Sách Luyện thi ETS TOEIC – Test 6: Reading (Phần 1) – Học Hay


Đăng bởi Huyền Trang | 13/05/2020 | 41
Giáo trình ETS TOEIC – Test 6: Reading (Phần 1) | Học Hay

Part 5

Directions: A word or phrase is missing in each of the sentences below. Four answer choices are given below each sentence. Select the best answer to complete the sentence. Then mark the letter (A), (B), (C), or (D) on your answer sheet.

 

101. Jesper Associates currently has ------- with 26 different food suppliers.

(A) contracting

(B) contracts

(C) contractor

(D) contract

102. Passengers must be at the gate .......... 25 minutes prior to boarding their flight.

(A) at least

(B) as much

(C) in case

(D) by then

103. Deltran analytics software can help .......... identify issues, predict trends, and improve business.

(A) you

(B) your

(C) yours

(D) yourself

104. The technology department .......... to purchase three new servers next year.

(A) announces

(B) thinks

(C) predicts

(D) plans

105. Jennson Motors hired an .......... new efficiency expert last month.

(A) approximate

 (B) angular

 (C) exceptional

 (D) eventual

106. Mr. Winkel's .......... responsibilities include auditing and financial review of large clients.

 (A) accounts

 (B) accounted

 (C) accounting

(D) accountable

107. The prime minister greeted foreign diplomats .......... a luncheon today in London.

 (A) at

 (B) had

 (C) such

(D) where

108. The management team at Ofto Corporation offers incentives .......... employee productivity.

(A) stimulate

(B) to stimulate

(C) will stimulate

(D) are stimulating

109. In response to customer .......... , Lopez Naturals will release a line of organic soaps.

(A) demand

(B) permit

(C) arrival

(D) account

110. Before the computers leave the factory, they are .......... thoroughly to ensure they have no defects.

(A) selected

(B) inspected

(C) attached

(D) managed

111. WRUZ Radio will broadcast a new show .......... to business news and economic analysis.

(A) allowed

(B) prepared

(C) dedicated

(D) introduced

112. Mr. Okada met .......... with the building manager to discuss the demolition project.

(A) frequent

(B) frequenting

(C) frequently

(D) frequented

113. Mr. Montri politely .......... the job offer from Barranca Shipping Company.

(A) declined

(B) decreased

(0) prevented

(D) converted

114. Written permission must .......... before using Thavor Corporation’s logo.

(A) to obtain

(B) obtained

(C) be obtained

(D) obtaining

115. .......... it is relatively small, the fitness center at Ginder Apartments is very popular with residents.

(A) Reasoning

(B) Essentially

(C) Although

(D) Throughout

116. All communications must be approved by the public relations director before they can be shared .......... .

(A) certainly

(B) externally

(C) deeply

(D) utterly

117. Providing precision welding to a .......... array of industries, Mistone Metalworks recently celebrated a century of service in Quebec.

(A) widely

(B) widen

(C) width

(D) wide

118. Mr. Kim considers punctuality a crucial .......... for all his assistants to have.

(A) device

(B) type

(C) action

(D) trait

119. The chief financial officer has .......... the importance of attracting new customers next quarter.

(A) applied

(B) demanded

(C) administered

(D) emphasized

120. Sewerd Furnishings is closing some of its showrooms because customers are .......... ordering furniture online.

(A) increasing

(B) increase

(C) increasingly

(D) increased

121. .......... construction in progress at the old town hall building, tourist groups will not be allowed to enter the site.

(A) Now that

(B) While

(C ) Even if

(D) Due to

122. Several drilling-technology experts will present the results of their .......... on June

(A ) comprehension

(B) resolution

(C) investigation

(D) specification

123. The store had a .......... display to promote the newest book from the best—selling mystery author.

(A) default

(B) grateful

(C) talented

(D) massive

124. Most of the people .......... attended yesterday‘s workshop have already submitted their feedback.

(A) who

(B) those

(C )whose

(D )some

125. Both tasty and healthy, the tomato salad at Alfredi's Bistro is also large .......... to be served as a main dish.

(A) enough

(B) fully

(C) nearly

(D) well

126. The Klassin Group’s booth at the Liberty Architecture Expo has garnered much .......... .

(A) interest

(B) interests

(C) interested

(D) interesting

127. Save 25 percent on any printer .......... you buy a laptop computer at Diego’s Electronics.

(A) whereas

(B) whenever

(C) such as

(D) seeing that

128. The recently adopted policy restructures the company’s debt according to a .......... five-step plan.

(A) managing

(B ) manageably

(C )manages

(D) manageable

129. The quality assurance department needs to hire additional staff .......... production has increased by 50 percent.

(A) even though

(B) since

(C ) because of

(D )therefore

130. Your order cannot .......... until we have received full payment.

(A) to process

(B ) be processed

(C ) being processed

(D) has processed

Part 6

Directions: Read the texts that follow. A word, phrase, or sentence is missing in parts of each text. Four answer choices for each question are given below the text. Select the best answer to complete the text. Then mark the letter (A), (B), (C), or (D) on your answer sheet.

 

Questions 131-134 refer to the following Web page.

 

Commercial relocation may at first appear 131………… , but Mester Movers will work with you to make the process as simple as possible. Whether you are relocating an office, factory, or laboratory across town or across the country, we have the people, technology, and resources to 132…………your move with efficiency.

We take special care when packing small and delicate objects 133.…………, we make sure that large items such as desks, filing cabinets, and chairs are also ready for the move by providing you with special tags. 134..........

 

131.

(A) complication

(B) complicated

(C) complicates

(D) complicate

132.

