Sách Luyện thi ETS TOEIC – Test 6: Reading (Phần 2) – Học Hay


Đăng bởi Huyền Trang | 13/05/2020 | 22
Giáo trình ETS TOEIC – Test 6: Reading (Phần 2) | Học Hay

Part 7

Directions: in this part you will read a selection of texts, such as magazine and newspaper articles, e-mails, and instant messages. Each text or set of texts is followed by several questions. Select the best answer for each question and mark the letter (A), (B), (C), or (D) on your answer sheet.

 

Questions 147-148 refer to the following text—message chain.

Jane Equi [10:41 A.M.]
 Hi Mateo. Brian Jaffers just called to cancel tomorrow’s walk—through at 721 Union Street.

Mateo Rodriguez [10:42 A.M.]
 That’s too bad. That apartment is j ust right for him. Did you reschedule?

Jane Equi [10:44 A.M.]
Yes, for Thursday, just before you show the Rockledge Place property to G the Kim family. The two sites are very close to each other.

Mateo Rodriguez [10:45 A.M.]
Great. Could you please confirm the time with Ms. Kim today?

Jane Equi [10:47 A.M.]
Sure.

 

147. Who most likely is Mr. Rodriguez?

(A) A landscape designer

(B) An administrative assistant

(C) A human resources director

(D) A real estate agent

148. At 10:45 AM, what does Mr. Rodriguez most likely mean when he writes, ”Great"?

 (A) He is excited about the results of his work.

 (B) He is glad about his company‘s new location.

(C) He is pleased with Ms. Equi’s work.

(D) He is interested in contacting Mr. Jaffers.

 

Questions 149-150 refer to the following notice.

 

Wallaby Decking
Serving Queensland and Beyond

Congratulations on your new timber deck! Follow these tips to keep it in top shape for years to come.

·         Apply a coat of UV sealant annually to shield the deck from the effects of moisture and heat.

·         Keep the gaps between boards free of dirt and debris. Air must flow around and between the boards to prevent moisture buildup.

·         Wash the deck periodically. Use a soft—bristled brush, a hose, and a chemical—free detergent to clean away dirt without removing the finish.

·         Avoid water stains and mildew. Do not allow potted plants or other large, heavy objects to rest directly on the surface of the deck.

 

149. What is indicated about the boards?

(A) They should be installed in shady areas.

(B) They are waterproof.

(C) They have space between them.

(D) They are sold only in Queensland.

150. What is NOT mentioned as a tip for deck maintenance?

 (A) Applying a weather—resistant coating

 (B) Cleaning the surface regularly

 (C) Removing stains with a chemical cleaner

(D) Keeping plants off the surface

 

Questions 151 -1 52 refer to the following article.

Hapkell Industries Pairs Up with E&T Recycling Center

June 19—The computer technology company Hapkell Industries just announced it will begin working with E&T Recycling Centers. This partnership will enable consumers to responsibly recycle computer equipment, at no personal cost, simply by taking it to a collection center.  

“Used computers make up a rapidly growing waste source,” said CEO Indira Kapoor‘. “As a major producer of computer products, we believe it is our obligation to reuse what we can and keep heavy metals out of the landfills. This is what prompted us to go forward with this initiative.”

Hapkell Industries originally sponsored two pilot E&T collection sites and, given their success, aims to add ten more sites by year’s end. To learn more about the initiative and for a map of current and proposed collection sites, visit ETrecyclingcentre.com.

 

151. According to Ms. Kapoor, why did her company partner with a recycling firm?

(A) To manufacture more affordable computer products

(B) To follow a government environmental policy

(C) To meet a responsibility as an industry leader

(D) To pursue a rewarding financial opportunity

152. What is stated about collection sites?

(A) They are not getting as much use as expected.

(B) They are no longer accepting volunteers.

(C) Their sanitary requirements are very strict.

(D) Their locations can be found on an online map.

