Sách Luyện thi ETS TOEIC – Test 7: Listening – Học Hay


Đăng bởi Huyền Trang | 13/05/2020 | 35
Giáo trình ETS TOEIC – Test 7: Listening | Học Hay

Video ETS TOEIC Listening: Test 7 – Học Hay

Xem thêm từ vựng tiếng Anh theo chủ đề tại: https://hoctuvung.hochay.com/

Cùng HocHay học tiếng Anh Luyện thi ETS TOEIC các bạn nhé!

ETS TOEIC - Test 7: Listening - HocHay

Part 1

Directions: For each question in this part, you will hear four statements about a picture in your test book. When you hear the statements, you must select the one statement that best describes what you see in the picture. Then find the number of the question on your answer sheet and mark your answer. The statements will not be printed in your text book and will be spoken only one time.

 

"

"

"

Part 2

Directions: You will hear a question or statement and three responses spoken in English. They will not be printed in your text book and will be spoken only one time. Select the best response to the question or statement and mark the letter (A), (B), (C) on your answer sheet.

 

7. Where can I find the vice president's office?

 (A) It's on the second floor.

(B) The filing cabinet on the left.

(C) We have to use official stationery.

8. Which desk is mine?

(A) At noon on Wednesday.

(B) My computer works.

(C) The one next to the printer.

9. Who ordered the side salad?

(A) A fork and knife.

(B) By credit card.

(C) That was me.

10. Wasn't Mr. Keller supposed to come to this business dinner?

(A) Recruiting strategies.

(B) Yes, he’ll be here in ten minutes.

(C) Would you prefer chicken?

11. When did they announce Barbara's promotion to vice president?

(A) A hard worker.

(B) On Monday.

(C) Yes, she is.

12. This is your first visit to this location, right?

 (A) Check the parking area.

(B) No, I've been here before.

(C) We won first prize!

13. Have you seen the new film at the cinema yet?

(A) No, I'm going to go see it tomorrow

(B) An award-winning movie director.

(C) To visit my friend.

14. Would you like to come to dinner with us later tonight?

(A) I'm leading a workshop early tomorrow morning,

(B) The farmers market sells them.

(C) We'll find you a table in the back.

15. Where did the accounting department move to?

(A) I work in that department, too.

(B) The company's bank account.

(C) Right across the hail.

16. How did the focus group respond to our new logo?

(A) They liked it.

(B) How can i focus this camera?

(C) It's about four thirty.

17. When does the reception start?

(A) On Barton Avenue.

(B) I didn't receive an invitation.

(C) Seventy guests.

18. Did you arrange to have the door repaired?

(A) I bought a pair of scissors.

(B) A range of quarterly data.

(C) Yes. I put in a request yesterday.

19. Why are production numbers so low this month?

(A) One meter high.

(B) Because some machines were down for repairs.

(C) A few hundred units.

20. Do you mind if l leave early today?

 (A) Has your report been submitted?

(B) Twelve staff members attended.

(C) A 50-dollar discount.

21. Which software programs does Allison know how to use?

(A) Here's a copy of her résumé.

(B) That’s my computer.

(C) Some technical consultants.

22. What does the conference registration fee include?

(A) All sessions plus lunch.

(B) In Ballrooms 1 and 2.

(C) That's a reasonable rate.

23. Twenty people signed up for the team building seminar.

(A) The building was renovated.

(B) My favorite sports team.

(C) Great, that's more than last year,

24. Can we begin production this week, or should we revise the timeline?

(A) Improving efficiency.

(B) I've seen that performance.

(C) You can start this Thursday.

25 How are we marketing our new beverage to young people?

(A) Some pencils and notebooks, please

(B) Robert's in charge of that product.

(C) Thanks, I'll just have water.

26. You really should join “that new fitness club.

(A) Basketball and tennis.

(B) Sorry I can't join you for dinner.

(C) Yes, I'd like to get more exercise.

27. Where can I get a laptop for our meeting?

(A) The conference room has computers.

(B) Yes. They’re doing internships.

(C) We meet once a week.

28. Why do you want to sell your house?

A) We provide home delivery.

(B) My new job's in London.

(C) A real estate agency.

29. I’m going to pick up the printing order now.

(A) Yes, it was really fun.

(B) Don't forget the receipt.

(C) No, in alphabetical order.

30. When is the new amusement park scheduled to open?

(A) Probably in the city center.

(B) There's an announcement in the newspaper.

(C) Ten cents a copy.

31.  Do we have to submit our budget report on Friday, or is Monday OK?

(A) It was pretty expensive.

(B) He was here a few days ago.

(C) Maria was firm about the deadline.

