) – Học Hay

Part 5

Directions: Award or phrase is missing in each of the sentences below. Four answer choices are given below each sentence. Select the best answer to complete the sentence. Then mark the letter (A), (B), (C), or (D) on your answer sheet.

 

101. York Development Corporation marked the .......... of the Ford Road office complex with a ribbon-cutting ceremony.

(A) opens

(B) opening

(C) opened

(D) openly

102. Staff at the Bismarck Hotel were .......... helpful to us during our stay.

(A) quite

(B) enough

(C) far

(D) early

103. Ms. Luo will explain some possible consequences of the .......... merger with the Wilson-Peek Corporation.

(A) proposed

(B) proposal

(C) proposition

(D) proposing

104. The Springdale supermarket survey .......... will be released a week after they are evaluated.

(A) events

(B) stores

(C) results

(D) coupons

105. The new printer operates more .......... than the previous model did.

(A) quickest

(B) quickness

(C) quick

(D) quickly

106. Here at Vanguard Buying Club, .......... help members find quality merchandise at the lowest possible prices.

(A) us

(B) our

(C) we

(D) ourselves

107. Management announced that all salespeople would be receiving a bonus this year, .......... in time for summer vacations.

(A) just

(B) as

(C) only

(D) by

108. According to Florida Digital Designer Magazine, many graphic designers do not consider .......... to be traditional artists.

(A) it

(B) their

(C) themselves

(D) itself

109. A wooden bridge crossing the wading pond .......... to the hotel’s nine-hole golf course.

(A) prepares

(B) Ieads

(C) presents

(D) takes

110. A special sale on stationery .......... on the Write Things Web site yesterday.

(A) was announced

(B) announced

(C) was announcing

(D) to announce

111. All produce transported by Gocargo Trucking is refrigerated .......... upon pickup to prevent spoilage.

(A) lately

(B) promptly

(C) potentially

(D) clearly

112. The Ferrera Museum plans to exhibit a collection of Lucia Almeida’s most .......... sculptures.

(A) innovative

(B) innovation

(C) innovatively

(D) innovate

113. The bank’s cashier windows are open daily from 8:00 A.M. to 4:00 PM. .......... on Sundays.

(A) except

(B) until

(C) nor

(D) yet

114. Inventory control and warehousing strategies .......... within the responsibilities of the supply chain manager.

(A) have

(B) cover

(C) mark

(D) fall

115. Of all the truck models available today, it can be difficult to figure out ……….. would best suit your company’s needs.

(A) when

(B) why

(C) which

(D) where

116. CEO Yoshiro Kasai has expressed complete faith in Fairway Maritime’s ……………..to deliver the product on time.

(A) belief

(B) measure

(C) problem

(D) ability

117. At Derwin Securities, trainees alternate .......... attending information sessions and working closely with assigned mentors.

(A) along

(B) against

(C) between

(D) near

118. Company Vice PresidentAstrid Barrettomhad no .......... to being considered for the position of CEO.

(A) objected

(B) objecting

(C) objects

(D) objection

119. Belinda McKay fans who are .......... to the author’s formal writing style will be surprised by her latest biography.

(A) fortunate

(B) readable

(C) comparable

(D) accustomed

120. The Southeast Asia Business Convention will feature .......... known and respected leaders from countries across the region.

(A) widen

(B) wider

(C) widely

(D) wide

121. .......... the high cost of fuel, customers are buying smaller, more efficient cars.

(A) Together with

(B) Instead of

(C) As well as

(D) Because of

122. Over the past ten years. Bellworth Medical Clinic …………. Atlan Protection officers for all security needs.

(A) is hiring

(B) were hiring

(C) has hired

(D) was hired

123. The driver will make three .......... to deliver the package before it is returned to our warehouse.

(A) attempts

(B) pursuits

(C) aims

(D) experiences

124. We congratulate all Riverside employees, whose .......... effort has resulted in a 20 percent reduction in waste disposal costs.

(A) collect

(B) collective

(C) collects

(D) collector

125. Andrzej Ptak’s photography Web site will be available online .......... we have finished organizing and cataloging his work.

(A) how

(B) once

(C) so too

(D) not only

126. The initial feedback from early buyers of the Sunbell XC2 mobile phone indicates that they found it .......... to use.

(A) conveniences

(B) conveniently

(C) convenience

(D) convenient

127. .......... space in the bathroom was limited, the contractor managed to fit in two sinks and a shower.

(A) Both

(B) So that

(C) Whether

(D) Even though

128. The staff must .......... as much market-research data as possible before planning the advertising campaign.

(A) equip

(B) compile

(C) endorse

(D) compose

129. .......... a national holiday falls on a Thursday, the Barstow Company allows employees to take off Friday as well.

(A) Even

(B) For

(C) Nearly

(D) Whenever

130. .......... materials for the advanced Farsi course include an audio CD and a DVD.

(A) Supplementary

(B) Consequential

(C) Persistent

(D) Cooperative

Part 6

Directions: Read the texts that follow. A word, phrase, or sentence is missing in parts of each text. Four answer choices for each question are given below the text. Select the best answer to complete the text. Then mark the letter (A), (B), (C), or (D) on your answer sheet.

 

Questions 131-134 refer to the following article.

(3 September)—Five years ago, Brian Trang signed a five-year lease to open his restaurant, Trang‘s Bistro, at 30 Luray Place. Mr. Trang admits that the first two years of operation were quite 131.......... . “We offer spicy food from Vietnam‘s central region,” he explains. “We didn’t do well at first 132.......... the cuisine is based on unfamiliar herbs and hot flavors. It took a while to catch on with customers." But Mr. Trang was confident the food would gain in popularity, and he was correct. 133……….. . Mr. Trang has just signed another five-year lease. and he is planning 134.......... the space next year.

