Sách Luyện thi ETS TOEIC – Test 8: Listening – Học Hay


Đăng bởi Huyền Trang | 13/05/2020 | 23
Giáo trình ETS TOEIC – Test 8: Listening – Học Hay

Video ETS TOEIC Listening: Test 8 – Học Hay

Xem thêm từ vựng tiếng Anh theo chủ đề tại: https://hoctuvung.hochay.com/

Cùng HocHay học tiếng Anh Luyện thi ETS TOEIC các bạn nhé!

ETS TOEIC - Test 8: Listening - HocHay

Part 1

Directions: For each question in this part, you will hear four statements about a picture in your test book. When you hear the statements, you must select the one statement that best describes what you see in the picture. Then find the number of the question on your answer sheet and mark your answer. The statements will not be printed in your text book and will be spoken only one time.

 

"

"

"

Part 2

Directions: You will hear a question or statement and three responses spoken in English. They will not be printed in your text book and will be spoken only one time. Select the best response to the question or statement and mark the letter (A), (B), (C) on your answer sheet.

 

7. Did you buy a monthly parking pass?

 (A) I've prepared a new list

(B) I‘m not very hungry.

(C) Yes, at the beginning of January.

8. Where should we put the microwave oven?

(A) The food is very spicy.

(B) On the back counter.

(C) Very recently.

9. Why can’t the vice president attend the meeting?

(A) Because he's on vacation this week.

(B) Conference room four.

(C) Thank you for the present.

10. Isn‘t this the line for the theater's box office?

(A) They're heavy, aren't they?

(B) Yes, you're in the right place.

(C) A seat near the stage.

11. When can I update your computer software?

(A) This afternoon would be best.

(B) Because the monitor broke.

(C) Just behind the printer.

12. Nadia's on a business trip in Germany, isn't she?

(A) We're usually busy on Tuesdays.

(B) No, she leaves tomorrow.

(C) I took a guided tour.

13. How long does the legal team need to review the contracts?

(A) Yes, the views beautiful.

(B) Five hundred dollars.

(C) A few more days.

14. Why don't we hire another receptionist?

(A) Try restarting it.

(B) Let's suggest it to our manager.

(C) There's a reception at the gallery.

15. Have you finished the budget report, or are you still working on it?

(A) I'm almost done.

(B) No, it's plastic.

(C) Yes, I've eaten there.

16. Are you training the new employees?

(A) A one-way ticket.

(B) Not this time.

(C) All right, thanks.

17. Can you call our Singapore office to confirm the client's address?

(A) A short flight.

(B) I'm late for a meeting.

(C) Right, the cafeteria upstairs.

18. Who still needs to submit their travel receipts?

 (A) l have to submit mine.

(B) A rental property.

(C) The trip went well, thanks.

19. Why is our company Web site currently unavailable?

(A) No. none are in Stock.

(B) I like that one too.

(C) It‘s working for me.

20. Where will the interns be seated?

(A) I'll ask Martha.

(B) A long internship.

(C) Maybe tomorrow.

21. What time does the train from Milan arrive?

(A) Yes, in the training manual.

(B) Two large suitcases.

(C) It should be here soon.

22. When can you complete the presentation?

 (A) From another vendor.

(B) l have a lot of projects this week.

(C) They're offering a discount.

23. The elevator needs to be repaired.

 (A) We passed the park.

(B) A twelve—story building.

(C) The maintenance crew is on their way.

24. Let’s take our clients to the theater.

(A) How about a restaurant instead?

(B) Downstairs on the left.

(C) I brought my own.

25. Have you tried our grilled vegetable platter?

(A) Because I already tried to.

(B) She’s at the supermarket.

(C) No. is that a new menu item?

26. How was last night's dance performance?

(A) Three tickets, please.

(B) That was our goal.

(C) I had to work late.

27. Why don't we close the store early for the staff meeting?

(A) On the bottom shelf.

(B) That‘s what we were planning to do.

(C) The clothes are folded.

28. I need to find a new dentist.

(A) A morning appointment.

(B) No. she's a technician.

(C) Mine is excellent.

29. Will your rent increase next year, or will it stay the same?

(A) The lease agreement.

(B) I'm getting a new apartment.

(C) I lent it to him a while ago.

30. Shouldn't we post the job opening online?

(A) The post office.

(B) Hang the painting on the north wall.

(C) We have enough applicants.

31. What does the timeline look like for the lobby renovations?

(A) The schedule was e-mailed yesterday.

(B) No, that‘s all right.

(C) The six-thirty train.