Part 3

Directions: You will hear some conversations between two or more people. You will be asked to answer three questions about what the speakers say in each conversation. Select the best response to each question and mark the letter (A), (B). (C), or (D) on your answer Sheet. The conversations will not be printed in your test book and will be spoken only one time.

 

32. Where does the conversation most likely take place?

(A) At a library

(B) At a theater

(C) At a museum

(D) At a restaurant

33. What problem does the man mention?

{A} A brochure contains an error.

(B) A shipment is late.

(C) A guest list has been misplaced.

(D) A computer is not working.

34. What will the woman most likely do next?

(A) Contact a coordinator

(B) Submit a work order

(C) Upload some images

(D) Purchase some supplies

------------------------------------------

35. Who most likely are the speakers?

(A) Cleaners

(B) Sewers

(C) Nutritionists

(D) Food critics

36. Why will the man talk to some cooks?

(A) To compliment their work

(B) To ask for some advice

(C) To change an assignment

(D) To update an order

37. What does the man mean when he says, “I have tickets to a baseball game on Thursday"?

(A) He cannot help the woman.

(B) He has similar interests as the woman.

(C) He wants to invite the woman to an event.

(D) He is concerned that tickets will sell out.

-----------------------------------------

38. Why is the man calling?

(A) To inquire about a job

(B) To request a prescription

(C) To ask about business hours

(D) To reschedule an appointment

39. What does the woman say about Dr. Ramirez?

(A) She is presenting at a conference next week.

(B) She works at two different locations.

(C) She teaches at a medical school.

(D) She usually does not work on Wednesdays.

40. What does the woman give to the man?

(A) Directions to a medical center

(B) A Web site address

(C) A phone number

(D) A cost estimate

----------------------------------------

41. Where are the speakers?

(A) At a supermarket

(B) At a furniture store

(C) At a clothing retailer

(D) At an automobile repair shop

42. Why does Tom ask the woman for help?

(A) A receipt is missing.

(B) A computer is broken.

(C) A warranty is expired.

(D) An item is out of stock.

43. What does the woman offer to do for the customer?

(A) Give him in—store credit

(B) Check a storage room

(C) Call another store

(D) Provide express delivery service

----------------------------------------

44. What will take place this year?

(A) A corporate merger

(B) A software update

(C) A research study

(D)  An office relocation

45. What problem does the man mention?

(A) Some paperwork has been lost.

(B) Some equipment is broken.

(C) Some funding was not approved.

(D) Some designs were rejected.

46. What will the woman do next?

(A) Revise a budget

(B) Schedule a meeting

(C) Find some contact information

(D) Hire a consultant

----------------------------------------

47. Where does the woman want to work?

(A) Ata factory

(B) At a restaurant

(C) At a fitness center

(D) At a clothing store

48. Why did the woman leave her previous job?

(A) She began university studies.

(B) Her commute was too long.

(C) The company closed.

(D) The pay was low.

49. What does the man explain to the woman?

(A) There are evening shifts.

(B) A uniform will be provided.

(C) Training will be necessary.

(D) The company is very small.

----------------------------------------

50. Where are the speakers?

(A) At a pharmacy

(B) At a clothing store

(C) At a dental clinic

(D) At a fitness center

51. What does the woman explain to the man?

(A) He has missed an appointment.

(B) A price has changed.

(C) A business is closing soon.

(D) An item is not available.

52. What does the man say he will do?

(A) Complete a customer survey

(B) Return another day

(C) Look up some data

(D) Pay with a credit card

----------------------------------------

53. What does the woman ask the man to do?

(A) Review an order

(B) Set up a computer

(C) Organize a conference

(D) Contact a client

54. What will the man bring to the woman?

(A) A catalog

(B) A calendar

(C) A list of suppliers

(D) A building directory

55. What does the woman plan to do next week?

(A) Send out a newsletter

(B) Sign a contract

(C) G0 on a trip

(D) Submit some slides

 ---------------------------------------

56. What are the speakers mainly discussing?

(A) A focus group

(B) Computer-use policies

(C) An upcoming merger

(D) Employee rewards

57. What does the man imply when he says, “You spend more time with your team than I do”?

(A) The women‘s team requires more staff.

(B) The woman should schedule fewer meetings.

(C) The woman is the best person to decide.

(D) The woman should have noticed a mistake.

58. What does the man advise the woman to do next?

(A) Speak with a colleague

(B) Research a competitor

(C) Download an application

(D) Attend a seminar

 ---------------------------------------

59. What field do the speakers most likely work in?

(A) Engineering

(B) Accounting

(C) Education

(D) Advertising

60. What problem is mentioned?

(A) A power cord is missing.

(B) A microphone is not functioning properly.

(C) A screen is not displaying an image.

(D) A battery is not charging.