131.

(A) competitive

(B) potential

(C) challenging

(D) rewarding

132.

(A) because

(B) unless

(C) despite

(D) besides

133.

(A) Originally from Hue, Mr. Trang moved to London at age five with his family.

(B) Reservations at Trang’s Bistro must now be made a week in advance.

(C) This situation was not expected to last so long.

(D) The restaurant will relocate in March.

134.

(A) renovate

(B) being renovated

(C) renovates

(D) to renovate

 

Questions 135-138 refer to the following excerpt from a manual.

This manual provides guidelines for inventory control at Malanta facilities. Our advanced manufacturing procedures depend on 135.......... inventory control. Only by maintaining a precise flow of inventory 136.......... minimize costs and ensure prompt shipments. To achieve this goal, we must avoid shortages. When stock is in the correct location at the time it is ordered, shipments are made at regular shipping costs and within estimated time frames. 137………… . Therefore, the procedures in this manual must always be faithfully.

135.

(A) accurate

(B) seasonal

(C) expensive

(D) industrialized

136.

(A) is able to

(B) to be able

(C) our ability to

(D) are we able to

137.

(A) We have calculated the costs for you.

(B) Please allow at least two weeks for delivery.

(C) Unfortunately, some items are currently not in stock.

(D) However, this is not possible when unexpected shortages occur.

138.

(A) implemented

(B) reproduced

(C) corrected

(D) recorded

 

Questions 139-142 refer to the following e—mail.

 

To: Alan Porto <aport0@silverwing.ky>
From: Tuchman’s Billing <billing@tuchmans.ky>
Subject: Autopay
Date: 19 February

Dear Mr. Porto:

Congratulations on your recent  139…………. in Tuchman's Autopay system. Thank you for signing up for this convenient billing system. Your automatic payments will begin with the next billing cycle on
1 March. 140…………. . Your statements will come to you electronically and your payment will be
deducted from your designated bank account. You may 141…………. the account from which the funds
are withdrawn. Simply log in to the My Account section on our Web site https://www.tuchmans.ky,
select Autopay, and follow the instructions to enter the alternate account information. Please
contact customer service if you have 142…………. using Tuchman’s Autopay.

Tuchman’s Billing Department

 

139.

(A) enroll

(B) enrolled

(C) enrolls

(D) enrollment

140.

(A) Our billing clerks are happy to serve you.

(B) You will no longer receive a bill by post.

(C) We appreciate our loyal customers.

(D) Take advantage of our special offers.

141.

(A) own

(B) settle

(C) open

(D) change

142.

(A) any difficulties

(B) more difficult

(C) the difficulty

(D) too difficult

 

Questions 143-146 refer to the following letter.

 

12 December
Lenny Howe
222 Easton Boulevard
Port Douglas QLD 4877

Dear Mr. Howe,
The Irwin Neighbourhood Association is proud to 143……….. a summer event called Park Fest, to be
held at Fern Park on 10 January, from 1 PM. to 8 PM. Park Fest will feature numerous
family-friendly activities and a delicious picnic dinner to be served at 6 PM. A per person fee of
ten dollars will be collected. The proceeds will 144………..go towards a park enhancement project.
The plan is to hire a contractor to landscape the park grounds, while a smaller portion will be spent on an advertising campaign This event 145……….. to be great un 146………..

Regards,

Faye Mason-Jones
Director, lnNin Neighbourhood Association

 

143.

(A) announce

(B) admit

(C) recall

(D) state

144.

(A) entirely

(B) often

(C) primarily

(D) together

145.

(A) promise

(B) promises

(C) promising

(D) promised

146.

(A) You can help by disposing of all rubbish.

(B) The park was established 75 years ago.

(C) We hope you will be able to attend.

(D) Fern Park attracts over 20,000 visitors a year.

Đáp án

101.B

102.A

103.A

104.C

105.D

106.C

107.A

108.C

109.B

110.A

111.B

112.A

113.A

114.D

115.C

116.D

117.C

118.D

119.D

120.C

121.D

122.C

123.A

124.B

125.B

126.D

127.D

128.B

129.D

130.A

131.C

132.A

133.B

134.D

135.A

136.D

137.D

138.A

139.D

140.B

141.D

142.A

143.A

144.C

145.B

146.C

 

 

  #hochay #hoctienganh #hocanhvanonline #luyenthitienganh #hocgioitienganh #apphoctienganh #webhoctienganh #detienganhonline #nguphaptienganh #luyenthitoeic #etsTOEIC #ETSToeic2019

Tiếp theo:


Luyện thi ETS TOEIC – Test 3: Reading (Phần 1) – Học Hay

 

CÔNG TY CỔ PHẦN GIÁO DỤC HỌC HAY

Trụ sở cơ quan: Số 145 Lê Quang Định, phường 14, quận Bình Thạnh, thành phố Hồ Chí Minh.
Điện thoại: 028.35107799
Email: marcus.lehai@gmail.com

KẾT NỐI VỚI CHÚNG TÔI

Fanpage Học Hay Học Hay Youtube Channel MuaBanNhanh Học Hay

TẢI ỨNG DỤNG TRÊN ĐIỆN THOẠI

Tải app HocHay trên Google Play Tải app HocHay trên App Store

 

Giấy chứng nhận Đăng ký Kinh doanh số 0315260428 do Sở Kế hoạch và Đầu tư Thành phố Hồ Chí Minh cấp ngày 07/09/2018

Giấy phép MXH số 61/GP-BTTTT ngày 19/02/2019

Ẩn

Web by VINADESIGN