(A) handling moved quickly.

(B) handled

(C) handle

(D) handles

133.

(A) Rather

(B) in brief

(C) In other words

(D) At the same time

134.

(A) Our Moving Guide will explain how to properly affix them.

(B) Your employer will tell you when the move will occur.

(C) We travel on back roads to get them

(D) We have a dozen moving trucks on our fleet.

 

Questions 135-138 refer to the following instructions.

Purchase Order Guidelines

Mapleshades Medical Center authorizes certain employees to purchase goods and services for company-related business. To purchase a 135 ………. item or service, fill out the online request form. Use the form to 136 ……. a description of the item needed. Also, briefly explain why the purchase is necessary. Note that your 137……. may affect subsequent decisions. If the request entails replacing a device that is out of order, bring the matter to the attention of Mr. Rowen, head of the Maintenance Division, before submitting the request. 138 .......... . Please direct any questions you may have related to the purchase of office supplies and equipment to the Purchasing Department.

 

135.

(A) specify

(B) specific

(C) specifics

(D) specifically

136.

(A )view

(B ) change

(C) provide

(D) find

137.

(A) retirement

(B) score

(C) experience

(D) justification

138.

(A) He has studied all possible options in detail.

(B) He will determine whether such action is warranted.

(C) It has a staff of six who service our two office buildings.

(D) It is usually maintained on a monthly basis.

 

Questions 139-142 refer to the following memo.

 
 From: Hong Kong Princess Center Administration
 To: All Princess Center residents
 Date: 17 October
 Subject: Higwam workers to maintain C-level elevators

139……….. the past week you may have experienced increased wait times for our C—level elevators, which service floors 25 through 36. We have contacted Higwam, our elevator maintenance contractor, who 140…….. repairs in the elevator shafts.

This is to alert all residents that beginning tomorrow and through the end of the week, you are likely to see Higwam technicians working in the lobby. They are planning to work on one unit at a time in order to keep the others operational while repairs are in progress, so for the next few 141…….. , there may continue to be prolonged wait times. 142 …….. . For any questions, please contact our office. We apologize for the inconvenience and appreciate your patience. 

 

139.

(A) Between

(B) After

(C) Over

(D) Inside

140.

(A) was conducting

(B) will be conducting

(C) would conduct

(D) is now conducting

141.

(A) hours

(B) days

(C) weeks

(D) months

142.

(A) Alternatively, you may use the service elevator in the rear of the building.

 (B) Complimentary refreshments will be available to the workers in the lobby.

(C) Elevator repairs can be costly, which is why we request your collaboration.

(D) Our B-level elevators suffered a service disruption last month as well.

 

Questions 143-146 refer to the following article.

 

DAKAR (August 4)-Nentique Laboratories, Inc., announced today the development of a new variety of organic wheat that 143…………. heat. Dozens of plants were cross—pollinated over many years to produce this variety, known as GR-712. it joins a growing list of 144………. that can withstand high temperatures during extended dry periods. “Some farmers in regions close to the equator focus 145………. on rice production because rice grows well in hot climates. But in the Sahara, it is too dry for much of the year,” explains company spokesman Ahmad Niang. “But for a small investment in GR-712 seeds, farmers will now be able to grow wheat in our region." 146………. , This added income can, in turn. be reinvested in better machinery, which will encourage more environmentally friendly farming practices.

 

143.

(A) tolerates

(B) tolerable

(C) tolerate

(D) tolerating

144.

(A) fuels

(B) materials

(C) vehicles

(D) crops

145.

(A) exclude

(B) exclusion

(C) exclusive

(D) exclusively

146.

(A) There is more rainfall in the region in August and September.

 (B) Nentique believes diversification of this kind will lead to greater profits.

(C) A common name for the new species is yet to be determined.

(D) This merger will also help streamline Nentique’s production process.

Đáp án

101.B

102.A

103.A

104.D

105.C

106.C

107.A

108.B

109.A

110.B

111.C

112.C

113.A

114.C

115.C

116.B

117.D

118.D

119.D

120.C

121.D

122.C

123.D

124.A

125.A

126.A

127.B

128.D

129.B

130.B

131.B

132.C

133.D

134.A

135.B

136.C

137.D

138.B

139.C

140.B

141.B

142.A

143.A

144.D

145.D

146.B

 

  #hochay #hoctienganh #hocanhvanonline #luyenthitienganh #hocgioitienganh #apphoctienganh #webhoctienganh #detienganhonline #nguphaptienganh #luyenthitoeic #etsTOEIC #ETSToeic2019

Tiếp theo:


Luyện thi ETS TOEIC – Test 6: Reading (Phần 1) – Học Hay

 

CÔNG TY CỔ PHẦN GIÁO DỤC HỌC HAY

Trụ sở cơ quan: Số 145 Lê Quang Định, phường 14, quận Bình Thạnh, thành phố Hồ Chí Minh.
Điện thoại: 028.35107799
Email: marcus.lehai@gmail.com

KẾT NỐI VỚI CHÚNG TÔI

Fanpage Học Hay Học Hay Youtube Channel MuaBanNhanh Học Hay

TẢI ỨNG DỤNG TRÊN ĐIỆN THOẠI

Tải app HocHay trên Google Play Tải app HocHay trên App Store

 

Giấy chứng nhận Đăng ký Kinh doanh số 0315260428 do Sở Kế hoạch và Đầu tư Thành phố Hồ Chí Minh cấp ngày 07/09/2018

Giấy phép MXH số 61/GP-BTTTT ngày 19/02/2019

Ẩn

Web by VINADESIGN