Part 3

Directions: You will hear some conversations between two or more people. You will be asked to answer three questions about what the speakers say in each conversation. Select the best response to each question and mark the letter (A). (B), (C), or (D) on your answer sheet. The conversations will not be printed in your test book and will be spoken only one time.

 

32. What did the woman purchase?

(A) A piano

(B) A refrigerator

(C) Some windows

(D ) Some gardening tools

33. Why does the man apologize?

(A) He lost the woman's phone number.

(B) A coupon has expired.

(C) An item is out of stock.

(D) A delivery is delayed.

34. What does the woman say she will do tomorrow morning?

(A) Mail a contract

(B) Tour a model home

(C) Leave for vacation

(D) Look at samples

 -------------------------------------------------

35. What are the speakers preparing for?

(A) A training session

(B) A board meeting

(C) A press conference

(D) A product demonstration

36. What problem does the woman mention?

(A) Some presenters will be late.

(B) Some equipment is not working.

(C ) An event schedule is incorrect.

(D) A meeting room is too small.

37. What does the men say he will do?

(A) Email a coworker

(B) Hang up some posters

(C) Make an announcement

(D) Copy some documents

-----------------------------------------------

38. Where do the women work?

(A) At an advertising firm

(B) At a music studio

(C) At a manufacturing plant

(D) At a department store

39. What does the man say about a product?

(A) It comes in many colors.

(B) It has a warranty.

(C) It is made of quality materials.

(D) It is only available online.

40. What does Helen recommend doing?

(A ) Increasing a budget

(B) Developing a timeline

(C ) Checking some customer reviews

(D ) Contacting some local suppliers

-----------------------------------------------

41. What kind of class is the woman interested in?

(A) Dance

(B) Strength training

(C) Swimming

(D)Yoga

42. What does the man suggest the woman do?

(A) Invite a friend to join her

(B) Try a free class

(C) Return at a later time

(D) Sign up for a membership

43. What special offer does the woman qualify for?

(A) A guest pass

(B) A student discount

(C) A private lesson

(D) A free water bottle

-----------------------------------------------

44. Where does the men work?

(A) At a hotel

(B) Ata department store

(C) At a dentist’s office

(D) At a bank

45. What does the woman say about a form?

(A) She would like her own copy.

(B) She would prefer to access it online.

(C) She needs it to be translated.

(D) She has already completed one.

46. What will the woman do this afternoon?

(A) Register for a workshop

(B) Meet a client for lunch

(C) Train some employees

(D) Tour a facility

-----------------------------------------------

47. Who most likely is the woman?

(A) An architect

(B) An interior decorator

(C) A property manager

(D) A city official

48. What are the men concerned about?

(A) The number of meeting rooms

(B) The amount of storage space

(C) The date of a deadline

(D) The size of a budget

49. What benefit does the woman mention?

(A) Delivery service is available.

(B) Transportation is inexpensive.

(C) A building is in the city center.

(D) A parking area is nearby.

-----------------------------------------------

50. What type of business do the speakers work for?

(A) A fashion magazine

(B) A clothing manufacturer

(C ) An employment agency

(D) An advertising agency

51. What does the man suggest doing?

(A) Modifying a blueprint

(B) Opening a retail location

(C) Purchasing new equipment

(D) Hiring additional staff

52. What does the woman say she will do?

(A) Read some e-mails

(B) Contact a supervisor

(C) Work overtime

(D) Increase prices

 -----------------------------------------------

53.Why is the man calling?

(A) To complain about a delay

(B) To interview for a job

(C) To ask about a company program

(D) To confirm a management decision

54. What does the man imply when he says,“I’m supposed to start my shift at noon"?

(A) He cannot attend an event.

(B) He wants to end a conversation.

(C) He needs some supplies immediately.

(D) He was given the wrong assignment.

55. What does the man say about a company‘s Web site?

(A) It is under construction.

(B) It has a useful map.

(C) A password' is required to view it.

(D ) Some information on it Is unclear.

 -----------------------------------------------

56. Who most likely is the woman?

(A) A writer

(B) A musician

(C) A television show host

(D) A photographer

57. What does the man encourage the woman to do?

(A) Update some contact information

(B ) Review a project proposal

(C) Submit an invoice

(D) Interview for a position

58. What topic does the woman say she is interested in?

(A) Landscape design

(B) Modern architecture

(C) Folk music

(D) Street artwork

-----------------------------------------------

59. What event is being discussed?

(A) A company picnic

(B) A professional conference

(C) A grand opening

(D) An investors meeting

60. What does the man imply when he says, “let me call his assistant”?

(A) He will volunteer to prepare a speech.

(B) He will find a new location

(C) He will ask for a schedule change

(D) He will make a complaint.

