Sách Luyện thi ETS TOEIC – Test 5: Reading (Phần 1) – Học Hay


Đăng bởi Huyền Trang | 13/05/2020 | 20
Giáo trình ETS TOEIC – Test 5: Reading (Phần 1) | Học Hay

Part 5

Directions: A word or phrase is missing in each of the sentences below.  Four answer choices are given below each sentence. Select the best answer to complete the sentence. Then mark the letter (A), (B), (C), (D) on your answer sheet.

 

101. Ms. Tillinghast has received several awards ........ her innovative ideas.

(A) away

(B) for

(C) often

(D) across

102. Using proper techniques to ........ items drastically reduces the risk of back injury.

(A) select

(B) lift

(C) damage

(D) attract

103. Restaurants in Rondale must follow all ........ health guidelines.

(A) local

(B) locals

(C) locally

(D) localize

104. Sinee’s Catering is always ........ to deliver outstanding food to your special events.

(A) ready

(B) skillful

(C) complete

(D) delicious

105. A ........ way to support economic growth in Ludlow City is to shop at area businesses.

(A) practice

(B) practicing

(C) practical

(D) practically

106. A record number of appliance ........ came into the Port of Reece last month.

(A) shipments

(B) shipping

(C) shipment

(D) shipped

107. At Sloat Publishing, interns are assigned to a ........ of positions with increasing responsibility.

(A) frequency

(B) length

(C) shortage

(D) series

108. The conference fee ........ admittance to more than twenty workshops and seminars.

(A) include

(B) includes

(C) is included

(D) including

109. Cabinetmaker Finley Orcheta uses the finest woodworking machines imported ........ Denmark.

(A) from

(B) against

(C) about

(D) before

110. Senior hotel manager salaries differ ........ by company, location. and experience.

(A) great

(B) greater

(C) greatly

(D) greatest

111. Pantep, Inc., works ........ with customers to establish long-term partnerships.

(A) nearly

(B) closely

(C) recently

(D) newly

112. Adalet Farm’s unique method of irrigating vegetables has proved to be ........ effective.

(A) far

(B) correctly

(C) highly

(D) much

113. Customers who submit payments ........ March 10 will be charged a late fee.

(A) after

(B) behind

(C) quite

(D) almost

114. The poll shows how often company executives make financial decisions that are ........ by employee opinions.

(A) acted

(B) trained

(C) reminded

(D) influenced

115. Prices at Taylor City Books are ........ lower than at other online bookstores.

(A) more significant

(B) significant

(C) significance

(D) significantly

116. The ........ of this workshop is to equip business leaders with the tools to make prudent financial decisions.

(A) guide

(B) experience

(C) aim

(D) solution

117. A marketing campaign was designed to target ........ of the three demographics we identified.

(A) which

(B) other

(C) either

(D) each

118. ........ food critics recommend ZJ’s Bistro as the best restaurant in the area, most local residents prefer Dree’s Cafe.

(A) Whenever

(B) Although

(C) 80 that

(D) Among

119. Green Grocer customers should request assistance from staff instead of removing products from the top shelves ........ ,

(A) themselves

(B) their own

(C) them

(D) their

120. Skovent Products‘ sales revenue showed a ........ improvement at the end of last quarter.

(A) respective

(B) crowded

(C) marked

(D) diverse

121. Before work can begin at the construction site, the ........ permit applications must be processed.

(A) relevant

(B ) relevantly

(C )relevance

(D )relevancies

122. During negotiations, Mr. DuPont insisted that price ........ be implemented without delay.

(A) expectations

(B ) institutions

(C) sensations

(D) reductions

123. After the team meeting next week, Ms. Li ........ whether the project deadline needs to be changed.

(A ) to decide

(B) deciding

(C) will decide

(D) has decided

124. ........ the proposal for the Southside Library garden was incomplete and had an unclear timetable, it was rejected.

(A) Until

(B) Because

(C ) While

(D ) Unless

125. As the rental agreement with the Smith Group is set ........ soon, the available office space can be advertised.

(A) expired

(B) to expire

(C) will have expired

(D) expiring

126. Any furniture purchased at Marty’s Superstore throughout February will be delivered ........ five business days.

(A) since

(B) between

(C) within

(D) above

127. The manager presented data on employee performance with ........ on measurable achievements.

(A) emphatic

(B) emphasis

(C) emphasize

(D) emphasized

128. Even employees who ........ were not familiar with the new software programhave found it easy to use.

(A) initially

(B) annually

(C) successfully

(D) inadvertently

129. Supervisors will not ........ approve time off for employees during peak operational months.

(A) generalization

(B) generalize

(C) generally

(D) general

130. Toronto is one of three cities being ........ as the host for the next convention of the Global Society of Accountants.

(A ) found

(B ) categorized

(C ) known

(D) considered

Part 6

Directions: Read the texts that follow. A word, phrase, or sentence is missing in parts of each text. Four answer choices for each question are given below the text. Select the best answer to complete the text. Then mark the letter (A), (B), (C), or (D) on your answer sheet.

 

Questions 131-134 refer to the following announcement.

We are pleased to announce that the installation of the new manufacturing equipment in our main plant has been completed. The new machines 131………….. work flow by allowing for flexibility in production. With six mixing tanks of 132……….. sizes, we expect to be able to fill a wider range of orders, from small to very large. This 133……….. is an important way to ensure that Balm Manufacturing continues to be a leader in the fragrance industry.

134……….. Jim Martel, who is organizing this effort, will contact each of you soon with details.

 

131.

