Sách Luyện thi ETS TOEIC 2020 – Test 6: Reading (Phần 1) – Học Hay


Đăng bởi Trúc Vy | 21/05/2020 | 30
Giáo trình ETS TOEIC – Test 6: Reading (Phần 1) | Học Hay

Part 5

Directions: A word or phrase is missing in each of the sentences below. Four answer choices are given below each sentence. Select the best answer to complete the sentence. Then mark the letter (A), (B), (C), or (D) on your answer sheet.

101. While the director of communications is away, all e-mails and calls will be forwarded to ------- assistant.

(A) she

(B) her

(C) hers

(D) herself

102. Mr. Srour’s flight arrived ------- late for him to attend the reception.

(A) so

(B) ever

(C) too

(D) already

103. Mr. Wagner will arrange the schedule of the ------- of the flagship store.

(A) opening

(B} openness

(C) openly

(D) opens

104. ----- the final award had been presented, Ms. Ryu acknowledged the support of the event's sponsors.

(A) During

(B) Then

(C) After

(D) Next

105. Chunto Consultancy Service recommended a ------- way  of balancing the annual budget.

(A) succeed

(B) success

(C) successful

(D) successfully

106. Press lightly ------- the pedal with your left foot to release the vehicle’s parking brake.

(A) Up

(B) On

(C) Of

(D) In

107. Hikers are invited ------- the information center for trail maps of Far Valley Park.

(A) visiting

(B) to visit

(C) visits

(D) having visited

108. Danton Estate Brokerage offers an online educational program to help ------- home buyers choose a property.

(A) unmistakable

(B) incomplete

(C) unused

(D) inexperienced

109. lolana Dance Troupe stands out because the group knows ------ - to integrate a variety of dance styles.

(A) how

(B) that

(C)  since

(D) about

110. The Lafayette Hill Public Library requires that the ------- of mobile phones be restricted to the conversation rooms.

(A) use

(B) model

(C) time

(D) call

111. Major airlines have ------- been using self-serve ticketing systems to reduce wait times.

(A) increases

(B) increasing

(C) increased

(D) increasingly

112. A book of songs written by Pakistani singer Ayesha Saad was sold at auction yesterday  ----- an undisclosed amount.

(A) from

(B) to

(C) off

(D) for

113. There is ------- more important to maintaining dental health than brushing your teeth twice a day.

(A) other

(B) neither

(C) nothing

(D) whatever

114. Taste tests suggest that most people ------- Dairysmooth’s red-bean-flavored ice cream very appetizing.

(A) find

(B) feel

(C) take

(D) like

115. Regardless of ------- a candidate is offered a job, all applications are kept on file for six months.

(A) even

(B) whether

(C) although

(D) including

116. ------ the Nye Research Center, performing assigned duties for 30 minutes while standing increases productivity.

(A) Not only

(B) In case of

(D) As though

(D) According to

117. This booklet is intended to inform drivers of ------  on bridge travel for oversized vehicles.

(A) restricts

(B) restricting

(C) restrictive

(D) restrictions

118. Customers can now enjoy ------- food seven days a week at the recently renovated Novani Grill.

(A) exceptional

(B) surpassing

(C) effective

(D) dominant

119. No one at the Anshelt Corporation campaigned ------- for expansion of the internship program than Melody Ahn.

(A) energetic

(B) most energetic

(C) energetically

(D) more energetically

120. Monday's workshop will help restaurant owners ------- their ability to effectively recruit, train, and retain staff.

(A) cover

(B) prepare

{C) progress

(D) evaluate

121. The digital advertising campaign has generated ------- interest in the clothing line.

(A) substance

(B) substances

(C) substantial

(D) substantially

122. The seminar leader stated that addressing customer concerns ------- was one crucial element for financial success.

(A) consistently

(B) largely

(C) hugely

(D) identically

123. Although the desk was slightly damaged during assembly, it is still ------- .

(A) function

(B) functional

(C) functionally

(D) functioned

124. ------  its discounts for new customers, Teratran Phone’s service plans are considered inferior by many.