 

Questions 153-154 refer to the following e-mail.

 

To: Stan Anyati
 From: Stella Gerraldi
 Date: May 1
 Subject: Cafe Marti

Dear Stan,

I called your shop yesterday and spoke with Andre about my vintage espresso maker. I was surprised that he was able to find replacement parts for such an old machine. He also re-created some parts that are no longer made. Apparently, there is a brass holder for the manufacturer’s nameplate that has not yet arrived from Italy. Once that arrives, the restoration can be completed.

As we discussed earlier, I need the machine delivered by May 7. On May 8 we will celebrate the tenth anniversary of the café’s opening. The espresso machine has always been our centerpiece we use it on all our advertising. Even without the nameplate, I need to have this vintage machine working for our celebrations.

Regards,

Stella

 

153. What is indicated about the espresso machine?

(A) it is a symbol of the Cafe Marti.

(B) it has never worked very well.

(C) it was designed by Stan Anyati.

(D) it is ten years old.

154. What is suggested about the brass holder?

(A) It has been redesigned,

 (B) It will need to be re-created.

 (C) The machine can function without it.

 (D) The manufacturer in Italy sent it to the wrong address.

 

Questions 155-157 refer to the following e-mail.

 

To: Department Managers
 From: Margaret Langley
 Date: December 27
 Subject: Extended—absence greeting
 Attachment: Sample message #5

Dear Managers,

In preparation for the upcoming holiday when offices will be closed, I’d like to remind you that company policy requires each of our departments to replace the traditional greeting on their voice messaging systems with an extended-absence greeting that will play next week when callers are diverted to voice mail. This will involve making a new recording, saving it to the system, and programming the system to activate the recording at the close of our business day on Friday. Once you activate the extended-absence greeting, it will override the traditional greeting through the holiday.

The attached document contains the text of the greeting you should record. This is the same text we have used in the past, but as usual, the dates have been changed to reflect the current closure. Please use this document to record your holiday greeting. Make sure you activate it before you leave for the day on Friday.

 

155. What is the subject of the e—mail?

(A) A newly established company policy

(B) An improved way to access voice mail

(C) A procedure related to a holiday closing

(D) A change to the traditional shift schedule

156. What is included as an attachment?

(A) A script to be read aloud

(B) A flyer announcing a company event

(C) Instructions for installing a new phone

(D) Transcripts of recorded customer calls

157. What is indicated in the e—mail about the attached document?

(A) It is ready for publication.

(B) It is distributed annually.

(C) It is handed out to customers.

(D) It is intended only for new employees.

 

Questions 158-160 refer to the following notice.

Kimfor Marketing Solutions

Thank you for your purchase of Kimfor Marketing Solutions e-mail software. We are confident that this product will help you to develop your business.

As an added bonus, we are pleased to announce that free training is offered for all of our products. These short but effective online seminars are a great opportunity for businesses that are now to our products to ensure that they are utilizing the software to its full potential.

Our instructors are professionals who have used our tools to grow their own businesses. For more information and to make a reservation for a seminar, please visit our Web site at kimformarketingsolutions.com/seminarsignup.

 

158. What is one purpose of the notice?

(A) To inform customers about a service

(B) To discuss a new product line

(C) To introduce a marketing instructor

(D) To remind customers of an upcoming deadline

159. According to the notice, what qualification do instructors share?

(A) They have worked for the company for many years.

(B) They are experienced users of the e—mail software.

(C) They participated in designing the software.

(D) They work in the marketing department.

160. The word "grow” in paragraph 3, line 1, is closest in meaning to

(A) become

(B) expand

(C) produce

(D) move

 

Questions 161 4615 refer to the following article.

Chef and lifestyle coach Lana Watson has announced her first foray into cosmetics with the launch of a new skin care business. Her Summer Garden skin care line consists solely of products made from organic ingredients and features extracts from plants, fruits, and vegetables. — [1] —.