(A) have been improved

(B) were improving

(C) will improve

(D) improved

132.

(A) varying

(B) varies

(C) vary

(D) variation

133.

(A) proposal

(B) contract

(C) impression

(D) upgrade

134.

(A) Supervisors completed a tour of the plant yesterday.

(B) Unfortunately, the installation cost more than we had anticipated.

(C) As you are aware, our industry is increasingly competitive.

(D) All personnel must be trained on the new equipment by the end of the month.

 

Questions 135-138 refer to the following Web page.

 www.kateweicommunications.com

Marketing your business can be confusing. Newspapers and magazines are 135……….. useful venues for advertising. 136…….. , social media platforms have become even more critical marketing outlets. Kate Wei Communications utilizes both traditional outlets and the latest communication platforms 137…….. . In addition to exceptional print services, Kate Wei Communications has the expertise to help you 138........ your online presence. Why wait? Choose our award-winning firm to strengthen your company’s image today!

 

135.

(A) still

(B) nowhere

(C) soon

(D) evenly

136.

(A) As a result

(B) To demonstrate

(C) Otherwise

(D) However

137.

(A) Marketing professionals give conflicting advice.

(B) Traditional methods have the best impact.

(C) We will develop a diverse plan for your business.

(D) We have recently changed our terms of service.

138.

(A) optimal

 (B) optimize

 (C) optimization

 (D) optimum

 

Questions 139-142 refer to the following e-mail.

 

To: Emily Swanton <eswanton@swantonfarmfeed.com>
From: Arnold Hansen <AHansen@poltonfairgrounds.org>
Subject: Polton Farm Fair
Date: June 2

This e-mail serves as a receipt for your registration 139………. confirms your participation in the Seventeenth Annual Polton County Farm Fair from July 14 to July 16. As a returning exhibitor, Swanton Farm Feed will be offered 140…………. space at a discounted rate.

Please be aware of a new requirement when preparing your space. This year, all booths must be completely ready by 8 PM. on July 13. 141………. . Tables will be provided by the organizer, as in past years.

Thank you once again for your participation in our 142………. .

Arnold Hansen, Assistant Coordinator
Polton County Farm Fair

 

139.

(A) whereas

(B) rather than

(C) in case

(D) and also

140.

(A) rent

(B) rental

(C) rents

(D) renting

141.

(A) This includes the removal of trash and packing materials.

(B) The number of food vendors has increased in recent years.

(C) The exact schedule will be announced later.

(D) The Livestock Pavilion will be located next to the south exit.

142. (A) discovery

 (B) survey

 (C) event

 (D) vote

 

 

Questions 143-146 refer to the following article.

 

Sparkle Pro Enterprises Opens American Factory

Worldwide News

MANCHESTER (10 April)—Sparkle Pro Enterprises, a leading Belgium-based 143………….. of cleaning products, is expanding its territory. The company has just opened its first plant in the United States, in Indianapolis. For more than forty years, Sparkle Pro has been making and distributing household and industrial Cleaners to a wide range of vendors, including retail outlets and hotel chains, throughout Europe 144………...

The Indianapolis facility will require the company to hire 300 additional employees 145……….. the end of this year in order for it to achieve full capacity. According to Egon Bretz, the new director of North American operations, Sparkle Pro is confident that it will be able to train a large number of personnel quickly. Mr. Bretz expects no significant 146……….. in meeting these needs.

 

143.

(A) produced

(B) producing

(C) producer

(D) produce

144.

(A) Water-based cleaners have become more expensive.

(B) The company’s Web site lists all of its major vendors.

(C) The hotels are conveniently located in most cities.

(D) Other factory facilities were gradually sold.

145.

(A) by

 (B) despite

 (C) as

 (D) except

146.

(A) decrease

 (B) challenges

(C) project

(D) candidates

Đáp án

101.B

102.B

103.A

104.A

105.C

106.A

107.D

108.B

109.A

110.C

111.B

112.C

113.A

114.D

115.D

116.C

117.D

118.B

119.A

120.C

121.A

122.D

123.C

124.B

125.B

126.C

127.B

128.A

129.C

130.D

131.C

132.A

133.D

134.D

135.A

136.D

137.C

138.B

139.D

140.B

141.A

142.C

143.C

144.B

145.A

146.B

 

  #hochay #hoctienganh #hocanhvanonline #luyenthitienganh #hocgioitienganh #apphoctienganh #webhoctienganh #detienganhonline #nguphaptienganh #luyenthitoeic #etsTOEIC #ETSToeic2019

Tiếp theo:


Luyện thi ETS TOEIC – Test 5: Reading (Phần 1) – Học Hay

 

CÔNG TY CỔ PHẦN GIÁO DỤC HỌC HAY

Trụ sở cơ quan: Số 145 Lê Quang Định, phường 14, quận Bình Thạnh, thành phố Hồ Chí Minh.
Điện thoại: 028.35107799
Email: marcus.lehai@gmail.com

KẾT NỐI VỚI CHÚNG TÔI

Fanpage Học Hay Học Hay Youtube Channel MuaBanNhanh Học Hay

TẢI ỨNG DỤNG TRÊN ĐIỆN THOẠI

Tải app HocHay trên Google Play Tải app HocHay trên App Store

 

Giấy chứng nhận Đăng ký Kinh doanh số 0315260428 do Sở Kế hoạch và Đầu tư Thành phố Hồ Chí Minh cấp ngày 07/09/2018

Giấy phép MXH số 61/GP-BTTTT ngày 19/02/2019

Ẩn

Web by VINADESIGN