61. What does the woman suggest doing?

(A) Using a different computer

(B) Moving to another room

(C) Postponing a demonstration

(D) Contacting technical support

---------------------------------------

Locations and Hours

Hannesville Avenue

Greensboro Road

Anderson Street

Norrington Boulevard

7 A.M. - 7 P.M.

7 A.M. - 5 P.M.

7 A.M.—7 P.M.

7 A.M.—6 P.M.

 

62. Where does the man work?

(A) At a furniture store

(B) At a painting company

(C) At a bakery

(D) At a gym

63. What does the women say is important?

(A) A healthy option

(3) A low price

(C) A fast delivery

(D) A specific decoration

64. Look at the graphic. Which location did the woman call?

(A) Hannesville Avenue

(B) Greensboro Road

(C) Anderson Street

(D) Norrington Boulevard

---------------------------------------

"

65. What event are the speakers going to attend?

(A) A concert

(B) A marathon

(C) An art show

(D) A restaurant festival

66. Who most likely are the speakers?

(A) Chefs

(B) Musicians

(C) Investor

(D) Journalists

67. Look at the graphic. Which road will the speakers take next?

 (A) Vine Street

(B) Cypress Road

(C) Valley Drive

(D) Cedar Lane

---------------------------------------

"

Lane 68. What most likely is the woman’s job title?

(A) Custodian

(B) Locksmith

(C) Landscaper

(D) Parking attendant

69. Look at the graphic. Which door are the speakers discussion ?

 (A ) The North Door

 (B ) The East Door

(C) The South Door

(D) The West Door

70. What does the man remind the woman to do?

( A) Dismay her badge

(B) Store her belongings

(C) Submit her time sheet

(D) Validate her parking pass

Part 4

Directions: You will hear some talks given by a single Speaker. You will be asked to answer three questions about what the speaker says in each talk. Select the best response to each question and mark the letter (A), (B), (C), or {D} on your answer sheet. The talks will not be printed in your test book and will be spoken only one time.

 

71. What is the news report mainly about?

(A) A museum exhibit

(B) A holiday parade

(C) A building renovation

(D) A sports competition

72. Who is Byron Lang?

(A) A travel agent

(B) An architect

(C) A city official

(D) An athlete

73. What does the speaker say will be provided next year?

(A) Extra parking

(B) Weekend tours

(C) Souvenirs

(D) Job opportunities

-------------------------------------

74. What will be installed this weekend?

(A) Drinking fountains

(B) Videoconferencing equipment

(C ) An air-conditioning system

(D) An alarm system

75. According to the speaker, why is the change being made?

(A ) To reduce costs

(B ) To increase comfort

(C ) To boost productivity

(D ) To comply with guidelines

76. What should the listeners do before they leave work on Friday?

(A ) Talk to their managers

(B ) Move their cars

(C) Cover their desks

(D ) Complete a questionnaire

-------------------------------------

77. Why has the speaker arranged the meeting?

(A) To go over sales data

(B) To distribute client information

(C) To give a demonstration

(D) To assign special projects

78. What should the listeners assure clients about?

(A) Orders will be processed on time.

(B ) Contracts will be mailed.

(C ) Discounts will be applied.

(D) Factory tours will be available.

79. What does the speaker imply when She says. “i had to read through the manual twice"?

(A) A company policy is surprising.

(B) A publication may contain some errors.

(C) A manual was updated.

(D) A software program may be difficult to learn.

------------------------------------80.

81. What type of business created the tutorial?

(A) A post office

(B) A community college

(C) An electronics company

(D) A paper goods manufacturer

81. According to the speaker, what should the listeners print out?

(A) A shipping label

(B) A manual

(C ) An invoice

(D ) Installation directions

82. What does the speaker offer to the listeners?

(A) A warranty

(B) A discount

(C) Free accessories

(D ) Express delivery

------------------------------------

83. What has the company decided to do?

(A) Launch a Web site

(B) Create a new type of beverage

(C) Sell products in vending machines

(D) Advertise in sports magazines

84. What did a survey indicate about customers?

(A) They prefer natural ingredients.

(B) They make online purchases.

(C) They like celebrity promotions.

(D) They want lower prices.

85. What are the listeners asked to do?

(A) Try a sample

(B) Review a proposal

(C) Submit suggestions

(D) Contact some customers

------------------------------------

86. What type of business does the speaker work in?

(A) Automobile sales

(B) Interior design

(C) Food distribution

(D) Paper manufacturing

87. According to the survey results, what do customers like about the speaker’s company?

(A) The quality of its products

(B) The location of its branches

(C) Its dedication to customer satisfaction

(D) Its innovative advertisements

88. What does the speaker imply when he says, “You’re familiar with Fox International Deliveries, aren’t you"?

(A) He wants to change service providers.

(B) He wants the listener to give a presentation.