61. What does the woman say she will do?

(A) Print out a map

(B) Confirm a catering order

(C) Clean some sports equipment

(D) Mail some invitations

-----------------------------------------------

"

62. What business does the man most likely work in?

(A) Electronics

(B) Clothing

(C) Gardening

(D )Cookware

63. Look at the graphic. Which booth will the man be assigned to?

(A) Booth 1

(B) Booth 2

(C) Booth 4

(D) Booth 5

64. What does the women say she will send to the man?

(A) Admission tickets

(B) An identification badge

(C) A registration receipt

(D) A parking permit

-----------------------------------------------

"

65. What product are the speakers discussing?

(A) Kitchen appliances

(B) Children's shoes

(C) Photo editing software

(D) Gardening tools

66. Look at the graphic. Which brand does the woman mention?

(A) Aloha

(B) Max

(C) Roan

(D) TyCo

67. What will the woman go get from her office?

(A) Some samples

(B) Some data reports

(C) A key

(D) A résumé

--------------------------------------------

Interview Schedule

Name

Time

Type of Interview

Tim Bartlett

10:00

On-site

Brandy Miller

11:00

Videoconference

Lousia Sanchez

1:00

Videoconference

Ken Mori

2:00

On-site

 

 68. What position is the company interviewing for?

(A) Accountant

(B) Graphic designer

(C) Computer programmer

(D) Screenwriter

69. What does the woman ask about?

(A) What the job requirements are

(B) How many people applied

(C) Whether references are necessary

(D) Whether some equipment is ready

70. Look at the graphic. Which candidate is overseas?

(A) Tim Bartlett

(B) Brandy Miller

(C) Louisa Sanchez

(D) Ken Mori

Part 4

Directions: You will hear some talks given by a single speaker. You will be asked to answer three questions about what the speaker says in each talk. Select the best response to each question and mark the letter (A), (B), (C), or (D) on your answer sheet. The talks will not be printed in your test book and will be spoken only one time.

 

71. What type of product is the speaker mainly discussing?

(A) Refrigerators

(B) Laptops

(C) Swimsuits

(D) Teas

72. Why is the speaker pleased?

(A) Packaging has been improved.

(B) A deadline has been extended.

(C) Sales have increased.

(D) A budget was approved.

73. What would the speaker like to do?

(A) Give the sales team a bonus

(B) Purchase new equipment

(C) Survey some consumers

(D) Enter into a long-term contract

--------------------------------------------------

74. What does the speaker say are available by the door?

(A) Flowers

(B )Coupons

(C) Umbrellas

(D) Guidebooks

75. Why will the listeners visit a sculpture garden first?

(A) It is nearby.

(B) It closes soon.

(C) It is hosting an activity.

(D) It is a popular attraction.

76. Why does the speaker say, “I‘ll be eating at the Spruce Road Cafe”?

(A) To make a recommendation

(B) To volunteer for a task

(C) To ask for directions

(D ) To explain a delay

-----------------------------------------

77. What is the advertisement about?

(A) An art exhibition

(B) A web site builder

(C) A smartphone

(D) A print shop

78. According to the speaker, why will the listeners be surprised?

(A) Shipping is free.

(B) Staff members are certified.

(C) A location is convenient.

(D) A product is easy to use.

79. What does the speaker encourage the listeners to do?

(A) Attend an event

(B) Sign up for a trial

(C) Make a phone call

(D) Read customer reviews

-----------------------------------------

80. Where will the speaker go next Tuesday?

(A) To a store

(B) To a factory

(C) To a hotel

(D) To an airport

81. Why will the speaker bring his laptop?

(A) To try out some new software

(B) To fix a technical problem

(C) To conduct a video conference

(D) To check competitors’ prices

82. What does the speaker mean when he says, “I don’t think the traffic will be that bad”?

(A) He plans to drive.

(B) He expects to arrive early.

(C) He does not need a map.

(D) He wants to postpone a departure time.