“I’ve always served the healthiest possible food in my restaurant,” said Ms. Watson. “Natural ingredients nourish our health and beauty from the inside out. — [2] —. My skin care line utilizes only the vitamins and proteins in foods, such as spinach and cucumber, and combines them to create powerful moisturizers and cleansers that are free from artificial chemicals. — [3] —.”

Summer Garden products are suitable for those with dry, sensitive, or combination skin and will be available online and at select retail stores beginning this September. — [4] —.

 

161. What is the article mainly about?

(A) Local organic farms

(B) Online shopping trends

(C) A new business venture

(D) A company merger

162. What is indicated about Summer Garden products?

(A) They are suitable for all ages.

(B) They are available for purchase now.

(C) They are relatively inexpensive.

(D) They contain no artificial ingredients.

163. In which of the positions marked [1], [2], [3], and [4] does the following sentence best belong?

”It seemed logical to then create products to nurture our skin from the outside in.”

(A) [1]

(B) [2]

(C) [3]

(D) [4]



Questions 164-167 refer to the following online chat discussion.

 

Maria Zuccarini 5:30 RM. Hi. This is my first time using the Dubonville community Chat room. Do any neighbors have experience laying a ceramic tile floor?

Yuqiu Wang 5:35 RM. Hi, Maria. Are you looking to do it yourself? I put in a tile Hoot in my kitchen last year and did all the work myself. I regret my decision, though.

Maria Zuccarini 5:37 RM. I want to save money, so I’d rather not hire a professional. But I’ve never done a project like this on my own before.

Dennis Gurka 5:41 RM. People who are comfortable with home repairs can lay tile flooring if they watch Videos or attend a class. But it does take effort, time, and precision.

YuqiuWang 5:44 P.M. In my case, I had helped a Friend with a tiling project prior to working on my own kitchen. I also watched several videos on myhomefix.com before getting started. In the future, I’d get professional help, though.

Yuqiu Wang 5:45 RM. Dennis, (10 you have experience in this area? Do you think Maria could tackle this project without a professional?

Maria Zuccarini 5:51 RM. Interesting. Thanks for sharing your experience.

Dennis Gurka 5:58 P.M. I have my own flooring business. Whether she can depends on several factors. Maria, will you need to cut the tile, install a drain, or flatten an uneven floor?

Maria Zuccarini 6:06 RM. I just need to replace a Few broken tiles, but I suspect this is not a job for an amateur. Dennis, is the business in Dubonville? Could you send me your contact information?

Dennis Gurka 6:07 P.M. It’s just outside the city limits. It’s called Floors Forever. The phone is 64255540143.

 

164. For whom is the chat room intended?

(A) People who live in the same town

(B) People who attend the same online class

(C) People who work together for a large company

(D) People who are planning a trip together

165. At 5:35 P.M., what does Ms. Wang most likely mean when she writes, ”I regret my decision, though”?

(A) She did not end up saving money.

(B) She should have hired a professional.

(C) She would have preferred different tiles.

(D) She did not need to remodel her kitchen.

166. What is probably true about Mr. Gurka?

(A) He is Ms. Zuccarini‘s coworker.

(B) He has broken tiles in his home.

(C) He has a lot of experience laying tiles.

(D) He is taking a class at myhomefix.com.

167. What will Ms. Zuccarini most likely do next?

(A) Go shopping for ceramic tiles

(B) Search for a video on laying tiles

(C) Return a box of broken tiles

(D) Contact a business near Dubonville

 

Questions 168-171 refer to the following e-mail.

 

To: nora.simmons@heltlx.edu
 From: eagbayani@periodicalquest.com
 Date: February 28
 Subject: Periodical Quest

Dear Ms. Simmons, This is a courtesy message to inform you that your monthly Periodical Quest membership fee for March could not be processed due to an expired credit card. To avoid any service disruptions, please visit periodicalquest.com/useraccount and update your billing information. If you have any difficulties, 1 will be happy to take you through the process.