(A) Far from

(B) Despite

(C) Among

(B) Instead of

125. Now that Ms. Nakamura ------- to the London headquarters, a new manager is running our Tokyo office.

(A) has transferred

(B) transferring

(C) transfer

(D) to transfer

126. ------ the kitchen cabinets arrived late, the contractor installed them without putting the Job behind schedule.

(A) Even though

(B) Instead of

(C)  In addition to

(D) On top of

127. The proposal for the Seascape project will be ready tomorrow ------- we receive the budget analysis today.

(A) expecting

{B) if not

(C) unlike

(D) as long as

128. The Ortimate 3 home theater system is Hyong Electronics’ most ------- priced configuration.

(A) closely

(B) sparsely

(C) reasonably

(D) absolutely

129. The Oakwood Restaurant ------- a special dinner menu on Saturdays for the past decade.

(A) is offering

(B) has been offering

(C) will be offering

(D) would have been offering

130. Mr. de Tonnancour has a speaking ------- on Tuesday, November 15.

(A) engagement

(B) term

(C) subject

(D) employment

Part 6

Directions: Read the texts that follow. A word, phrase, or sentence is missing in parts of each text. Four answer choices for each question are given below the text. Select the best answer to complete the text. Then mark the letter (A), (B), (C), or (D) on your answer sheet.

 

Questions 131-134 refer to the following article.

DODOMA (21 May)—Dodoma Gas and Electric (DGE) and Arusha Power (Arupo) have announced today that they 131……into one company. The effective date of the merger is 1 July. The soon-to-be  132….. company will operate under the new name Tanzania Energy Solutions. DGE serves about 250,000 households and businesses, while Arupo serves about 90,000. 133……. In a joint statement, CEOs Johnathan Gashaza of DGE and Coretha Komba of Arupo assured customers they will not see any service changes. 134…….. also said there will be no employee layoffs.

131.

(A) have been merging

(B) will be merging

(C) have merged

(D) are merged

132.

(A) renovated

(B) informed

(C) created

(D) acquired

133.

(A) The financial terms of the agreement have yet to be disclosed.

(B) The energy sector is vital to Tanzania's development.

(C) Both companies have an exceptional grasp of the international financial market.

(D) Both companies have an excellent reputation in their respective industries.

134.

(A) We

(B) It

(C) They

(D) She

Questions 135-138 refer to the following letter.

29 August

 

Alvin Mangubat

Director of Human Resources

Farsten Products, Ltd.

549 Castor Boulevard

Winnipeg MB R3E 2S2

 

Dear Mr. Mangubat,

 

I am writing to apply for the mechanical engineer position advertised on your Web site. I think I have much to offer Farsten Products’ design  135…….. as an employee.

 

136…… I am currently an engineer at Yount Systems, where I have worked on machine and engine designs for the last six years. 137……. that, I was employed by Zelenka Industries, where I helped develop efficient methods for recycling scrap steel.

 

Ihave enclosed my résumé, which  138…… more details about my work history and my educational background. I look forward to meeting with you to discuss how my skills and experience can benefit Farsten Products.

 

Sincerely,

 

Gail Paek

Encl.

 

135.

(A) phase

(B) department

(C) consultant

(D) expertise

136.

(A) Your Web site also listed an internship that would be a great opportunity.

(B) The job description said that applicants should have an advanced degree.

(C) My manager replied to your request last week.

(D) My extensive experience makes me an ideal fit for your company.

137.

(A) Regarding

(B) Following

(C) Contrary to

(D) Prior to

138.

(A) give

(B) gave

(C) gives

(D) is giving


Questions 139-142 refer to the following e-mail.