(C) He wants to promote the listener to a new role.

(D) He wants to merge with another company.

------------------------------------

89. What is the speaker shopping for?

(A) Groceries

(B) Kitchen appliances

(C) Sporting goods

(D) Computer accessories

90. What does the speaker mean when he says, "it’s pretty far from here"?

(A) He is unable to complete a task today.

(B) He will need to borrow a car.

(C) He may be late for an appointment.

(D) He needs driving directions.

91. What does the speaker ask the listener to do?

(A) Print a document

(B) Address some letters

(C) Arrange an interview

(D) Process a refund

------------------------------------

92. What industry does the speaker work in?

(A) Electronics

(B) Finance

(C) Marketing

(D) Tourism

93. How does the speaker say she stays informed about current trends?

(A) She follows social networking sites.

(B) She analyzes consumer reviews.

(C) She reads industry journals.

(D) She interviews movie stars.

94. What does the speaker suggest changing?

(A) Where to open a new office

(B) When to sell certain products

(C) How to arrange a display

(D) What brands to carry

------------------------------------

LEBBINSVILLE AMUSEMENT PARK

Grand Opening: August 12.

 

Special Events All Summer!

Wednesdays

Comedy Special

Thursdays

Magic Show

Fridays

Music Performance

Saturdays

Parade

 

95. Who most likely is the speaker?

(A) A park owner

(B) A journalist

(C) An electrician

(D) A graphic designer

96. Look at the graphic. Which special event was canceled?

(A) The Comedy Special

(B) The Magic Show

(C) The Music Performance

(D) The Parade

97. What will the speaker do this afternoon?

(A) Introduce a guest

(B) Show a video

(C) Describe a contest

(D) Make a phone call

------------------------------------

 

Mon.

Tues.

Wed.

Thurs.

8:00

Planning meeting

 

 

 

9:00

 

Work on budget report

Leadership training

Finish budget report

10:00

Presentation

 

Directors‘ strategy meeting

 

1:00

 

Team meeting

 

 

 

98. What is the speaker concerned about?

(A) A short timeline

(B) An advertising campaign

(C) Technical issues

(D) Inexperienced staff

99. Look at the graphic. When does the speaker suggest meeting?

(A) On Monday

(B) On Tuesday

(C) On Wednesday

(D) On Thursday

100. What does the speaker ask the listener to do?

(A) Finalize a construction schedule

(B) Review a budget

(C) Create a meeting agenda

(D) Call a potential client

Đáp án

1.B

6.D

11.B

16.A

21.A

26.C

31.C

36.D

41.B

46.B

51.D

56.D

61.A

66.D

71.C

76.C

81.A

86.D

91.C

96.A

2.D

7.A

12.B

17.B

22.A

27.A

32.C

37.A

42.A

47.D

52.B

57.C

62.C

67.C

72.B

77.C

82.B

87.A

92.C

97.D

3.B

8.C

13.A

18.C

23.C

28.B

33.B

38.D

43.A

48.B

53.A

58.A

63.D

68.B

73.B

78.B

83.B

88.A

93.A

98.D

4.D

9.C

14.A

19.B

24.C

29.B

34.C

39.B

44.A

49.C

54.A

59.D

64.B

69.B

74.C

79.D

84.A

89.D

94.B

99.C

5.A

10.B

15.C

20.A

25.B

30.B

35.B

40.C

45.D

50.A

55.C

60.B

65.D

70.A

75.B

80.C

85.C

90.A

95.A

100.B

 

  #hochay #hoctienganh #hocanhvanonline #luyenthitienganh #hocgioitienganh #apphoctienganh #webhoctienganh #detienganhonline #nguphaptienganh #luyenthitoeic #etsTOEIC #ETSToeic2019

Tiếp theo:


Luyện thi ETS TOEIC – Test 7: Listening – Học Hay

 

CÔNG TY CỔ PHẦN GIÁO DỤC HỌC HAY

Trụ sở cơ quan: Số 145 Lê Quang Định, phường 14, quận Bình Thạnh, thành phố Hồ Chí Minh.
Điện thoại: 028.35107799
Email: marcus.lehai@gmail.com

KẾT NỐI VỚI CHÚNG TÔI

Fanpage Học Hay Học Hay Youtube Channel MuaBanNhanh Học Hay

TẢI ỨNG DỤNG TRÊN ĐIỆN THOẠI

Tải app HocHay trên Google Play Tải app HocHay trên App Store

 

Giấy chứng nhận Đăng ký Kinh doanh số 0315260428 do Sở Kế hoạch và Đầu tư Thành phố Hồ Chí Minh cấp ngày 07/09/2018

Giấy phép MXH số 61/GP-BTTTT ngày 19/02/2019

Ẩn

Web by VINADESIGN