Incidentally, while reviewing your account I noticed that you are not using our full range of services. As a member, you have unlimited online access to our library of over 3,000 journals, newspapers, and magazines. Additionally, as a professor you can also benefit from our resources for teaching and research purposes. It would seem that you did not complete your member profile when you signed up for our service four months ago. Please take a moment to review your member preferences. We want to make sure that you are taking advantage of all that Periodical Quest has to offer.

Feel free to contact me if you have any questions regarding your account. If you wish to cancel your membership, no further action is required.

Sincerely,

Elena Agbayani
Periodical Quest

 

168. Why was Ms. Simmons contacted?

(A) A new service is now available.

(B) A payment was not processed.

(C) An order will be delivered soon.

(D) An article needs to be revised.

169. What is indicated about Periodical Quest?

(A) It charges a monthly fee.

(B) It has just doubled its journal collection.

(C) Its Web site is easy to navigate.

(D) Its customer support team is available 24 hours a day.

170. What is indicated about Ms. Simmons?

(A) She works in the field of education.

(B) She recently e-mailed customer service.

(C) She has been a Periodical Quest member for many years.

(D) She intends to cancel her Periodical Quest membership.

171. Who most likely is Ms. Agbayani?

 (A) A magazine editor

 (B) A bank representative

 (C) A computer programmer

 (D) An accounts manager

 

Questions 172-175 refer to the following Web page.

 

http://www.torontoeonstructionshow.ca/magazine

Annual Show

Magazine

Frequently Asked Questions

Home

Cement & Construction Monthly is produced by the organizers of the Toronto Construction Show. It is published online each month. There is also a special Annual Show print edition. — [1] —.

 

Cement & Construction Monthly offers a mix of industry news, product reviews, and trade show information. — [2] —. Entertaining monthly columns cover everything from job advice to advertising strategies.

 

This year Cement & Construction Monthly is beginning a mission to demonstrate our high esteem for mentors in the industry. We are asking members to nominate individuals who have excelled in a mentoring role. — [3] . See the link below for information on how to nominate someone. After reviewing the nominations, we will select the top five mentors 0f the year. These winners will receive a special award at   the Toronto Construction Show on November 3. — [4] —. Their profiles and photos will appear in the December edition of Cement & Construction Monthly.

 

Links

Nomination form                             Current year issues                                         Archive (old issues)

 

 

172. What is a purpose of the Web page?

(A) To explain a registration process

(B) To update a convention schedule

(C) To review a product

(D) To promote a trade publication

173. What new feature is being announced?
 (A) A plan to honor mentors

(B) An online discussion forum

(C) On-site job interviews

(D) Monthly advice columns

174. What will happen on November 3 ?

(A) A special news report will be shown.

(B) Awards will be given out.

(C) Election results will be published.

(D) A photo collection will be displayed.

175. In which of the positions marked [1], [2], [3], and [4] does the following sentence best belong?

 “This is distributed to all registered visitors to the show.”

(A) [1]

(B) [2]

(C) [3]

(D) [4]

 

Questions 176-180 refer to the following form and e-mail.

 

62nd Annual Samsville Home and Garden Show

March 31 to April 2, Samsville Conference Pavilion

Exhibitor Application

Company name: Castillo Landscape Design

Contact name: Valia Castillo

Phone: 302-555—0198

E-mail: vcastillo@castilloid.com

Web site: www.costillold.com

 

Items/services to be exhibited:

I will display photographs, plans, and models of available outdoor design services that my company offers.

 

Additional information or requests:

I would like to request a second parking pass since one of my employees will also be attending and helping to transport materials.

 

NOTE: This application is not a contract and does not guarantee a booth at the show. Space is available on a first-come basis. Once your completed application is received, a coordinator will contact you within five business days to finalize your reservation and payment. Discounts for members of Samsville Home and Garden will be automatically applied at the time of payment. Any questions can be directed to our exhibition organizer, Ms. Faye Li, at fli@samsvillehg.org. All applications are due by January 31. 