To: Lathifah Suryani <lsuryani@cmail.com>

From: Jabari Evers <eversj@pems.com>

Date: May 18

Subject: Text Messages

 

Dear Ms. Suryani,

 

In order to 139…… our patients as effectively and reliably as possible, we are now offering them the option of receiving appointment reminders and other relevant information via our text-messaging system. You are currently registered to receive our materials via e-mail.  140……. lf you would like to add text messaging to your mode of communication with us or would like to change your 141 ……… from e-mail to text messaging, please let us know at your earliest convenience. 142………. Vas goal is to give you relevant and useful information about your health and about the products and services we offer in a timely fashion.

 

Jabari Evers

Customer Care Representative

Professional Eye Care Management Services

 

139.

(A) serve

(B) care

(C) work

(D) provide

140.

(A) You have not been  in our office recently.

(B) No action is required if you like your current service.

(C) We have great products you can buy.

(D) E-mail messages are not available to all patients.

141.

(A) prefer

(B) preferential

(C) preferred

(D) preference

142.

(A) Their

(B) My

(C) Your

(D) Our

 

Questions 143-146 refer to the following article.

TOFTLUND (10 June)—Row after row of electric cars in local parking areas seem to indicate that the city of Toftlund has begun to give up on gasoline-fueled cars. In fact, 20 percent of the cars on Toftlune city streets are electric, but this number is changing at a 143………. pace.

 

To some extent, this is due to the city’s generous tax 144……… offered to electric car drivers.

According to Anne Rasmussen, president of Toftlund Green Business, more attractive designs and longer-lasting batteries have 145…….. made a difference. Ms. Rasmussen predicts the number of electric cars in Toftlund will more than double in the coming years. 146……..

 

143.

(A) rapid

(B) brief

(C) narrow

(D) valuable

144.

(A) beneficial

(B) benefitting

(C) benefits

(D) to benefit

145.

(A) just

(B) over

(C) very

(D) also

146.

(A) Moreover, she likes the convenience of having recharging stations on highways.

(B) In fact, she believes that in twenty years only electric cars will be sold here.

(C) Therefore, she feels that the price of electric cars is too high.

(D) She notes that the population of Toftlund has been decreasing steadily.

Đáp án

101.B

102.C

103.A

104.C

105.C

106.B

107.B

108.D

109.A

110.A

111.D

112.D

113.C

114.A

115.B

116.D

117.D

118.A

119.D

120.D

121.C

122.A

123.B

124.B

125.A

126.A

127.D

128.C

129.B

130.A

131.B

132.C

133.A

134.C

135.B

136.D

137.D

138.C

139.A

140.B

141.D

142.D

143.A

144.C

145.D

146.B

 

#hochay #hoctienganh #hocanhvanonline #luyenthitienganh #hocgioitienganh #apphoctienganh #webhoctienganh #detienganhonline #nguphaptienganh #nguphapIELTS #GrammarforIELTS #grammarIELTSforwriting

Xem thêm:


Giáo trình ETS TOEIC – Test 6: Reading (Phần 1) | Học Hay

 

CÔNG TY CỔ PHẦN GIÁO DỤC HỌC HAY

Trụ sở cơ quan: Số 145 Lê Quang Định, phường 14, quận Bình Thạnh, thành phố Hồ Chí Minh.
Điện thoại: 028.35107799
Email: marcus.lehai@gmail.com

KẾT NỐI VỚI CHÚNG TÔI

Fanpage Học Hay Học Hay Youtube Channel MuaBanNhanh Học Hay

TẢI ỨNG DỤNG TRÊN ĐIỆN THOẠI

Tải app HocHay trên Google Play Tải app HocHay trên App Store

 

Giấy chứng nhận Đăng ký Kinh doanh số 0315260428 do Sở Kế hoạch và Đầu tư Thành phố Hồ Chí Minh cấp ngày 07/09/2018

Giấy phép MXH số 61/GP-BTTTT ngày 19/02/2019

Ẩn

Web by VINADESIGN