-----------------------------------------

83. What is Soonja Lee‘s profession?

(A) Doctor

(B) Chef

(C) Farmer

(D) Teacher

84. According to the speaker, what does Soonja Lee emphasize?

(A) Eating healthy foods

(B) Practicing cooking skills

(C) Shopping locally

(D) Taking courses

85. Why should the listeners stay after the speech?

(A) To ask questions

(B) To enter a contest

(C) To see a demonstration

(D) To buy a book

-----------------------------------------

86. What is the main topic of the talk?

(A) A vacation policy

(B) A new project

(C) A revised budget

(D) Some customer complaints

87. Why does the speaker say, “we‘ll be hiring a new programmer to provide support"?

(A) To reassure the listeners regarding a timeline

(B) To encourage the listeners to apply for a position

(C) To respond to customer feedback

(D) To suggest that more office space is needed

88. What does the speaker ask the listeners to do?

(A) Change their passwords

(B) Call Human Resources

(C) Talk with Technical Support

(D) Update a calendar

-----------------------------------------

89. Where does the speaker most likely work?

(A) At a construction site

(B) At a manufacturing plant

(C) At a landscaping company

(D) At a public transportation office

90. What are the listeners instructed to wear?

(A) Helmets

(B) Uniforms

(C) Safety glasses

(D) Ear protection

91. According to the speaker, what will the listeners do at ten o’clock?

(A) Have a meal

(B) Conduct an inspection

(C) Attend a workshop

(D) Meet a supervisor

 -----------------------------------------

92. What type of business is the broadcast about?

(A) An energy company

(B) A real estate firm

(C) A travel agency

(D) A film studio

93. What will the business offer every Saturday?

(A) Trip discounts

(B) Free consultations

(C) Training sessions

(D) Facility tours

94. According to the speaker, what can the listeners do at a library?

(A) Register for an event

(B) Pick up a map

(C) Hear a talk

(D) Board a shuttle bus

 -----------------------------------------

Flights to Los Angeles

Departs

Day

Price

9:00 A.M

Thursday, June 16

$280

6:00 P.M

Friday, June 17

$375

8:00 A.M

Saturday, June 18

$310

3:00 P.M

Sunday, June 19

$345

 

95. Why does the speaker have to delay a trip?

(A) She has to renew her passport.

(B) She wants to avoid bad weather.

(C) She has to attend a work event.

(D) She wants to get a cheaper ticket.

96. Look at the graphic. How much will the speaker pay for a flight?

(A) $280

(a) $375

(0) $310

(D) $345

97. What does the speaker ask the listener to do?

(A) Check a schedule

(B) Recommend a hotel

(C) Send some documents

(D) Rent a car

-----------------------------------------------

 "

98. What has the speaker’s company recently done?

(A) It increased building security.

(B) It started an internship program.

(C) It merged with another company.

(D) It introduced a new logo.

99. Look at the graphic. Which badge design did the speaker choose?

(A) Design 1

(B) Design 2

(C) Design 3

(D) Design 4

100. What should the listeners do by Friday?

(A) Have their photos taken

(B) Post their resumes

(C) Call a maintenance worker

(D) Submit a payment

Đáp án

1.B

2.C

3.D

4.B

5.C

6.A

7.C

8.B

9.A

10.B

11.A

12.B

13.C

14.B

15.A

16.B

17.B

18.A

19.C

20.A

21.C

22.B

23.C

24.A

25.C

26.C

27.B

28.C

29.B

30.C

31.A

32.C

33.D

34.D

35.A

36.B

37.D

38.A

39.C

40.B

41.A

42.D

43.B

44.C

45.D

46.B

47.C

48.A

49.D

50.B

51.D

52.A

53.C

54.A

55.D

56.A

57.C

58.D

59.A

60.C

61.B

62.C

63.A

64.B

65.B

66.C

67.A

68.A

69.D

70.B

71.D

72.C

73.D

74.C

75.B

76.A

77.B

78.D

79.B

80.B

81.C

82.A

83.B

84.A

85.C

86.B

87.A

88.D

89.B

90.D

91.A

92.A

93.D

94.C

95.C

96.C

97.A

98.A

99.B

100.A

 

  #hochay #hoctienganh #hocanhvanonline #luyenthitienganh #hocgioitienganh #apphoctienganh #webhoctienganh #detienganhonline #nguphaptienganh #luyenthitoeic #etsTOEIC #ETSToeic2019

Tiếp theo:


Luyện thi ETS TOEIC – Test 8: Listening – Học Hay

 

CÔNG TY CỔ PHẦN GIÁO DỤC HỌC HAY

Trụ sở cơ quan: Số 145 Lê Quang Định, phường 14, quận Bình Thạnh, thành phố Hồ Chí Minh.
Điện thoại: 028.35107799
Email: marcus.lehai@gmail.com

KẾT NỐI VỚI CHÚNG TÔI

Fanpage Học Hay Học Hay Youtube Channel MuaBanNhanh Học Hay

TẢI ỨNG DỤNG TRÊN ĐIỆN THOẠI

Tải app HocHay trên Google Play Tải app HocHay trên App Store

 

Giấy chứng nhận Đăng ký Kinh doanh số 0315260428 do Sở Kế hoạch và Đầu tư Thành phố Hồ Chí Minh cấp ngày 07/09/2018

Giấy phép MXH số 61/GP-BTTTT ngày 19/02/2019

Ẩn

Web by VINADESIGN