 

To: vcastillo@castillold.com

From: rconway@samsvillehg.org

Date: February 1

Subject: Home and Garden Show

Attachment: Contract and Invoice

 

Dear Ms. Castillo:

We have received your exhibitor application for the 62nd Annual Samsville Home and Garden Show. I am attaching your contract for a booth space and your invoice at the discounted member rate. Please return a signed copy of your contract by February 10.

 

Your reservation includes one walled booth with an electrical outlet, exhibitor ID tags for you and a colleague, and two parking passes, as your request for a second parking pass was approved. Passes are typically limited to one per booth but we will make an exception in this case, as you are a longtime member and exhibitor at our event.

 

We appreciate your continued participation and support.

 

Regards,

 

Rylan Conway, Vendor Coordinator

Samsville Home and Garden

 

176. What is Ms. Castillo planning to bring to the show?

(A) Pictures of gardens

(B) Sample trees and plants

(C) Sample project estimates

(D) Gardening tools

177. What is typically included in a booth reservation?

(A) An exhibitor sign

(B) A parking permit

(C) An annual membership

(D) A directory of local vendors

178. When did Ms. Castillo most likely submit her application?

(A) In January

(B) In February

(C) In March

(D) In April

179. What is suggested about Ms. Castillo?

(A) She works at Samsville Home and Garden.

(B) She has lived in Samsville for ten years.

(C) She requested an additional electrical outlet.

(D) She will pay a reduced price for her booth space.

180. Why does Mr. Conway make an exception for Ms. Castillo?

(A) She is a past organizer for the event.

(B) She often participates in the show.

(C) She agreed to pay an extra fee.

(D) She submitted a very strong application.

 

Questions 181-185 refer to the following Web page and e-mail.

 

www.projectelements.com

Team Plans

About Us

Resources

FAQ

All of your project management needs—All in one place—All online.

Project Elements LLC develops project management software for use in companies both small and large. Our proprietary software will serve you from start to finish, helping your teams to communicate, schedule, and manage information.

Team Basic

Get your team of five started with our Basie solution. Task management, file sharing, and mobile accessibility will be at your fingertips. Add 100 GB of online data storage Space in the cloud for a small additional fee.

Team Creative

This option is the best solution for small teams 01' up to 35 creative professionals. In addition to all the Team Basic features, get video editing tools, graphic design software, and 300 GB of cloud storage for all of your design needs.

Team Player

Teams of up to 50 excel with this enhanced service. Get all the features of Team Basic, plus timelines, advanced integration with second—party platforms, and up to 400 GB of cloud space for your team.

Team Leader

This option is best for teams of up to 100. Get all of the features of Team Player, plus enhanced options for personalization, resource tracking, time tracking, 500 GB of cloud space, and fast video uploads for a seamless team experience.

Need more convincing? We were recognized for our software quality with the Gold Star Start-Up Awards by Work Winner Magazine two years in a row. To hear more about Project Elements success stories, check out our Client testimonials in the About Us tab.   

 

 

To: ebennis@ptojectelements.com
From: jasbury@Clarelcommunications.com
Subject: Project Elements Upgrade
Date: December 5

 

Dear Mr. Bennis,

 

I am the new director of digital advertising for Clarel Communications. Robert Roust, the former director, told me how valuable the Project Elements platform has been, and I want to explore with you a potential change in Clarel’s current plan. We are presently a team of 45 but anticipate growing to 55 members over the next year. The team likes the storage feature, but they would be interested in a plan with more than 400 GB and better personalization options. Is there a plan that will fit our needs?

 

Looking forward to hearing from you,

 

Julia Asbury
Director of Digital Advertising
Clarel Communications

 

 

181. How would Project Elements software most likely be used?

(A) For ordering products online

(B) For working together as a team

(C) For training new managers

(D) For monitoring social media posts

182. What is true about Project Elements LLC?

(A) It has received an industry award.

(B) It has been in business for over ten years.

(C) It purchased Claret Communications.

(D) It publishes a technology magazine.

183. Why was the e—mail sent?

(A) To register a product

(B) To request technical help with a product

(C) To explain a product registration issue

(D) To seek advice in choosing a product

184. Which product will Mr. Bennis probably recommend?

 (A) Team Basic

 (B) Team Creative

 (C) Team Player

 (D) Team Leader

185. In the e-mail, the word "fit" in paragraph 1, in line 6, is closet meaning to

(A) match

(B) agree to

(C) rely on

(D) adjust

 

Questions 186-190 refer to the following advertisement, e-mail, and form.

 

Ride-Away Vehicles Summer Special

 

Save 15 percent off our rate* during the month of July for travel within Ireland.

Compact Car €21

Standard Car €32

FuII—Size Sedan €46

Van €52

Call 020 917 1212 or book online at www.ride-awayvehicles.co.ie.

 

*Price advertised is the daily rate for eligible drivers, inclusive of value-added tax (VAT) and the basic protection plan. Additional fees may apply. Please contact a Ride-Away Vehicles for more information.

 

 

To: yayoiadachi@jrengineering.co.jp
From:  info@Tideawayvehicles.co.ie
Date: 14 July
Subject: Reservation confirmation — #122055

 

Dear Ms. Adachi,

Your car rental reservation is confirmed. Here are the details per the terms of your rental:

Pickup: 21 July, 9:00 A.M. at Ride—Away Vehicles, Shannon Airport, Shannon, Ireland

Drop—Off: 29 July, 5:00 RM. at Ride—Away Vehicles, Cork City Centre, Cork City, Ireland

Rate: €21/day X 8 days = €168 (includes unlimited mileage and navigational system/GPS)

Model: Colaba Seasider or similar

 

Important Information: The driver must present a valid driving licence at pickup. Additional charges may apply for any Changes to the reservation, including changes to the pickup or drop-off date, time, or location. A €25 service fee will be assessed for vehicles returned without a full tank of petrol in addition to the cost of fuel.

 

Thank you for choosing Ride—Away Vehicles. Please call 020 917 1212 with any questions.

 

 

Ride—Away Vehicles Return Form

 

Completed By: Henry Riordan. Assistant Manager, Cork City Centre location

Driver Name: Yayoi Adachi

Model/Number Plate:

Colaba Seasider, 161-C-45329

Gas Tank: Half full

Date/Time of Return: 29 July 4:40 PM

Condition of Vehicle: No damage

Odometer Reading: 33.763 kilometers

 

Yayoi Adachi

Driver’s Signature

 

186. What is Ride-Away Vehicles advertising?

(A) A free day of rental

(B) A reduced daily rate

(C) A free upgrade to a larger vehicle

(D) A waiver of additional fees

187. What will happen on July 21 ?

(A) A promotion period will end.

(B) A confirmation will be sent.

(C) Ms. Adachi will be at Shannon Airport

(D) Ms. Adachi will add a driver to her contract.

188. What does the e—mail indicate about Ride-Away Vehicles?

(A) They operate from multiple locations.

(B) They Charge a fee for the use of a GPS.

(C) They apply a discount on rentals one week or longer.

(D) They receive payment before confirming a reservation.

189. What type of vehicle did Ms. Adachi rent?

(A) A compact car

(B) A standard car

(C) A full-size sedan

(D) A van

190. What is suggested about Ms. Adachi?

(A) She did not receive a GPS.

(B) She returned her car late.

(C) She did not get the car she requested.

(D) She will be charged a €25 service fee.

 

Questions 191-195 refer to the following product description, online review, and online response.

http://www.stylero.com/printers/RD525

Home

Computers

Printers

Ink & Toner

Accessories

Support

Product: Stylero RD525 Three—in-One Printer

Price: Regularly $120.00 Now $99.99 (Offer valid March 1—March 15)

 

Includes one complimentary Stylero—01(black) ink cartridge with purchase! Stylero color ink cartridges sold separately.

 

The RD525 is one of our most popular models: a wireless color printer, scanner, and photocopier in one. It’s perfect for everyday printing needs in homes, classrooms, and small offices. Though compatible with many brands of ink cartridges, we recommend our own Stylero-brand ink, which lasts up to twice as long as other products. A three-year warranty is available for $7.95.

 

 

http://www.loveitornotcom/productreviews/stylero/RD525

(April 3) I bought the Stylero RD525 last month for my home office. I give digital photography lessons out of my home several nights per week and need easy access to color prints for my students” work in my classes. I haven’t had any trouble with the photocopier or scanner, and the quality of the prints is excellent in both color and in black and white. However, I've been experiencing delays with the printer feature at times. There is a five-minute lag between sending my prints from the computer and when the printing actually begins. I can’t use this device for instant prints in class, or I lose valuable class time. I wish I’d bought a different printer, or at least bought the warranty to get it repaired!

 

Alicia Boisvert

 

 

http://www.loveitornot.com/productreviews/stylero/RD525

(April 5) I bought this printer for my classroom and noticed the same issue that Ms. Boisvert described. There is a relatively simple fix though. Most printers go into “sleep mode” to conserve energy between prints. If the length of time before entering sleep mode is set for too short a time, there will be a delay between sending the photos from the computer and the actual printing because the printer will need to warm up each time. Make sure you adjust the sleep mode feature to wait at least an hour before going to sleep. The instructions are in the manual. I always turn the printer on a few minutes before class and it doesn’t pose an issue. It’s an easy adjustment and I think the RD525 is a good product for the price.

 

 Antonio Thompson

 

 

191. What is indicated about the Stylero RD525 ?

(A) It requires Stylero brand ink.

(B) It can function as a photocopier.

(C) It was sold at a discount for a month.

(D) It will be discontinued after March 15.

192. What did Ms. Boisvert most likely spend additional money on?

(A) A monitor

(B) A three-year warranty

(C) A scanner

(D) Color ink cartridges

193. What does Ms. Boisvert say about the Stylero RD525 ?

(A) It is durable.

(B) It produces good prints.

(C) It is expensive.

(D) It requires regular maintenance.

194. What is suggested about both Ms. Boisvert and Mr. Thompson?

(A) They are teachers.

(B) They returned the Stylero RD525.

(C) They enjoy photography.

(D) They have printers at home.

195. What advice does Mr. Thompson give regarding the Stylero RD525 ?

(A) Unplug it between uses.

(B) Replace its power button.

(C) Adjust one of its features.

(D) Turn it on an hour in advance.

 

Questions 196-200 refer to the following chart, customer query, and notice to guests.

 

Baardsen Laundry Machine Series

Model

Load Capacity

Loading Door Position

 

Automatic Detergent Dispenser

Pre-wash Cycle

Lute

9 kg

Front

Yes

No

Xenon

10 kg

Front

No

No

Indium

12 kg

Front

Yes

Yes

Mercury

14 kg

Front

Yes

Yes

Note: Baardsen washers with a load size greater than 10 kg are outfitted with Fluxstat Water-saving technology.

 

Issue with Baardsen

Posted by: Patricia Canton

 

I bought my Baardsen washing machine five months ago for use at my bed and breakfast inn. Overall, I have been satisfied with the appliance features. The extra rinse cycle is helpful for guests who are sensitive to Chemicals or perfumes in laundry detergent. I needed a washer with the largest capacity so it could handle my typical volume of bed linens and towels. The main issue with my machine has been an annoying banging sound. It happens sometimes when the guests use the machine. It is a problem because the laundry room is situated just off the patio where guests often dine. I sent a message to the company asking for help and they informed me that the load needs to be evenly distributed in the wash tub. But that didn’t prove to be the source of the problem. How can I get rid of this noise?

 

 

Patty’s Bed and Breakfast Guest Services:

 

Kitchen:

Enjoy the lovely spring weather by taking your breakfast, served between 8:00 and 9:30 A.M., on the patio. We offer self-service for coffee and tea around the Clock. The household coffeemaker and tea kettle are next to the stove, and supplies are stored in the cupboard nearby.

 

Laundry Room:

Fresh towels are provided daily and bed linens are changed weekly. If you would like to use the washing machine, please choose the eco-saving setting. Select your preferred temperature and power setting. When adding detergent, make sure the detergent drawer is closed tightly before you start the machine. If not properly secured, it may open during the rinse cycle and cause a bothersome noise. Also, the extra—rinse option is recommended if you have any sensitivity to laundry soap.

 

Patricia Canton, Proprietor

 

 

 

196. According to the chart, what is true about all Baardsen laundry-machine models?

(A) They use the same water-saving feature.

(B) They are energy efficient.

(C) They release laundry detergent automatically.

(D) They are loaded through a door on the front of the appliance.

197. What washing machine model did machine MS- Canton most likely purchase?

(A) Lute

(B) Xenon

(C) Indium

(D) Mercury

198. According to Ms. Canton’s query, when is a noise particularly annoying?

(A) When she uses the machine

 (B) When guests of the inn are sleeping

(C) When guests of the inn are eating

(D) When the laundry dryer is also running

199. According to the notice, what is available to guests at any time?

 (A) Fresh towels

(B) Hot beverages

 (C) Box lunches

 (D) Refrigerators in guest rooms

200. What advice did Ms. Canton most likely receive as a reply to her query?

 (A) Avoid overloading the washing

(B) Always use the water-saving setting.

 (C) Always select the extra-rinse feature.

 (D) Ensure that the soap drawer is firmly closed.

Đáp án

147.D

148.C

149.C

150.C

151.C

152.D

153.A

154.C

155.C

156.A

157.B

158.A

159.B

160.B

161.C

162.D

163.B

164.A

165.B

166.C

167.D

168.B

169.A

170.A

171.D

172.D

173.A

174.B

175.A

176.A

177.B

178.A

179.D

180.B

181.B

182.A

183.D

184.D

185.A

186.B

187.C

188.A

189.A

190.D

191.B

192.D

193.B

194.A

195.C

196.D

197.D

198.C

199.B

200.D.

 

  #hochay #hoctienganh #hocanhvanonline #luyenthitienganh #hocgioitienganh #apphoctienganh #webhoctienganh #detienganhonline #nguphaptienganh #luyenthitoeic #etsTOEIC #ETSToeic2019

Tiếp theo:


Luyện thi ETS TOEIC – Test 6: Reading (Phần 2) – Học Hay

 

CÔNG TY CỔ PHẦN GIÁO DỤC HỌC HAY

Trụ sở cơ quan: Số 145 Lê Quang Định, phường 14, quận Bình Thạnh, thành phố Hồ Chí Minh.
Điện thoại: 028.35107799
Email: marcus.lehai@gmail.com

KẾT NỐI VỚI CHÚNG TÔI

Fanpage Học Hay Học Hay Youtube Channel MuaBanNhanh Học Hay

TẢI ỨNG DỤNG TRÊN ĐIỆN THOẠI

Tải app HocHay trên Google Play Tải app HocHay trên App Store

 

Giấy chứng nhận Đăng ký Kinh doanh số 0315260428 do Sở Kế hoạch và Đầu tư Thành phố Hồ Chí Minh cấp ngày 07/09/2018

Giấy phép MXH số 61/GP-BTTTT ngày 19/02/2019

Ẩn

Web by VINADESIGN